Prima bedrijf, komen afspraken na.

Regelmatig bestellen wij plinten, vensterbanken en smetlijsten voor monumentale panden in Dordrecht. Prima kwaliteit en groot assortiment.

Prima materiaal en goede service

Geile plinten lekker strak

Ah wat kan ik genieten van die strakke geile zwarte plinten, gewoon lekker zagen en hotse erop sodemieteren met die krachtige witte kwak die je er gratis bij krijgt ah wat lekker

Snel en vriendelijk

Goed geholpen bij telefonische bestelling.

af spraken prima na gekomen en een tevreden klant.

bestelling ging niet van lei een dakje, maar met wat telefoontjes is de bestelling toch geslaagd.

Snel geleverd, goede service en uitstekend bereikbaar

Goede en nette levering.

door een foute berekening van mijn kant, was het geen probleem om de teveel berekende plinten , retour te sturen . Werd netjes weer opgehaald. Top

Pico bello!

De plinten zien er heel mooi uit en waren ook prima verpakt. Erg blij mee!

Gewoon top

Bestellen, bezorgen, afhalen.... gaat allemaal prima, en voor een schappelijke prijs.

Prachtige plinten en goede service!

Mooie plinten, netjes geholpen met een klein probleempje, top! En de bezorging was ook door een hele vriendelijke jongen!! Dankjewel

prima club

mooi produkt, goede prijs, prima service, fijne medewerkers

Goede plinten en service

Goede plinten en goede service

Zeer klantgericht

Ze denken met je mee. Vanuit de klant. Normaal schrijf ik geen reviews, maar ze hebben me echt positief verrast. Aanrader!

goeie snelle levering

goeie snelle levering en gekregen wat besteld is.

Mooie vensterbank

Mooie vensterbank, mooi op tijd geleverd en perfect op maat. Omdat wij een afwijkende maat hebben besteld zou de vensterbank in verstek worden verlengd. Wij waren in de veronderstelling dat we hem in twee deken geleverd zouden krijgen, maar hij zat al keurig aan elkaar en je ziet niets van het verstek. Superblij mee.

Uitstekende dienstverlening en mooie kwaliteit plinten en architraven

Snelle en soepele levering

Heel mooie plinten, goed zwart van kleur

Correcte levering, en er werd heel netjes zwarte verf bij geleverd om de hoekjes bij te werken.

En leuk qua uitbreiding vensterbanken etc.

Goed ervaring

Goed bedrijf,mooi product en keurig geleverd.Zeker tevreden.

Je krijgt het zoals je het graag hebben wil.

In alle opzichten meegedacht in onze behoefte, prima service, punctuele levering en zelfs toen op het laatste moment bleek dat ik teveel besteld had daar snel en adequaat op gereageerd.

alles is zeer goed afgeleverd

bestelling was goed te volgen en werd op tijd geleverd, en precies zoals ik heb besteld, wij zijn zeer tevreden.

Zeer bevredigend

Goede communicatie en stipte afhandeling van de bestelling.

Goed verpakt en netjes afgeleverd op afgesproken tijd en goede mooie plinten

Snelle levering van mooie producten

Ik had mooie architraven en neuten besteld voor de restauratie van ons huis. Duidelijke website met maten en goede foto’s. Erg snel geleverd en werd netjes naar binnen gedragen. Standaard gegrond. Erg praktisch. Raad het bedrijf iedereen aan.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven