Correcte levering op de afgesproken tijd en voor een goede prijs.

Zeer goede levering van een goede kwaliteit. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Nette prijzen, en goede service

Zéér goed

Top, goed ontvangen en prima plint!

Ik had maar één plint nodig, maar ik werd geholpen alsof ik drie huizen vol plinten moest duwen. Erg vriendelijk en nemen ruim de tijd om je te woord te staan. Top!

Vlotte service, vlotte correcte levering

Alles liep zoals gewenst. Heel vriendelijke en correcte behandeling. De lijm die je erbij krijgt is niet zomaar 1 bus, ze rekenen uit hoeveel je nodig hebt en geven dit er gratis bij. Ook kreeg ik zelfs 2 kleine blikjes met de lak en een borstel, zodat je de plinten kan retoucheren, mochten dit in de loop van de jaren nodig zijn. Heb een aantal bedrijven vergeleken en prijs/kwaliteit kwamen zij er het beste uit.

Snelle levering, goede comms

Mooie plinten levert op tijd, denken mee zonodig en communiceren kort en helder.

Aanrader

Goede plinten en goede nazorg!

Goede service , telefonisch goed bereikbaar Levert netjes optijd af

Super Top.

Mooie plinten netjes afgewerkt, goed verpakt . En niet te vergeten was zeer snel in huis. Toppie.

supersnel en flexibel, topproduct!

Bestellen en ophalen binnen 24 uur, mooie wit gegronde plinten. Fijn lui, die snel handelen.

Erg mooie Plinten en netjes verpakt. Montage lijm en wat extra verf er bij geleverd., helemaal top!

Mooi materiaal, stipt geleverd.

Tijdig geleverd. Afgelakte plinten waren in prima staat. De plinten in grondverf vroegen nog wat schuurwerk.

Snelle levering en goed contact met de chauffeur over tijdstip en lossen.

Heel tevreden mooie plinten voor goede prijs en vlug geleverd top.

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk en een snelle bezorging. En super fijn dat de kit erbij zit.

Mooie architraaf, snelle levering!

Goede service en bereikbaarheid- mooie architraaf. Ik ben tevreden.

Goed geregeld

Heb plinten besteld en zelf opgehaald. Netjes geregeld. Had al eerder plinten besteld maar had niet genoeg. Dus past plinten bijgehaald en ondanks dat ik geen recht had op lijm bij die kleinere bestelling kreeg ik ze na vragen toch. Had het wel bij mijn eerste bestelling gevraagd. Maar de persoon met wie ik dit afgesproken had was er niet. Nogmaals bedankt.

Geweldig!

Zéér snelle levering, zéér vriendelijke dame bij de levering aan huis.

Mooi product - snelle levering

De grenen gevingerlaste koplatten en plinten die ik heb afgenomen zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te verwerken. De meegeleverde high-tack ook top! Ga zo door team mooieplinten.nl

Mooie plinten

Mooie plinten snel geleverd mooi dat er ook een lak is bij geleverd.

Superservice

Prachtige afgelakte en robuuste plinten. Supersnel geleverd tegen een scherpe prijs. Top service

Super service en ook nog snel!!!

Ik had speciale wensen, hier hebben ze een prima oplossing voor geboden en een super snelle service. Grt Rudi

Snelle levering, en een goed product

Zeer tevreden, als ik weer plinten nodig heb.zal zeker weer bij mooieplinten.nl bestellen .

Snelle levering, goede service

Bestellen was eenvoudig, vragen werden snel beantwoord, levering werd vlot geleverd

top

snel leuk en prima!