Goed product

Honderd procent kwaliteit!

Vanaf het begin tot aan het einde is werkelijk alles mij uitstekend bevallen bij dit bedrijf. De communicatie, vriendelijkheid, het snel reageren, goede adviezen, meedenken en persoonlijk contact. (ook via WhatsApp)! Ze hebben een gebruiksvriendelijke, duidelijke en overzichtelijke website. Nadat ik mijn bestelling heb geplaatst is al meteen duidelijk wanneer de plinten bezorgd worden. En op de dag van bezorging kreeg ik netjes een half uur van te voren een telefoontje van de vriendelijke bezorger (eigen bezorgdienst) dat hij er met +/- een half uur was om de plinten af te leveren. Alles keurig netjes verpakt, er zit voldoende lijm bij en zelfs een klein potje met wat reserve lak. Als je iets besteld, wil je gewoon dat het zo gaat, zoals het bij dit bedrijf gaat. Werkelijk nergens iets op aan te merken! Wat een top bedrijf. Kwaliteit en service, het bestaat dus nog wel!!

goede kwaliteit geleverd volgen afspraak

goed prijs kwaliteit

Super mooie plinten en (redelijk) snel geleverd!

Super mooie plinten en (redelijk) snel geleverd!

Zo behulpzaam en niets is te veel. Ik raad heb zeker aan.

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Goed naar ons geluisterd en meegedacht. Mooie plinten op RAL kleur. Inclusief bijbehorende lijm en verf om bij te tippen.

Snelle levering en alles in prima kwaliteit.

Goede service, goede kwaliteit, lage prijs

De plinten werden zorgvuldig verpakt aangeleverd. Het tekent mooie plinten dat ze er de montagekit bij leveren. En last but not least ook nog een klein buisje verf bijleveren. Echt top.

Mooie plint en snelle levering

Mooie plint en snelle levering

Uitstekende snelle service

Heel gemakkelijk gegaan, Besteld, betaald, geleverd op afgesproken datum

Goede service!

Er moest nog een aanpassing komen op de bestelling en dat kon nog! Fijn dat er flexibiliteit was!

Gewoon goed.

De bestelde plinten keurig optijd geleverd.

Alle verwachtingen overtroffen.

De plinten zijn van goede kwaliteit. De levering ging heel vlot en volgens afspraak. De bezorger was altijd heel goed bereikbaar. Levering was gratis. De gratis lijm zat er ook netjes bij. Alleen maar lof voor deze webshop!

Mooie plinten vlugge levering

Mooie plinten in de kleur die we wilde vlugge levering erg tevreden

Snel

Mooie plinten snel geleverd alleen was de gratis lijm te weinig ik moet denk ik bij bestellen

Zeer goed en snel.

Het kan dus wel: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Keurig geleverd, door een uiterst vriendelijke bezorger en ook nog eens keurig op de afgesproken tijd. Volgende keer weer...

Zeer fijn bedrijf met mooie producten.

De kwaliteit van de plinten die ik heb besteld is zeer hoog en dat voor een mooie prijs. De bezorging was snel en erg fijn. Er is vooraf contact opgenomen om de dag en tijd te bespreken. De bezorger was erg flexibel in tegenstelling tot veel andere bedrijven. Vooraf werd netjes gebeld. Ik kan niks anders zeggen dat ik helemaal tevreden ben en zeker weer bij mooieplinten.nl zal bestellen

SUPER

Heel fijn bedrijf eerlijk en snel geleverd echt een aanrader

Netjes geleverd.

Zien er netjes uit, in bundels met plastic verpakt. Ook de beloofde kit meegeleverd. Keurig te woord gestaan door de jongeman die ze kwam brengen. Moet ze nog plaatsen. Misschien klein puntje: laat even weten dat de order goed is doorgekomen. Na de order hoorde ik niets, totdat ik gebeld werd dat ze over een half uur voor de deur staan. Maar verder top.

Goed service

Gebruiksvriendelijk website goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk bestellen en vlotte bezorging. Vriendelijke bezorger. Lijm gratis en zelfs een blikje verf om de plinten bijwerken.

Prima kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit van de plinten en de snelle levering.

Snelle levering en mooie plinten

Snelle levering en mooie plinten