In de winkel goede service gehad!
In de winkel goede service gehad! Eettafelset met zes stoelen en loungeset gekocht en geleverd op 10 augustus 2022 met veel schade.
Met veel moeite hebben de logistiek/ monteurs voor elkaar gekregen dat ze het geheel niet gaan retouren aangezien zij als eerste bij ons waren. Dat zou alleen maar meer beschadigingen geven.
Op alles zat schade. Je betaald een hoop geld. Als antwoord wat de klantenservice aan de jongens gaf, kan je de schade niet weglakken, wegpoetsen of rechtbuigen. Met moeite mochten zij de spullen achterlaten en zouden ze het op een dinsdag of woensdag om kunnen ruilen.
Meerdere Foto’s zijn gemaakt en verstuurd. Er is ook contact opgenomen met de klantenservice via de chat. De foto’s waren ook via de chat verstuurd en bekend. Er vervolgens weer een afspraak gemaakt op 28/9/22, daar bleek dat de loungeset en eetset weer beschadigd waren en dat het geheel niet gecontroleerd was. Volgens de contactpersoon die de jongens hadden op 28/9/22 met rashid, is dat in de magazijn verkeerd gegaan. Telefonisch heeft de leidinggevende op dat moment dat ook aan mij bevestigd.
Er werk verzekerd dat de volgende keer echt opgelet zou worden. Uitgelegd dat het niet makkelijk is om vrij te nemen in de zorg.
Aangezien wij beiden in de zorg werken en niet zomaar vrij kunnen krijgen, heb ik dit in overleg gedaan en heeft een collega het op mijn werk voor mij kunnen waarnemen op een andere dag.
Dat begreep hij en Rashid gaf aan dat het mogelijk was het in de voorjaar om te wisselen. Tevens dat wij iets extra zouden krijgen voor de vergissing, ter compensatie en de vrijgekomen dag.
Nu krijg ik een mail of ik een omruil wil inplannen voor een aantal artikelen. 1 zijn de alle artikelen beschadigd afgeleverd, 2. Er is een afspraak gemaakt 3. Men is daar slordig met het omgaan van gegevens, zoals foto’s en afspraken.
Kortom: Buitenhof tuinmeubelen klantenservice gaat niet correct om met hun klanten.
Het leveren van beschadigd spullen tot het naleven van hun eigen gemaakte af