Ik had bij dit bedrijf MDF-plinten besteld, maar helaas waren er bij levering beschadigingen zichtbaar op een aantal plinten. Dit was teleurstellend, omdat ik de plinten direct vanuit de verpakking in mijn nieuwbouwhuis heb geplaatst. Wat ik erg waardeer, is dat het bedrijf snel en netjes heeft gereageerd toen ik contact opnam over dit probleem. Ze hebben het serieus opgepakt en een passende oplossing geboden, wat getuigt van hun klantgerichtheid. Hoewel mijn eerste ervaring niet vlekkeloos was, laat de manier waarop het bedrijf het heeft afgehandeld zien dat ze betrokken zijn en achter hun producten staan.
Originele beoordeling
Ik heb bij dit bedrijf MDF-plinten besteld, maar helaas was mijn ervaring niet zoals gehoopt. Bijna alle plinten die werden geleverd, hadden beschadigingen. Op veel plekken was de verf of lak losgekomen, en er waren ook meerdere plinten met krasjes. Dit vond ik opvallend, aangezien we de plinten in ons nieuwbouwhuis in ontvangst hebben genomen en ze direct vanuit de verpakking hebben geplaatst. Wat wel positief was, is dat ik netjes werd gebeld nadat ik meer hoekstukjes had besteld dan gebruikelijk. Dit kwam doordat ik dacht dat ze per stuk werden verkocht, maar dit bleek per set (van twee) te zijn. Deze service waardeer ik zeker, maar helaas maakte dit de tegenvallende kwaliteit van de plinten niet goed. Of de beschadigingen al uit de fabriek kwamen of tijdens transport zijn ontstaan, weet ik niet. Wat ik wel weet, is dat het erg jammer is dat ik nu in mijn hele nieuwbouwhuis beschadigde plinten heb moeten plaatsen. Dit had ik zeker niet verwacht en het resultaat is verre van wat ik had gehoopt.
Wij zijn zeer tevreden. Voor onze vorige woning ook plinten hier besteld. Toen tevreden en nu voor de nieuwe woning dus weer bij mooieplintej besteld. De plinten werden snel geleverd. De plinten voldoen zeker aan onze verwachting.
Laat je niet bedotten door de naam van dit bedrijf, want jammer genoeg waren onze plinten niet zo mooi als ze beweren. Ik heb onlangs “vochtwerende” MDF plinten gekocht bij Mooieplinten.nl, maar mijn ervaring was absoluut teleurstellend. Bij het uitpakken en installeren van de plinten ontdekte ik dat een aantal plinten blaasjes vertoonden. Een deel van de plinten vertoonde vochtplekken voordat ze geplaatst waren, een deel ervan nadat ze geplaatst en gelijmd waren. Toen ik contact opnam met de verkoper, kreeg ik het verwijt dat ze in een vochtige ruimte gelegen hebben en dat ze hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden. Ze wilden absoluut niet toegeven dat het hun fout was, ondanks dat ik hen duidelijk maakte dat onze plinten te allen tijde in een droge ruimte gestaan hebben. Ironisch ook: een vochtwerende plint die vochtvlekken vertoont omdat hij zogezegd in een vochtige ruimte gestaan heeft. Van de 100 m plinten, waren er slechts enkele plinten die vochtblaasjes vertoonden, terwijl ze allemaal in de verpakking in eenzelfde kamer gelegd werden. Wat maakt het voor zo’n bedrijf uit om 3 extra plintjes kosteloos te bezorgen, ter compensatie? De klantenservice was ontzettend onvriendelijk en de oplossing was om extra plinten tegen een geringe korting aan te kopen. Dit bedrijf heeft geen oog voor klanttevredenheid en is onprofessioneel in hun benadering van problemen en klanten. Mijn advies voor geïnteresseerde kopers: denk 2 keer na voordat je overweegt om “mooie” plinten te kopen bij mooieplinten.nl!
Geachte mw. Lieshout, Het is treurig om dit te moeten lezen, wij leveren geen opgezwollen plinten. Plinten zwellen niet op zonder langdurig met vocht in aanraking te zijn geweest. U doet voorkomen dat het direct bij levering was, echter melde u het probleem 3 maanden na levering. Ik denk toch dat er ergens in het bouwproces iets is misgegaan. Het gaat ons niet om een paar plinten, maar u noemde ons onbetrouwbaar en dat we misleidend waren. Dan houdt het op voor ons, want dat zijn we zeer zeker niet. We staan elke dag in het teken van de klant, maar helaas kun je het niet voor iedereen goed doen Team mooieplinten
Bij mooieplinten hebben we de originele vesnterbanken met smetplank kunnen bestellen voor ons huis uit 1923. Ze zien er top uit en de communicatie was fijn.
Snelle service en eenvoudig besteld
Mooi plinten voor een prima prijs. De plinten werden snel geleverd
Snelle en correcte levering. Kort voor levering belt de chauffeur dat hij er binnen een kwartier is. En dat klopte ook. De plinten zelf waren keurig in folie verpakt en zien er keurig uit. Ik kan deze mooie plinten zeker aanbevelen.
De kit en de verf die meegeleverd zijn is net dat beetje extra service dat het echt afmaakt
Er werd meegedacht mbt. de levering en zo ingepland dat ik ze optijd binnen had.
De plinten passen mooi bij ons oude huis. En de bezorging was keurig en goed op tijd
mooie plinten keurig geleverd.
Goed en snel geregeld
De plinten zijn mooi en vlug bezorgd. Bezorging was ook prima in orde.
Zeer snelle en correcte levering, de meegeleverde lijm en busje verf zijn de puntjes op de I.
Praktische website, waardoor er gemakkelijk te bestellen is. Tevens een eigen bezorgdienst die makkelijk te volgen is met track en tracé.
Bestelling prima ontvangen. Gratis lijm (8 tubes) bij de 120 meter plinten was lang niet genoeg . Waardoor ik zelf nog eens 7 tubes lijm heb moeten aanschaffen. Erg jammer.
Hallo Sander, Dank voor de beoordeling, gek dat u een beoordeling geeft op iets wat we er gratis bij leveren. Maar goed, wij leveren GRATIS 1 flacon lijm per 6 plinten. Wij gaan uit van een dotverlijming om de 15-20cm en uitgaande van vlakke muren. U heeft te maken met een high tack industriële lijm met hoge aanhechting. Ik denk dat u de gehele plint hebt verlijmd. Dan redt u dit inderdaad niet. Ik had liever dat u ons had gebeld had voordat u de plinten ging plaatsen, dan hadden we het u uit kunnen leggen.
Mooie plinten levert wat ze beloven en op een tijd die je hebt afgesproken, Precies volgens afspraak. Dus zeer content
Mooie plinten met hoekjes besteld. Prima kwaliteit en gelijk in ralkleur geverfd. Op de site van te voren te zien welke dag het geleverd zou worden. Netjes bezorgd. Alleen tot de deur bij het appartementencomplex en niet naar boven naar mijn appartement.
plinten zijn goed, maar bij de eerste levering waren de plinten niet aanwezig waardoor ik extra kosten heb gehad omwille van feit dat de werkmannen moesten terug komen. er is geen tegemoetkoming geweest hierin.. men vermeldt dat er gratis lijm is voor het plaatsen van de plinten, er wordt niet genoeg mee geleverd, ik had zelfs 1 tube extra gekregen, wat nog niet voldoende was. dus beetje tegenstrijdige communicatie. alsnog beveel ik het aan, omdat de plinten goed zijn en omdat de vorige levering wel vlot is verlopen.
Ik ben heel tevreden met de geleverde plinten, fijn dat ze al met een grondverf laagje worden geleverd. Ben niet zo kapot van de plinten met een kunststof buitenlaag, even gegoocheld en toen vond ik wat ik zocht. Overigens al eerder besteld in 2018 vandaar dat ik gelijkt wist dat ik goed zat.
Vlotte levering maar bij het plaatsen merken we al snel dat er heel wat krassen in de voorgelakte plinten zitten... We zullen ze dus nog opnieuw mogen schilderen. Dat was niet de bedoeling.
precies wat ik zocht en ook nog eens met een leuke korting
Uitstekend geleverd, met gratis lijn en potje met lak, echt top!
De geleverde Plinten kon ik naar volle tevredenheid plaatsen. Volgende keer bestel ik ze weer hier
Dorpstraat 143
5504 HD Veldhoven