Plintstukjes onduidelijk

Monster stukjes plinten ontvangen. Helaas ontbrak een pakbon of een markering op de plint zelf dus weten we niet welke plint welke is. Het terugzoeken van de bestelling en website bezoek heeft uiteindelijk wel antwoord uiteraard. Plinten zijn van goed materiaal.

Goede service en optijd!

Soepel en snel verloop van opdracht

Prima product en vlotte afhandeling

super goed service en duidelijke communicatie!

Super goede service en duidelijke communicatie!

perfect

overzichtelijk website. goed contact over levering. afspraken worden nagekomen. Goed zo

Snelle service. Goede kwaliteit en een betaalbare prijs

Aanrader

Alles gelopen zoals het hoort

Helemaal ok. Mooi product

Zien er heel mooi uit,en goede hulp bij levering

Idem

Prijs kwaliteit in orde! Goede service.

Goed!

De plinten en de eindstukjes zijn mooi en passen in ons interieur

De plinten en de kit waren vlot geleverd. Wel vind ik de coating in 9016 matig. Snel beschadigd. Hoop dat dit uiteindelijk meevalt. Eigenlijk moet het nog geschilderd worden. Dit had ik niet verwacht.

Zeer goed geregeld en correct geleverd.

De afspraken werden goed nagekomen en de levering op tijd en een de kwaliteit uitstekend

Super mooi!

Snelle levering, en hele mooie plinten, alleen maar komplimenten gekregen! Ik zeg.. .tot de volgende keer!

Een 10 voor kompleetheid en snelheid van levering

Perfect. Prachtig product en uitstekende service!

Absoluut aan te raden, mooi product, snel geleverd en fijne service! Het staat prachtig, exact zo als ik wilde.

De plinten werden keurig bezorgd door een hele vriendelijke en behulpzame chauffeur. Alles netjes verpakt met de kit erbij die ook van zeer goede kwaliteit is echt super

Uitstekende service en levering

Levering zoals afgesproken; topkwaliteit architraven; voldoet aan verwachting

Aan te bevelen!

Mooi product, goede service en snelle reactie op vragen & vlotte levering! Prijstechnisch en vwb leversnelheid een aanrader ten opzichte van (webwinkels) bouwmarkten. Onderscheid zich al specialist vwb Plinten.

geweldige service

geweldige service

hele mooie koplatten

hele mooie koplatten

Helemaal tevreden

Mooie kwaliteit en een goede snelle levering

Top! Snel geleverd en prima kwaliteit

Snel geleverd prima kwaliteit Bij telefonisch contact heel vriendelijk geholpen

Goede en snelle ervaring

Duidelijke website waardoor je goed kunt zien wat er te krijgen is. Wat we hebben gekregen is precies zoals het is omschreven op de site. Hele goede kwaliteit hout en super in de grondverf. De lijm welke erbij wordt geleverd is zeer sterk en makkelijk te verwerken. Ook voldoende bijgeleverd

Plinten werden vrij snel geleverd en we zijn erg goed op de hoogte gehouden hierover.kwaluteit van de plinten is tot dusver goed te noemen voor een goede prijs.

Snelle levering, mooie plinten!

Nette en snelle levering,en ziet er mooi uit

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven