Ik kreeg bericht dat onze plinten niet op de afgesproken datum geleverd konden worden(18e). Vervolgens maakten we een afspraak voor een andere dag (22ste). Omdat dit later was dan de afgesproken dag kregen we ook nog een optie een wk eerder (15e) Echter kwam dit bij ons niet uit waarna ik aangaf het gewoon op de later besproken datum(22ste) te leveren. Uiteindelijk kregen we de plinten 1 dag eerder (17e) dan de besproken datum bij bestelling (18e) ipv de later besproken leverdag (22ste). Top service zo en hele mooie plinten. Als we weer plinten nodig hebben, bestellen we deze zeker weer hier.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging en mooie plinten! En gratis kit erbij! Zeer voordelig en goed!

Doen wat ze beloven

Goede kwaliteit en komen afspraken na

Snelle levering, prijs is prima

Duidelijke website met veel verschillende soorten architraven en plinten. Vlotte afhandeling en correcte levering.

Mooie plinten en super service!

De plinten voor de bovenverdieping werden netjes bezorgd binnen de afgesproken tijd, door een hele vriendelijke jongen! Compleet met de gratis montagekit en een potje verf in de juiste kleur voor het bijwerken van kleine zaag beschadigingen. Wij hebben eind juni nog plinten nodig voor de beneden verdieping en deze bestellen wij zeker weer bij mooieplinten.nl!

prima service

Zelfs bij het naar binnen brengen werd geholpen

Mmooie plinten, snelle service

goed en snel geleverd

kwalitatief en geleverd zoals afgesproken.

Goede kwaliteit en snelle service

De informatie op de website was duidelijk! Uiteindelijk voor MDF gegaan ipv grenen en het verschil na deze in de lak te hebben gezet is niet te zien. Transport werd verzorgd door een aardige jongen. Op 2 architrafen zat een klein braampje, vandaar een 9 ipv een 10.

Mooie plinten

Plinten zijn mooi strak en op kleur. Worden netjes geleverd inclusief goede lijm en een klein potje met verf op kleur

Mooie plinten. Plus kit en bijtiplak.

Snel geleverd. Top

Mooie kwaliteit, spijtig dat de koppen van de neuten niet in grondlaag is.

Op tijd geleverd

Het zijn mooie plinten en een goede afwerking.

Fijne zaak en mooi assortiment

Ruime keuze Reageren zeer snel Prima prijs Super vriendelijke bezorging

Uitstekende service

Er was een onregelmatigheid met een paar plinten, dit is super opgelost! Op een zondag een mail gestuurd en binnen een uur reactie gekregen, volgende dag (maandag) teruggebeld door mooie plinten NL. En hebben ze het super opgelost!! Kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

Tevreden met het Product

zeer mooie plinten Snelle en nette levering

Snelle en nette levering

Product snel en netjes geleverd gekregen. Naast de plinten en kit ook extra blikje verf voor de kopse kanten wat erg netjes is. Wel merk ik tijdens verwerken van product dat de lak wel snel beschadigd. Maar wellicht dat dit bij andere partijen ook wel zo is. Maar goed verder is het zeker wel aan te bevelen.

Prachtige plinten, mooie kwaliteit en snelle levering

Er was 1 plint te weinig geleverd en de volgende dag werd de plint kosteloos nageleverd. Snelle service! Plinten al in de 9010 gelakt dus we hoefden de plinten niet meer te schilderen.

Zeer correct en snel mooie plinten.

Zeer mooie en goede kwaliteit plinten. Perfect gelakt in de gewenste kleur. De meegeleverde kit werkt makkelijk en snel en hecht goed. Het meegeleverde potje verf is daarbovenop een bonus. Handig voor de kopse kanten. In een woord perfect.

Prima ervaring

Goed spul en snel en netjes geleverd.

Prima plinten eind stukjes …

Eenvoudig te bestellen, tijdige levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor wat betreft de eindstukjes bij de plinten zou ik eerder kiezen voor een blok ipv verstekgezaagd eind. Gaat eenvoudiger en minder lastig dan verstekzagen

snelle levering mooie plinten

MDF Gladde Plint – RAL 9010

Super leuke contact. Kreeg stuk plint opgestuurd ook vanwege de kleur..Een potje bijpassende verf en de bijpassende lijm werd gratis meegeleverd. Als ik plinten nodig heb, weet ik waar ik ze kan kopen. 8

Topbedrijf

Alles vanaf bestelling tot levering goed geregeld, topbedrijf ga zo door

Zoals belood

Volgens afspraak geleverd . Mooie kwaliteit en zonder transportschade .

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven