Mooie producten goede prijs

Snel geleverd, zeer goede lijm en netjes blikje verf bij de bestelling om plekjes bij te werken. Bezorging was ook netjes, 10 min van te voren krijg je een belletje. Enige verbeterpunt, bij de plafondlijsten zou een instructieblad niet verkeerd zijn. Best lastig uit te vogelen als je het voor de eerste keer installeert.

Mooie plinten, snelle levering.

Erg tevreden over snelle levering.

Mooie plinten

De plinten waren mooi en goed verpakt. Goede levering met lijm en extra potje lak in kleur.

mooie plinten, zien er erg netjes uit

inderdaad mooie plinten. Zijn goed afgewerkt. Uitstekende prijs/kwaliteit. Worden geleverd zoals beloofd

Bij onze bestelling was een deel van de plinten beschadigd, een paar foto's gemaakt de dag gebeld met mooieplinten en 3 dagen later had ik nieuwe in huis

Zeer korte snel en goede kwaliteit

Heel positief

Mooie plinten en netjes volgens afspraak

geweldig

perfecte plinten maat niet aanwezig maar andere maat aangeboden zonder meer prijs tijdige aflevering

Mooie plinten en neuten en optijd geleverd

Mooi ral 9010 plinten. Werd zelfs gebeld 15 min voor levering. En mochten de plinten wat beschadigingen zit er zelfs n klein blikje verf bij.

Goede klantenservice, mooie spullen!

We hebben vensterbanken, smetplanken en architraven voor ons huis besteld. Ik had in 1e instantie 2 fouten gemaakt bij de bestelling, waarmee ik netjes geholpen ben (en op gewezen ben!) door Mooieplinten.nl. Bij bezorging bleek 1 van onze 2 vensterbanken niet geleverd te zijn, deze is toen alsnog een week later netjes bezorgd. Telefonisch contact was heel vriendelijk en iedereen was erg behulpzaam, ik zou hier zeker weer bestellen! En ons huis ziet er nog prachtig uit ook :)

Mooie kwaliteit

Snelle levering en een mooie kwaliteit!

Mooie producten

Levering volgens afspraak. Duidelijke communicatie en zonder problemen een plint retour door beschadiging.

Mooi product snelle levering

Mooi product snelle levering

Ziet er prima uit

Vlot geleverd; exact volgens opgegeven tijd.

Prima levering en kwaliteit

Ik werd 3 dagen voor levering gebeld dat de betreffende plinten helaas nog steeds niet voorradig waren met de vraag of ik een gratis upgrade naar een dikkere plint ook goed zou vinden. Prima oplossing! Levering was op tijd, fijn dat de montage kid erbij zat. We konden meteen aan de slag.

Zeer mooie argitraven en goed en snel geleverd

Top bedrijf

De levering uitstekend, vriendelijke correcte behandeling en prijs - kwaliteit verhouding is heel goed. Een echte aanrader !!! Ik heb een 9,5 gegeven omdat er altijd wel een motivatie moet zijn om toch nog beter te moeten doen.

Goede kwaliteit, snelle levering en voldoende lijm mee geleverd voor het aantal plinten

Fijne service en snel geleverd

Verschillende goede ervaringen

Op de hoogte gehouden van de levertijden en vervolgens keurig geleverd!

Perfecte service!

De algehele ervaring was uitstekend. Overzichtelijk te bestellen, goed te bereiken bij vragen en de levering verliep attent en soepel door een uiterst vriendelijke man met verstand van zaken. Top!

Mooie plinten goede kwaliteit. Aanrader

De eerste keer dat ik ze via deze site besteld. Maar ben dik tevreden over de bestelling en de levering.

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Ik wilde een artikel bestellen wat niet voorradig was. Contact opgenomen met de klantenservice en ik werd vlot en vriendelijk geholpen. De levering kwam precies op het aangegeven tijdstip. Kleine tijdvakken, top!

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven