Snelle levering van mooie plinten

Binnen 1 week na bestelling ontving ik mijn geverfde plinten netjes in huis. Ze werden neergelegd in de gang zodat ik er zelf (nog) niet mee hoefde te sjouwen. De gratis meegeleverd montagekit lijmt als een malle en was ook precies voldoende voor het bestelde aantal plinten. Topklasse!

Mooie plinten

Snel geleverd, netjes verpakt met lijm en extra potje lak om bij te tippen.

Bijna perfect

Op een paar plinten was de grondverf niet egaal, niet overkomelijk maar daarom dus... verder juist en op tijd afgeleverd volgens toezegging, keurig op huisadres en in prima staat! Geen beschadigde hoekjes of ander gebrek, top!

Heel goed en snel

Was goed en snel

Ik was iets vergeten te bestellen. 1 telefoon en geen extra verzendkosten was het geregeld. Super toch

Super weer

Onwijs blij met dit bedrijf!

Super netjes en keurig verpakt en bezorgd.

Goede service en snelle levering. Keurig verpakt en bezorgd. Chauffeur belde dat hij binnen 10 minuten kwam leveren. Aanrader dus om hier u plinten te bestellen.

Zoals de naam zegt mooie plinten!!

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en perfect dat ze al in de grondverf staan.

Prachtige plinten

Mooie plinten.nl levert prachtige plinten met een redelijk korte levertermijn. Het resultaat is strak. Aandachtspunt is dat er weinig kit wordt bijgeleverd. Ik heb voor mijn huis 5 tubes lijmkit verbruikt en er waren twee tubes bijgeleverd. Dat werd dus een onvoorzien extra ritje bouwmarkt. Samenvattend is mooie plinten.nl een aanrader met een aandachtspuntje.

Simple en effectief

Op de site de gewenste maat uitzoeken en proefexemplaar is met een paar dagen thuis geleverd.

Super klantvriendelijk en zeer behulpzaam.

Mooi op tijd geleverd encompleet met verf en lijm. Uitstekend!

Alles naar tevredenheid

Alles perfect

Keurige plinten voor een schappelijke prijs

Goede afspraak kunnen maken omtrent de levering

snel geleverd, goede kwaliteit

Heel mooi!

Het is precies wat we wilden, alleen één tip. Doe er even een waarschuwing bij dat je de smetplanken van te voren op 45 graden afzaagt als je er een neusje bij plaatst. Wij lazen het pas naderhand omdat de neusjes maar niet “pasten”. Gelukkig was dat bij een vensterbank waar de bank voor staat. Bij de anderen houden we er nu rekening mee. Verder prima verpakt en in goede staat ontvangen.

Heel blij!

Ik heb hier een aantal plintneuten besteld in de gewenste kleur. Snelle levering en de neuten zien er top uit. Bedankt Ger!

Uitstekende en snelle service!

De plinten werden keurig verpakt geleverd, op de afgesproken tijd en datum.

snelle levering, goed product en goede prijs

snelle levering, goed product ,plus extra potje verf en gratis tubes kit. zeer tevreden.

Mooie vensterbanken

Goede kwaliteit en personlijle aandacht

Mooi product, goede communicatie en goede prijs

Na een poosje online zoeken voor plinten neuten en architraven voor ons huis uit 1930 ben ik terecht gekomen bij mooieplinten.nl Snelle levering en echt een kwaliteitsproducts. Ben er blij mee.

Mooie prijs optijd bezorgd

Alleen de bezorgster was een beetje chagerijnig verder prima

Fantastisch bedrijf!!!

Men heeft tijd voor de klant. Er is een simpele maar zeer effectieve showroom waarbij goede voorlichting wordt gegeven. Alle afspraken worden correct nagekomen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekende service en plinten en mooi gelakt voor een uitstekende prijs.

Voor het eerst besteld bij mooieplinten.nl en dat is een zeer prettige ervaring gebleken. Bestellen gaat makkelijk, duidelijke website en levering de dag erop zeer netjes. Omdat de communicatie over levering niet helemaal goed was doorgekomen stond de chauffeur voor een dichte deur. Maar nadat zij met mij had gebeld (ja, dat doen ze) en ik gevraagd had of ze de plinten in de achtertuin wilde leggen, heeft zij alle mogelijke moeite gedaan om dit te realiseren. Fijn dat ik bij thuiskomst direct aan de slag kon gaan.

Goede service en kwaliteit geleverd

De naam zegt genoeg!Mooie plinten en goede service.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven