Prettig om bij te bestellen

Ruime keus en bestellen is snel geregeld. Geen lange wachttijd en correcte levering. De plinten maken een mooi afgewerkt geheel met de kamer.

Heel fijn bedrijf!

Er wordt snel gereageerd op mail en vragen. De personen zijn erg vriendelijk. Prijs kwaliteit is goed.

Ik had mijn plinten binnen 2 weken nodig. Ja en binnen anderhalve week waren deze bezorg. En goedkoop.. ik heb er nog 1 nodig dus binnenkort weer 1 bestellen..

Prima prijs kwaliteit/service.

Prima prijs kwaliteit/service.

Aanrader!

Snelle, goede levering en keuring verpakt.

Mooi product, volledig volgens afspraak, ook levering verliep voorspoedig. Het enige kleine nadeel is dat de levertijd vrij lang is.

Goede service. Mooie plinten

Op tijd geleverd en de plinten zien er goed uit. Fijn dat we de levering goed konden afstemmen.

In een woord TOP

Snelle levering, Krijg snel antwoord als je een vraag hebt

De bestelling was zo gedaan en het betalen ook, maar ik heb ze nog niet binnen en op de muur geplakt. Er komt nog een 2e bestelling en dan weet ik wat meer te vertellen .alvast tot horens.

Geen beter bedrijf voor alle soorten plinten

Direct zeer vriendelijke benadering en uitleg als je wilt slagen ga je naar mooie plinten.nl Ton

Zeer goed en mooi geleverd

Zeer goed en perfect afgeleverd netjes

Uitstekend komen afspraken na

Dik voor elkaar, zeer goede service.

Plinten besteld in een opwelling om de slaapkamer op te frissen. De dag erna een extra bestelling gedaan. Het was geen enkel probleem om beide orders samen te laten gaan en ons de transportkosten te crediteuren. Geld stond direct op onze rekening. Prettige manier van zaken doen.

Heel goed en netjes

Dikke pluim

Zeer snelle levering en netjes half uur vtv gebeld door chauffeur. Mooie plinten met kit en potje verf gekregen. Service is zeer goed . Gr Mark

Wel goed

Alles netjes klein minpunt de wat langer levertijd door waarschijnlijk de corona

Nette site en mooie producten.

Ook heel handig dat de montagekit wordt meegeleverd.

Mooie plinten en mooi geprijsd!

Snelle service en mooie goede plinten.

Prima kwaliteit plinten voor een goede prijs.

Plinten werden keurig verpakt geleverd met een ruime hoeveelheid goed werkende kit erbij.

Proef stukjes besteld

In eerste instantie de proef stukjes niet ontvangen. Hierop een beoordeling ingevuld omdat ik natuurlijk niet tevreden was. Ik werd direct gebeld en de proefstukjes lagen de volgende dag in de brievenbus! Een tip zou zijn om na het verzenden toch een bevestiging te sturen. Nu was het de schuld van PostNL maar dat kon ik niet weten aangezien ik nooit een bevestiging heb gekregen dat het was verzonden. Uiteindelijk een top service! Door de proefstukjes heb ik een keuze kunnen maken en ga ik binnenkort mijn bestelling plaatsen voor de plinten.

Goede service en mooie plinten.

Super goede service

Snelle reactie op vragen via de mail. Plinten keurig verpakt geleverd!

Mooie plinten in één woord alles perfect

Heel snel en correct bezorgd.

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven