Mooie strakke plinten, goede kleur, op tijd geleverd, wat wil een mens nog meer.

Goed product, nette service en dat in een tijd dat veel bedrijven dat juist niét doen. Ik weet na een tweede verhuizing binnen een jaar waarover ik het heb. Alleen jammer dat de bijgeleverde hoekstukjes allemaal niet bleken te passen volgens de vloerenlegger. Maar daar kon, zei hij, Mooieplinten niks aan doen.

Zeer nette en snelle levering. Goed mayriaal boor goede kwaliteit. Geweldig dus . Als we weer eens plinten nodig hebben .dan weten we waar we moeten zijn .

Hoge kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Goede duidelijke communicatie, snelle levertijd en kwalitatief goede producten.

Zeer goede service en contact

Prijzen zijn goed. Goed advies en bezorgdienst.

Mooie plinten en snel bezorgd

Plinten zien er erg mooi uit. Eenvoudig te bestellen en vlot en op tijd bezorgd.

Alles klopt. Kwaliteit, materiaal, levering.

Wij hebben zojuist onze 2e bestelling geplaatst. Goede kwaliteit voor een goede prijs. In onze vorige woning heb ik zelf lopen schilderen. Maar ik raad iedereen aan om MDF plinten niet zelf te schilderen.

Geweldig mooie plinten!

Ik heb de 12 cm hoge plinten in de woonkamer. Ze vallen echt op! Ze zijn super mooi! Zo mooi dat we ze nu ook besteld hebben voor de hele boven verdieping. We kregen er gratis Lijm bij. Het werd ook nog eens gratis bezorgd. Super service!

Goede info, snelle levering

Prima ervaring. Al is een instructie video voor het netjes plakken van de plinten en met name van de eindstukjes nog een idee.

Alles geleverd zo als besteld top bedrijf

Perfect!!

Op tijd geleverd en super goede prijs betaald. Daarboven op nog montage kit gratis en een potje verf met kwastje, om kantjes te kleuren mocht dit nodig zijn. En geleverd door het bedrijf zelf, dus geen schade aan de plinten.

Spullen zien er mooi uit en kwamen snel binnen

Plinten, neuten en architraven zien er mooi uit en kwamen snel binnen.

Zeer goede en mooie producten

Bij mooieplinten.nl heb ik architraven, raamlijsten en plafondlijsten besteld. Deze werden geleverd met een goede high tack kit waarmee ik alle lijsten heb kunnen plaatsen. Ik was dusdanig tevreden over deze webshop dat ik nogmaals besteld heb, wederom een zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Goede levering! Alles zorgvuldig verpakt

Goeie prijs/kwaliteit en service.

Goeie prijs/kwaliteit en service. Snelle levering uit voorraad zaterdag besteld, dinsdag erna geleverd.

Goed vriendelijk geholpen

Betrouwbaar en goed

Zeer tevreden over de communicatie en de levering, hele mooi plinten geleverd, Top!

uitstekend

Prima service. Naast de plinten ook lijm en verf meegeleverd voor totale afwerking

Prima bedrijf

Zoals altijd probleemloos en vlot geleverd.

Super en snel

Bestelling heel snel thuis bezorgd en gekregen wat ik moest hebben.

goede service

ik had plinten besteld maar dat bleken een andere te zijn dan ik gedacht had, deze zijn zonder enig probleem omgeruild.

Nette levering en ook niet te lang gewacht. Ik kon helaas alleen niets terug vinden op de site over eventueel retouren van over gebleven plinten. Ook worden er gewoon verzendkosten gerekend als je ook boven het bedrag bestel. Word uiteindelijk niet berekend maar beetje onduidelijk Verder goed contact en nette levering

Prima plinten voor een billijke prijs

Niks op aan te merken. Prima allemaal. Had wat meer lijm nodig , dit bij de tweede bestelling gevraagd en er zat kosteloos meer lijm bij . Top service, bedankt !!

Prachtige plinten, snelle levering!

Goede service, snelle levering en mooi materiaal.

Super product goeie kwaliteit

keurig op tijd en conform afspraken

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven