Gewoon prima!

Gewoon prima, prettige communicatie

Keurig en snel geleverd

Mooie plinten. Goede levering.

Ik ben blij met de plinten. Ze zijn er mooi uit en de bestelling is netjes afgeleverd. Top!

Snel, klantvriendelijk en van hoge kwaliteit.

Zeer betrouwbare leverancier, werken met eigen bezorgdienst dus alle materialen worden in perfecte staat afgeleverd. Daarnaast erg vriendelijk geprijsd.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Makkelijk bestellen goede service

Mooi vensterbank, precies op maat

Mooi vensterbank Zelf de oortjes er uit gezaagd. Ging prima

Netjes, correct & snel.

Makkelijk telefonisch te bereiken zonder wachten. Betrof een vraag voor levering. Netjes in tegemoet gekomen en uitgevoerd. Leveringstijd gelijk aan de opgegeven levertijd.

Geweldige service!! Fijn dat het nog bestaat.

Ik heb deurlijsten plintneuten gekocht via mooieplinten.nl Ik kwam er te laat achter dat ik het voor een bepaald tijdstip moest bestellen on het dezelfde week nog in huis te hebben dus even gebeld met een medewerker en ja hoor, ze gingen het in orde maken. Een dag later word ik gebeld door een vriendelijke en zeer oplettende medeweker uit de werkplaats, dat hij het vermoeden had dat ik de verkeerde maat plintneut had besteld en hij had gelijk! Doordat deze meneer de moeite nam om even te bellen is mij een hoop gedoe gespaard gebleven! Heel fijn dat ondanks dat het online ging, ik mij niet als een nummer voelde! Top service mooieplinten.nl!

Persoonlijke en erg goede service

Zeer behulpzaam bij vragen en ik vind het persoonlijke en ontspannen contact prettig. Het voelt alsof je in de winkel bent ipv van een webshop koopt. En mooie producten van goede kwaliteit.

snel geleverd

snelle service

Super efficiënt. Top service!

Ik moest nog steeds plinten plaatsen. Feit dat ze al in de juiste kleur aangeleverd werden; was voor een steuntje in de rug om het nu af te maken zonder al teveel werk. Montage kit en extra verf voor de hoekjes werd bijgeleverd en/dus in 1x klaar!

Goed en volgens afspraak.

Je wordt er goed behandeld . Alles verliep vlot. De gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Correcte levering en product

Snelle en nette levering. Moeten nog wel geplaatst worden, maar zitten nu nog in de verbouwing

Zeer goede prijs, goed product en netjes thuis afgeleverd door bedrijf zelf

Zeer goede prijs, goed product en netjes thuis afgeleverd door bedrijf zelf

Snelle levering en goede kwaliteit

Volgende keer bestel ik mijn plinten weer hier

Simpel besteld en snel geleverd

Na online bestelling snel terug koppeling met dag en datum van levering, Nette levering met lijm en verf voor naden. Ben zeer tevreden.

Plinten zijn netjes afgewerkt

Helaas was de spuiter ook met vakantie (wat hij ook verdiend natuurlijk), zodat de levering een week uitgesteld was. Verder top! Netjes gebeld voor levering. Bedankt!

Levering was conform afspraak

De levering was op tijd volgens afspraak. Er was voldoende kit bij geleverd. Zelfs 'n blikje verf om de kopse kanten bij te werken. Verder zijn we tevreden met de geleverde plinten

alles prima geregeld

alles prima geregeld

Prima service en een mooi product

Ruim aanbod, snelle levering, degelijk product in verhouding met prijs/kwaliteit.

Mooie plinten voor een goede prijs. Keurig afgeleverd met een belletje dat ze er over een half uur zijn.

Snelle levering en goed/snel contact via mail

De plinten staan perfect in de lak en mooie plinten is een zeer betaalbaar adres.

Goede service, kwaliteit en klantenservice.

+ Kwaliteit + Snelheid levering + Productassortiment + Ontzorgen (meeleveren benodigde accessoires) ? Te weinig montage kit geadviseerd. :-)

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven