Volgens afspraak geleverd en kwaliteit super.

Betrouwbaar en goede kwaliteit van de materialen.

Van bestellen t/m leveren ging perfect. Men houdt goed contact en vriendelijk met de klant.

Enorm tevreden

Wij kenden mooieplinten.nl nog niet dus het was even afwachten na de bestelling. Maar alles is netjes, vlot en volgens afspraak afgehandeld en geleverd. Keurig verpakt met lijm erbij. De plinten zelf zijn ook prima. Wij gaan zeker nog keer bestellen (andere kamers nu toch ook maar doen ;-) )

Super nette en snelle levering

Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan anderen!

Snelle service en degelijke plinten

Bestelling ging erg makkelijk en een aantal dagen later werden de plinten geleverd. De bezorger gaf kort vooraf een telefoontje dat hij er bijna was. De plinten zijn zeer netjes en goede service dat er afwerk verf bijgeleverd werd. Ik kwam een klein beetje kit te kort maar dat kan ook meer aan onszelf gelegen hebben. Uiteindelijk voor een goede prijs goede kwaliteit spullen gekregen. Ik heb nergens goedkoper afgewerkte plinten kunnen vinden.

snelle levering en nette prijs

snelle levering en nette prijs.

Snelle levering en netjes verpakt afgeleverd!

Topkwaliteit en topservice !

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd. Een aanrader !

Prima levering

De plinten zijn nog niet geplaatst dus daar kunnen we niets over zeggen maar verder was alles prima !

Snel en vriendelijk

Snel en goede service

Goede prijs-kwaliteit verhouding, betrouwbaar bedrijf

Ik heb dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Vooraf gebeld over levertijd en mogelijkheden, waarbij met erg vriendelijke mensen gesproken. Levering was op tijd en keurig zoals afgesproken. De bestelde afgelakte plinten (45 stuks) zijn erg mooi, met goede prijs-kwaliteit verhouding met gratis montagekit. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.

Fantastisch snel geleverd. Zelfs binnen neergelegd

Echt mooie punten.

Netjes afgeleverd, goede prijs.

Prima, alles volgens afspraak, goede service.

Zeer punctueel, snelle reactie, behulpzaam.

Mooi product en een goeie service.

Hele goeie ervaring met dit bedrijf, waar ik nog niet van had gehoord voordat ik mijn bestelling plaatste.

Tevreden

Mooie plinten en de gratis meegeleverd kit werkt perfect. Zou 5 sterren geven als er wat sneller geleverd kon worden.

top

snelle levering. mooie plineten uigebreide keuze.

Snel en kwalitatief goed

Mooie plinten, ook het gratis meezenden van kit en een blikje verf geeft iets extra’s

Mooie plinten qua afrechting, maar niet helemaal recht

Plinten netjes volgens bestelling geleverd. Afwerking/kleur/lak van de plinten ziet er prima uit. Helaas waren er een aantal plinten niet helemaal recht, waardoor er hoogteverschil is ontstaan bij het naast elkaar zetten van de plinten... Toch zonde van de bijna €500 die ik eraan heb uitgegeven...

afspraak is afspraak, goede service

alles volgens afspraak

Soepele bestelling en correcte aflevering

Het bestellen gaat eenvoudig en de aflevering verloopt geheel volgens de verstrekte informatie over leverdatum . Plinten waren goed verpakt en zonder beschadigingen

Volgende dag geleverd en voordelig!

Super snelle levering en dat tegen een prijs die zeker 20% lager is dan de (bekendere) concurrenten. Kwaliteit is goed. Ik heb vaker plinten (elders) besteld, en deze zijn goed. Mijn plinten hadden een wat grovere afwerking van de grondverf, de uiteinden zag je wat verdikkingen, maar dat is nul komma nul een probleem. Zeer tevreden, en zeker aanbevolen!

Goede kwaliteit

Mooie massieve plinten van echt hout. Is van prima kwaliteit. Service is prima, netjes bezorgd.

Uitstekende kwaliteit producten

Mooie producten en conform afspraak geleverd.

Hele mooie plinten ik had 2 bussen met kit erbij gekregen had gedacht dat het te weinig was maar het was ruim voldoende bijna een hele bus over. Plinten werden bezorgd door eigen bezorgdienst netjes optijd gemeld welke dag de plinten bezorgd zou worden en op de dag zelf werd netjes gebeld hoe laat ze zouden komen. Ik kreeg er een blikje verf bij en een kwastje. Wat wel jammer was is dat er op 2 plinten een streep/kras zat gelukkig kon ik deze verzagen en achter de bank plaatsen.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven