Super! Absoluut aan te raden.

Betrokken mensen en goede kwaliteit plinten. Netjes afgelakt en er werd zelfs kit bijgeleverd en een klein potje verf voor evt beschadigingen in de toekomst. Toen ik belde om naar de levertijd te informeren (ik had ze op korte termijn nodig), werd er meteen goed gekeken of e.e.a. nog in het rij-schema te krijgen viel en dat was gelukkig zo: De volgende dag al! Ook de bezorger was heel vriendelijk en belde even vantevoren. Kortom: Kwalitatief goede plinten en medewerkers die net dat stapje meer zetten.

prima service, bedrijf doet wat ze zeggen te doen!

er waren twee plinten niet in de grondverf, gecompenseerd met kit. prima oplossing!

What you see is what you get

Mooie lijsten en maat vast top

Snelle bezorging, super service

Ik ben heel tevreden! Plinten zijn mooi, netjes op tijd geleverd op de dag zelf kon ik bellen voor de tijd en chauffeur belde 30min vooraf. Er zit gratis high tec kit bij en een potje in dezelfde kleur lak. Kan niet anders zeggen dan perfect.

Aanbevelen waard

Geen problemen. Alles goed gegaan

Super mooi product, makkelijk besteld en keurig afgeleverd

Op de zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website heel gemakkelijk onze vensterbanken precies op maat kunnen bestellen voor een hele nette prijs. Duidelijke communicatie over de verwachte leverdatum. Binnen 2 weken werd de bestelling netjes afgeleverd. Er was niemand thuis maar de bezorger heeft eigen initiatief genomen om de producten ergens veilig neer te leggen en die via een telefoontje aan ons doorgegeven. Absolute aanrader en voor ons reden om hier weer te bestellen in de toekomst.

Nette levering van hele mooie plinten.

Hele zorgvuldige afhandeling van mijn order vwb bevestiging, levering en in de gewenste kleur 9016

Mooi materiaal, goede service

Plintneuten besteld, snel en netjes thuisbezorgd. Mooi materiaal en netjes afgewerkt. Vriendelijke mensen met goede service.

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen. Duidelijke informatie over levering. Aan te bevelen!

Mooie plinten kwaliteit voldoet aan de verwachtingen

Plinten werden in goede staat en verpakking geleverd verwerking lees afkorten met fijntand afkortzaag ging uitstekend

Top plinten, snelle levering

Plinten zien er precies uit zoals getoond op de website en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Levertijden zijn precies zoals beloofd en zijn netjes geleverd - top service!

Op tijd geleverd, staat prachtig

Mooie printen, goede prijs kwaliteit verhouding

perfecte levering, goed product en tot onze verrassing gratis kit erbij.

Vriendelijk aan de telefoon en goede uitleg. Plinten zijn keurig op tijd geleverd.

Prima plinten en architraven.

Mooie plinten, het bedrijf heet niet voor niets zo!! Goeie prijs voor mooie plinten!

Fraaie plinten van een mooi en eerlijk bedrijf

Fijn en eerlijk contact. Komen hun beloftes na. Goede prijs kwaliteits verhoudingen. Top

Vlotte levering conform afspraken, Top!

In eerste instantie alleen klassieke plinten voor de woonkamer besteld passend bij onze klassieke visgraatvloer, omdat de prijs beduidend goedkoper was dan de vloerenleverancier. Zo tevreden over deze plinten en daarom ook plinten voor de slaapkamers besteld! Ik beveel daarom 'Mooieplinten' ten zeerste aan! Mvrgr Wander

Mooie plinten en snelle levering

Supersnelle bezorging van mooi in RAL geschilderde plinten. Compleet met blokje verf en montage kit boven bepaald bedrag. De aflevering werd tot op een half uur gecommuniceerd en zonder problemen op een afgesproken plaats in de tuin neergelegd. Ik zou iedereen deze zaak aanbevelen.

Good quality/product

eindstuks voor plinten good product and price Fast delivery

Perfecte spullen voor een nette prijs en perfect geleverd

Doen wat ze beloven

Top plinten

Een goed bedrijf.

Snel, vriendelijk, je krijgt wat je besteld hebt

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Chauffeur perfect op tijd en leuke gast!

Prima materiaal en prima bezorgIng

Prima materiaal engheden bezorging

Volgens verwachting

Alles volgens verwachting. Inderdaad mooie plinten, mooi geleverd, mooi op tijd, mooi zoals aangekondigd.

Dit was de tweede keer dat ik bestelde. Opnieuw top

Ik had te dunne plinten besteld. Nog even contact gezocht en eea werd aangepast. Ik bestelde gespoten plinten. Het resultaat is super. Voor niet te veel geld een mooi eind resultaat.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven