Plinten werden op tijd bezorgd. Alleen werd ik 5 minuten voor aankomst pas gebeld ipv een half uur van tevoren

Bestellen, levering en kwaliteit waren super!

Bestellen ging makkelijk! De levering kwam op de afgesproken datum en tijdsvak! De kwaliteit is super!

GOEDE SERVICE

Duidelijke overzichtelijke web-site Goede communicatie en snelle levering (is niet de eerste keer dat we hier bestelt hebben)

Topservice

Hele mooie plinten én snel geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur

Je krijgt wat je wilt

perfecte service en afhandeling

Zeer mooie en complete plinten

Compleet met kit en blikje verf

Goede service en een nette prijs.

Mooi op tijd geleverd. Gaan hier zeker vaker wat bestellen.

Goede service voor een mooi product.

Goede service en fijn telefonisch contact. Het product was naar verwachting. TOP!!!

Prima ervaring.

Nadat ik zelf de verkeerde kleur plinten had besteld werd dit de volgende dag zonder problemen aangepast. Plinten werden keurig op de afgesproken dag geleverd in een tijdframe van twee uur. Alles zat netjes verpakt en was onbeschadigd. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Mvg EH

duidelijke communicatie leveren volgens afspraak

Netjes op tijd geleverd, duidelijke communicatie niets op aan te merken.

Nette service, mooie plinten

De plinten werden netjes bezorgd, vriendelijke chaufeur, onverwacht ook een klein potje verf erbij. Jan

Een hele goede service.

De bestelling via de webshop wilde niet vlotten. Na contact via email super opgelost.

Niet alleen mooi, maar ook (op)recht!

Plinten, deurlijsten etc, allemaal mooi en snel geleverd en meedenkend personeel bij de keuzes!

Mooie plinten compleet geleverd.

Mooie gelakte plinten met extra verf en kit voor een nette prijs.

Gewoon volgens verwachting

Mooi product en goede bezorging. Dit was een proef levering om te kijken of alles goed was en past in mijn huisstijl. En vandaag weer een bestelling geplaatst.

Mooie plinten en op tijd geleverd, helaas geen controle op hoeveelheid

De plinten zijn mooi, maar we hadden High Tack lijm erbij besteld en ipv 1 x High Tack hadden we per ongeluk 6x ingevoerd en nu heb ik dus 5 tubes over en nergens wordt gesproken over retour sturen en ook is dit aan jullie aandacht ontsnapt dat dit toch wel erg veel is voor dit aantal plinten. Dus tevreden over de plinten maar aandachtspuntje over controle op war er besteld wordt.

Goed .netjes en snelle levering

Goed en netjes verpakt .Geen beschadigingen.

Mooie plinten

Mooie plinten. Goed gelakt. Keurig op tijd geleverd.

Goede kwaliteit plinten

Goede kwaliteit plinten, makkelijk te verzagen en schilderen.

Correct

Vlotte en correcte aflevering

Prima plinten!

Prima levering producten zien er goed uit.. alleen zitten ze nog niet op de muur. Maar dat komt vast goed.

Mooie plinten en flexibel

Wij wilden de plinten graag ophalen op zaterdag. Hierin werd fijn meegedacht. Heel erg fijn! Mooie plinten en goede service.

Snelle levering en oplossingsgericht

Mooie plinten zoals beloofd

Snelle levering en goede service

Prima - mooie kwaliteit en netjes geleverd

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven