Heel beleefd en behulpzaam

Ze helpen u heel goed en antwoorden snel Ze stuurde zelfs een staaltje op Ik moet nog afwachten van de levering maar tot hier toe is alles heel goed gegaan ben supertevreden !!!

Goeie prijs . Netjes montage kit en verf op kleur erbij . Ik ben zeer te spreken over deze mooie plinten . Nl

Goed product en goede service.

Fijn bedrijf, snel en vakkundig.

Wel goed

Had 2 plinten die beschadigd waren en zou nieuwe krijgen maar helaas naar 1,5 week nog niet ontvangen. Hopelijk komen die nog !!!!

Goede kwaliteit en service

Goede ervaring met dit bedrijf

Geweldig!

De site is heel duidelijk en De. kwaliteit van de plinten is heel goed en ontzettend leuk dat we de lijm er gratis bij kregen. De bezorging was perfect ik werd keurig een half uurtje van te voren gebeld door de chauffeur wat ook een zeer vriendelijke en keurige jonge man was.

Helemaal top

Netjes afgeleverd en mooi en netjes gespoten in de kleur

Perfect!!!

Simpel bestellen. Keurige levering

prima bedrijf

snel geregeld

mooie plinten keurig geleverd

tot mijn verassing waren ook tubes lijm en zelfs witte verf in de juiste kleur bij. Uitstekend.

Hartstikke goed

Snel en prima geleverd.

De plinten waren goed verpakt en keurig en op tijd afgeleverd met voldoende kit en een potje verf.

De plinten zijn prima en staan erg mooi in de keuken. Mooie plinten dus. Mvg., Jan

Prima ervaring, goed assortiment

Wel een aantal plinten met beschadiging

Alles prima geleverd

Alle plinten en kit zijn netjes in de gang afgeleverd. Geen beschadigingen of iets dergelijks. Prima bedrijf

Prima mogelijkheid om snel en adequaat aan plinten op kleur te komen. Complimenten voor deze organisatie.

Snel helder en meedenkend

Goede service, duidelijke website, vriendelijke en correcte chauffeur. Goede prijs voor de producten, Wordt snel op mails geantwoord.

Was zeer tevreden met de snelle levering En zagen er mooi uit genoeg lijm erbij en nog een potje verf zeker aan te raden

Mooi product, mooie site, goede levering!

Mooi product, mooie site, goede levering!

Kwaliteit plinten

Eigenaren/medewerkers zijn zeer vriendelijk en vakkundig, contact via de whatsapp zeer proper en reageren snel (zelfs in de avonduren). De plinten zijn van goede kwaliteit en je krijgt er ook lijm en een potje verf bij, helemaal blij met de plinten.

Mooi werk

Goede kwaliteit plinten en kit er bij. Goede service en levering

Mooi niet duur en snel geleverd

Mooi niet duur en snel geleverd