Mooie plinten en super snel geleverd!

Ik twijfelde om te bestellen want het was bij ons best een kostenplaatje. Knoop doorgehakt en besteld, even later al een mail dat het de volgende dag geleverd zou worden, daar werd ik al blij van. Toen kwam er een vrolijke jongeman bezorgen en de plinten zien er top uit. Dus wij zijn er blij mee! De volgende keer bestel ik ze zeker weer hier :-)

Snel, service gericht, compleet

De bestelde plinten werden netjes volgens afspraak geleverd, de gratis contact lijm maakt het erg makkelijk de plinten te plaatsen, top!

vlotte en vriendelijke bestelling en levering

goede uitleg bij levering en heel vriendelijk

Goed en op tijd bezorgd volgens afspraak

Prijs plinten was goed, maar de 6 kleine hoekstukken waren bijna even duur als de plinten, dat is vreemd.

Super goed

Goede prijs kwaliteit en de bezorging via hun eigen bezorgdienst heel erg vriendelijk

Mooi product, fijne service!

Mooi product, fijne service!

Niks anders dan LOF!

Open en eerlijk bedrijf met mooie prijzen.. Goede service en vriendelijk! Ben diverse malen SUPER geholpen door Rene (Extra pluim voor hem!) Als ik in de toekomst iets nodig heb kom ik hier zeker terug

Prachtige plinten

De plinten waren snel geleverd en zien er prima uit.

Geheel naar wens

Snel, accuraat en vriendelijk.

Geleverd wat was besteld door een vriendelijke chauffeur. Alles netjes zoals op de website aangegeven … kort voor afleveren nog even een belletje dat hij onderweg was. Zeer positief.

Prachtig product met snelle en goede levering!

We hebben neuten, deur- en raamlijsten toegepast waardoor het gehele pand gelijk heel chique geworden is. Erg mooi.

Prima geholpen en goede levering en mooi materiaal

Ook voor de 2e verbouwing weer plinten via mooie plinten nadat het vorige keer goed is bevallen.

Goede service, redelijke prijzen

Prima producten tegen redelijke prijzen. Levering duurt een paar dagen, in mijn geval was een container lijm gescheurd, welke na email met foto direct ( de volgende dag) vervangen werd. Koeriers bedrijf belt even van tevoren en legt ze desgewenst droog onder het afdak. Al bij al nette service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Perfect op tijd geleverd!

Goed en snel

Helaas wel 1 plint beschadigd (deukje) maar had iets teveel dus kwam goed. Zat geen flesje lak bij (ivm kleur die nog niet goed zou zijn qua ontwikkeling in de fabriek) maar na mail contact zou dat nu wel ok zijn en wordt dit nog nagezonden (zwarte plinten)

Ga zo door!!

Snelle levering, mooie kwaliteit. En een duidelijke Website

Prima plinten

Plinten zijn prima. Ze werden netjes op tijd geleverd

Snel geleverd goede kwaliteit

Mooi afgelakte plinten, direct te gebruiken, perfect

Snelle levering en goede kwaliteit!

Goede website en snelle reactie customer service

Top product

Goede communicatie en snelle levering

Mooi product en perfecte levering.

Voor de tweede keer heb ik hier plinten gekocht. Fraai afgelakt en zo te plaatsen.

Mooie plinten

Vanaf de bestelling tot aan de levering is goed verzorgd. Goeie produkten, verschillende soorten plinten en je kan ook alle toebehoren direct bij “Mooie plinten.nl” bestellen. Prima webwinkel….

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven