Mooie plinten snel geleverd

Prima plinten en keus!

Hele mooie degelijke plinten. Betaalbaar. Erg goede service. En vrij snelle levering ( ca 1 week ).

Snelle levering goede kwaliteit plint. Geen beschadigingen en gratis high tack kit en een potje lak in dezelfde kleur. Ik heb wel wat aan de ruime kant besteld zodat ik één pak over heb. Jammer.

Aanbevelingswaardig

Super gemakkelijk te bestellen en snel bezorgd. Compliment…

Duidelijk, snel en mooi resultaat.

Een eerlijke site met een goede bezorgservice. Doen wat ze zeggen. Toppers.

Mooie plinten bij mooieplinten

Veel keus en gemakkelijk besteld. Ook snel op kunnen halen. Plinten zijn van goede kwaliteit.

Meer dan prima

Klantgericht

Top plinten zal je bedoelen!

Prima producten, goede service en stipte levering, kortom gewoon top!

Uitstekende service en goede kwaliteit plinten

Moesten snel plinten in huis hebben ivm aanleg gietvloer. Via chat direct contact gehad over levering tussen kerst en oud en nieuw. Binnen 5 minuten was de leverings datum bevestigd en op afgesproken datum geleverd met eigen transport. Top service!!! Lijm inclusief dat is ook top trouwens ;-)

Mooie plinten voor een mooie prijs.

Nette plinten en sierlijsten die maat vast zijn. Ik heb dezelfde plinten besteld met 5 jaar tussentijd en zijn zijn precies gelijk.

Snel, goede kwaliteit

Plinten besteld in RAL9016. Prettig contact via Whatsapp, snel geleverd en mooie kwaliteit. Aanrader.

Mooie architraven

Supersnelle service, en kwalitatief zeer goede architraven gekocht voor een scherpe prijs!

Super snel, mooie plinten

Snelle levering, zelfs sneller dan op de site stond aangegeven. Netjes over gebeld om levermoment af te spreken. Mooie plinten

We zijn in de showroom goed geholpen. De plinten en neuten waren snel geleverd.

prima! alles volgens afspraak

goede levering, ik zal zeker nog een keer gebruik maken van mooieplinten .nl

Helemaal goed, snelle, keurige levering

Helemaal goed, snelle, keurige levering

Vandaag besteld morgen in huis. TOP

Snel en netjes

Zat zelfs verf bij om de kit te verven!

Mooi product voor een redelijke prijs.

Makkelijk site om te bestellen. Snel geleverd. Gemakkelijk te verwerken en bovenal een erg mooi resultaat. Top bedrijf.

Topbedrijf en mooie plinten

Erg tevreden met mijn mooie plinten. In een woord top!

snel geholpen, mooie plinten

prima. klant vriendelijk

Puntgave plinten

Alles wat beloofd wordt op de site wordt meer dan waargemaakt. Contact opnemen ging zeer vlot; de antwoorden duidelijk.

Reageren snel, levering keurig. Mooie producten.

Aanrader

Prima bedrijf goede service en snelle levering

Wederom zeer snelle levering van de perfecte koplatten!

Snelle levering en mooie kwaliteit producten.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven