Prima prijzen, snelle levering. Jammer dat de bezorgkosten van langere artikelen (architraven, plinten) zo hoog zijn, maar daar kan Mooeipingen.nl niks aan doen.

Snelle levering, ik vind wel dat als je bijvoorbeeld boven de €100 besteld gratis levering.

Grenen plinten en architraven besteld. Mooi glad gefreesd en gelakt geleverd, met nauwelijks mindere plekken er in. Niet te onderscheiden van origineel in mijn huis uit 1932. De kit is ook verbazingwekkend effectief.

Prima service en mooie plinten

Heel tevreden en medenkend super geholpen !

Prima ervaring

Mooie kwalteit. Prima levertijd en prijs

Super producten, nette prijs en uitstekende service!

Een absolute aanrader. Wij hebben al onze plinten, neuten en architraven bestel bij mooieplinten.nl. Zijn niet alleen tevreden over de kwaliteit van de plinten, maar ook zeer te spreken over de service. Iets te veel plinten besteld -> zonder problemen terug genomen. Dank jullie! Resultaat is erg mooi geworden.

Prima geregeld!

Het bestellen op de website was eenvoudig. We werden goed op de hoogte gehouden van de aflevering, zelfs een telefoontje dat de chauffeur onderweg was. De plinten werden keurig in de garage neergelegd. Bij de bestelling waren 3 tubes kit en een potje verf meegeleverd. De chauffeur gaf ook uitleg hoe de kit aan te brengen.

Positief

Correcte levering, kwaliteitsvol product, fijn dat er een extra potje verf meegeleverd wordt.

Goed materiaal tegen zeer scherpe prijs

Had 60m hoge plint nodig. Die vond ik hier, watervast en voorgelakt. High tack lijm was inclusief. Plinten laten zich op verstek zaag zeer strak verwerken zonder splinters.

Netjes geleverd, met een potje verf

Meer dan verwacht

Ze doen hun naam eer aan

In kleur gespoten plinten besteld welke aan mijn verwachtingen voldoen. De kleur is precies goed, het spuitwerk erg netjes. Het ziet er echt strak uit. Jammer van een enkele kleine beschadiging waardoor net geen 5 sterren. Aan de verpakking lag het niet; het pakket was goed verpakt. De harde kartonnen hoeklijnen heb ik gebruikt om de plinten te beschermen tijdens het zagen. Ik ben heel tevreden!

5ster plus

Ik was een beetje sceptisch om plinten via het internet te bestellen maar de prijs heeft mij overgehaald. In eerste instantie hele mooie plinten besteld met alle toebehoren. Alles super geleverd met een goede bezorgsbedrijf, gewoon even netjes bellen een half uur van te voren, helemaal top. Maar helaas vonden we de plinten in onze ruimte toch niet mooi, het werd te druk. Contact gehad en we konden alles zo ruilen tegen een andere plint en dat alles voor de afgesproken retourkosten van 15euro. Nu super blij met onze plinten en deurlijsten. TOP!

Goede service en kwaliteit

Dezelfde middag na bestelling op kunnen halen. Plinten zijn van mooie kwaliteit en in kleur afgewerkt.

Helemaal perfect

Duidelijke website, mooie prijzen en makkelijk shoppen. De plinten werden netjes geleverd op de aangegeven dag en tijd. 10 minuten van tevoren een belletje dat je chauffeur er bijna was. De bestelde plinten waren voor boven, maar er komt zeker een 2e bestelling aan voor de begane grond. Aanrader.

Zeer mooie plinten

Keurig per plint verpakt om beschadiging te voorkomen. Blikje verf erbij keurig. Enkel de eindstukjes zijn niet goed. Hier zit een inkeping in en kloppen niet. Voor de rest tevreden

Prima service, goed bereikbaar,

Makkelijk bereikbaar voor vragen, goede uitleg over de producten. Proefplintjes vond ik een beetje klein, maar misschien is sat een normale lengte daarvoor. Snelle aflevering. Kortom, de volgende plinten bestel ik weer bij Mooieplinten.nl

Uitstekend product, en een stipte en correcte bezorging!

De vensterbanken voldoen helemaal aan de verwachting. De bestelling was goed verpakt en werd precies op het afgesproken moment afgeleverd. Vriendelijk bedrijf.

Zeer matige kwaliteit

Zeer matige kwaliteit. Zat hoogteverschil in de plunten waardoor ze niet helemaal aansluiten en de verflaag van de afgelakte plinten is minimaal moet ze nog een keer naschilderen. De lijm die erbij zat was echt te weinig.

Goed en mooi product

Snelle levering , en hoogwaardig product voor een goede prijs . Ik ben uiterst tevreden

Snel geleverd en persoonlijke service

Ik heb hier al een paar keer architraven besteld en het is altijd snel klaar, en als het even niet volgens planning loopt krijg je direct een telefoontje. Helemaal top!

geweldig

de plinten zijn keurig netjes geleverd volgens afspraak. allemaal netjes verpakt. we kregen er zelfs een blikje verf bij om eventueel zaagrandjes te kunnen bijwerken. super tevreden met het eindresultaat.

Mooie plinten en aanverwante zaken en goed bereikbaar

Heel veel gekocht voor ons huis uit 1920. Goed advies gekregen over wat mooi zou zijn bij zo’n huis ook icm ombouw en lijsten van de ramen. Ik had een foutje in de bestelling gemaakt en deze hebben ze io hersteld. De montagekit welke gratis wordt meegeleverd is het beste spul waar ik ooit mee heb gewerkt. Direct een zeer goede hechting wat erg makkelijk is bij een oude woning waarbij de muren niet overal recht zijn. Met deze kit kun je dit opvangen door de plint iets te buigen en de kit is zo sterk dat het goed blijkt plakken. Bereikbaarheid ook erg goed. Reageert vrijwel direct en ook savonds en weekend Verder een Top bedrijf!

Mooie plinten snel en keurig geleverd

Heel blij met mijn plinten van 12 Cm Hoog staan heel chic! Mooi snel en keurig geleverd.

Uitstekende service, hoge kwaliteit, goede prijs.

Enorm tevreden met Mooieplinten.nl. Allereerst: de plinten zijn goed van kwaliteit. Netjes afgelakt, goed verpakt. De service is meer dan uitstekend. Ik heb nu twee keer besteld, en ze leveren netjes op tijd en bellen van tevoren even. Bij mijn tweede bestelling kon ik zelf niet aanwezig zijn bij de levering, maar dat was geen enkel probleem ze hebben het (naar mijn instructies) in de garage gelegd. Top!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven