Goed.

Kreeg mijn sierlijst volgens afspraak geleverd de chauffeur belde dat hij eraan kwam. Later zag ik dat er een slechte plek in zat waar overheen was geschilderd ,ik heb er foto's van gemaakt en opgestuurd .Kreeg snel bericht dat ze het vervelend vonden en dat ze zo snel mogelijk een nieuwe zouden leveren. Goede service. Vind wel dat de vervoerskosten hoog zijn.

Prima plinten en levering

Zwarte plinten besteld, netjes geleverd met een extra potje verf om eventueel bij te werken.

Eenvoudig bestellen tegen een schappelijke prijs en snelle levering

Correcte en snelle levering.

Zelfs voorzien van montage lijm en potje verf om te retoucheren.

Gemakkelijk bestellen, prima geleverd.

Ik vond het heel prettig, dat ze kort voor de levering aangaven hoe laat ze precies zouden komen. Netjes afgeleverd.

Prima geregeld, gewoon zoals ik het verwacht.

Snelle reactie en nette levering.

Super service!

Proefstukjes aangevraagd en deze werden snel en kosteloos verzonden, top service!

Ziet er goed uit

Netjes geleverd , alleen te weinig high tack kit om te bevestigen

Gewoon prima

Precies zoals afgesproken. Keurige vriendelijke bezorger.

Zeer tevreden, precies naar onze verwachtingen

Alles volgens afspraak geleverd. Meer dan genoeg gratis montage kit en zelfs een potje extra verf erbij geleverd voor de randjes. Top service., heel blij mee!

Fijne website met mooie producten!

Mooie plinten op deze site gekocht in jaren 30 stijl. Betaalbaar en snelle bezorging. Bezorger een vrolijke en behulpzame man. Absoluut een aanrader!

Goede service en goede spullen.

Gewoon prima!!

Gewoon prima!!

Betrouwbaar en top kwaliteit

Snelle levering en klantvriendelijk

Prima product en prima service

We hebben de plinten nog niet gemonteerd dus daar kunnen we nog niks over zeggen. Bij levering bleken er 6 plinten niet geleverd te kunnen worden omdat er iets mis was gegaan bij het spuiten Die komen een week later. Prima. Bij controle vannde wel geleverde plinten bleek dat er 3 plinten niet helemaal netjes waren. Aangegeven en er werden 3 nieuwe plinten bij de 6 resterende plinten geleverd. Dus ja: het was niet helemaal vlekkeloos, maar het is keurig opgelost. Communicatie is ook helemaal prima! En de plinten zien er uiteindelijk echt mooi uit!

Goede service mooi product

Mooie plinten

Uitstekende levering mooie plinten helemaal top

Snel geleverd.

Top geregeld!

perfect!

mooi assortiment, goed advies, correcte aflevering!!

Inderdaad mooie plinten!

Hele vriendelijke en efficiënte afhandeling, medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden, en een stipte en vriendelijke aflevering van de plinten. En de plinten zelf zijn echt de aanvulling die ik zocht en die klopt bij een dertigerjarenwoning!

Goede kwaliteit. Snel geleverd en alles conform afspraak.

Makkelijke bestelprocedure. Snelle vakkundige levering. Goede prijs.

Goede kwaliteit en service!

Ik had plinten nodig voor mijn nieuwbouwhuis. Deze zijn ook daar geleverd op de door mij aangegeven datum, dat was erg fijn!

Zeg wat je doet,….Doen wat ze zeggen

Netjes geleverd volgens afspraak tegen een goede prijs

Snel geleverd zoals afgesproken en de prijs was ook goed hier kunnen ze in begië nog iets van leren

Prima product maar communicatie is erg matig

Architraven en vensterbank netjes en volgens verwachting afgeleverd. Er is nooit reactie gekomen op de mails die ik had gestuurd met de vraag of de leverdag aangepast kan worden. Ook een tijd melden was te veel verwacht. Gelukkig was ik toevallig thuis.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven