Helemaal top!

De plinten waren makkelijk te bestellen, snel geleverd en erg goed te monteren!

Alles is top gegaan. En vooral de completimenten voor Theo de chauffeur. Netjes van te voren gebeld .En gaan zo als telefonisch was afgesproken.

Zie hier onder

Geleverd volgens afspraak en de plinten zien er heel goed uit super tevreden.

Mooie plinten en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Blijven goed zitten met de bijgeleverde lijm.

Goede service!

Niks op aan te merken.

Professioneel, persoonlijk en vakmanschap

Prettige website, uitgebreid assortiment, goede prijs/ kwaliteit verhouding. De monumentenplint was een goede keuze, het product is mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. De bezorging was snel, fijn dat er een eigen bezorgservice is die van tevoren netjes belt, ook werd de plinten netjes binnen neergelegd.

snel en goed.

Ik heb reeds verschillende bestellingen bij Mooieplinten.nl gedaa. Zowel sierlijsten als plinten en mijn ervaring was iedere keer goed. Producten zijn zoals beschreven en worden vlot geleverd. Prima prijs/kwaliteitverhouding.

Goed!

Bereikbaar, goed advies en materiaal van kwaliteit.

Goede kwaliteit plinten

Zoals altijd plinten besteld bij Mooieplinten.nl en zoals altijd wederom een goede en snelle service van de plinten die van hoge kwaliteit zijn!

Goede en snelle service!

Makkelijk online te bestellen, bevestiging per mail.. Vervolgens een persoonlijk mailtje met welke data dat ze komen. Half uur van te voren wordt je gebeld en netjes alles binnen gebracht! Niets anders dan tevreden!

Snel, duidelijk en vriendelijk

Snel, duidelijk en vriendelijk

Keurige levering

Prima communicatie voor levering en bij levering aan huis krijg je eerst een belletje, perfect.

De levering is prima

Vlotte levering

Product voldoet volkomen aan de verwachting

Lange leveringstijd, ondanks op voorraad.

Tussen bestellen en leveren zat 16 dagen, dat vind ik net iets teveel, zeker omdat er tussen de moment van bestelling en de leveringsdag voor mijn regio nog 3 volle dagen zaten. (10 plinten extra en 3 kroonlijsten moeten zeker nog in de vrachtwagen hebben gepast!) Bij de levering was mijn verstekbak niet meegeleverd, die werd nagestuurd met Post.NL wat opnieuw 5 dagen extra betekende dat ik niet aan mijn werkzaamheden kon beginnen. Contact met de bestuurder liep wel vlot. Over de kwaliteit van de producten valt niets op aan te merken.

Vertraagde en incomplete levering. Daarna nog 1 week extra wachten op afevering met PostNL

Een te trage levering voor een eenvoudige bestelling; 1 plank, twee eindstukjes en een hoge verstek bak. Verstekbak kwam niet mee met de aflevering. Daarna meer dan een week extra wachten op na levering door POSTNL. Handig..

Positief, duidelijke website.

Alleen jammer dat er, voor zover mij bekend, geen reactie is gekomen op mijn verzoek om maatwerk.

Snelle levering, mooie plinten

Snel geleverd. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Gratis meegeleverde kit is erg prettig. Plinten makkelijk te bevestigen en zijn erg mooi.

MOOIE AANBIEDING AFGELAKTE PLINTEN

KEURIG EN NETJES OP AFGESPROKEN TIJD IN DRENTE AFGELEVERD

Netjes en heel

Goede service, nette levering, niks op aan te merken!

Goede service, nette levering, niks op aan te merken!

Snelle en goede levering !!!

Heel erg goed !

Goede kwaliteit, prima service, fijne online ervaring.

Goede kwaliteit, prima service, fijne online experience

Goeie bezorging en mooie plinten

Goeie bezorging en mooie plinten zit er inmiddels mooi op

Dorpstraat 143

5504 HD Veldhoven