Goede tuinmeubelen en goede service

De Ibiza loungeset zit heerlijk en de service van Buitenhof Tuinmeubelen is ook prima. Netjes binnen de twee weken geleverd.

heel goede service

Ik had 3 jaar geleden een loungebank gekocht en die begon wat te verkleuren, wat ik van een bank in die prijsklasse niet verwacht. Ik heb dit gemeld aan de klantendienst en niettegenstaande de bank net uit de garantieperiode was hebben ze mij toch een heel aanvaardbaar voorstel gedaan. Dat is goede klantenservice!!

Correct afgeleverd. correcte personen.

Rustgevend shoppen met professionele hulp

Een vriendelijke verkoper welke antwoord wist op al onze vragen en voor wie niets teveel was om te tonen heeft ons geholpen bij de aankoop, dit gevolgd door een perfecte opvolging van onze levering, tijdig gewaarschuwd wanneer de levering zou plaatsvinden. Toen bleek dat er 2 rubberen beschermingen ontbraken tussen het frame en het tafelblad is dit ook in 2 minuutjes opgelost. Kortom een topper

Alles naar wens verlopen

Artikel niet meer in voorraad maar ik werd direct verwittigd wanneer het terug beschikbaar was. Daarna bestellen en het werd geleverd;

Top service!

Top service!

Prima service!

Heel goede uitleg gekregen in winkel Roeselare. Bestelling geleverd volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden!

Erg leuke verkoopervaring aflevering matig

We hebben al meer ervaring met Buitenhof en zijn zeer tevreden. Met name het verkooptraject is erg plezierig. Het bericht over de levering is ook zeer correct en je bent blij als de afspraak gemaakt kan worden. Dan “tring” gaat de bel en je kijkt uit naar de nieuwe spullen. Echter de mensen die het komen afleveren zetten het liefst de spullen op de stoep incl parasolvoet van 90kg, afrekenen en zo snel mogelijk weer weg. Dat kan beter en service gerichter naar mijn idee.

zeer goede service.

Netjes te woord gestaan, order op afroep geplaatst. Na afroep werd hij precies op juiste moment afgeleverd en geplaatst. Zeer netjes.

Zorgvuldig en correct!

Vriendelijk geholpen in de winkel en vriendelijke bezorger. Het product is prachtig!

prachtige meubelen voor een goede prijs en prima service

goed geholpen in de winkel en nu in fases meerder dingen uit dezelfde serie gekocht.alles past bij elkaar en is prima af te stemmen.

Correcte afspraak ... correct uitgevoerde levering

Goede service bij verkoop en levering van tuinmeubelen !!!

Vriendelijk geholpen en prima service

Vooral de manier waarop het tuinstel is verpakt om beschadigingen te voorkomen was fantastisch.

Stipte levering

een aanrader om tuinmeubelen te kopen...

Goedemorgen service in de winkel.

We zijn zowel in de winkel als telefonisch goed te woord gestaan. Prima uitleg over de levering etc. Op de dag geen reactie van de vervoerder welk moment van de dag hij zal leveren. Gebeld naar de telefoniste die gaf aan wanneer er zal worden geleverd.

Ik ben een heel tevreden klant Kan het iedereen aanbevelen

Hartstikke snelle levering en goed

snelle levering en netjes afgeleverd...besteld via telefoon!!, echt fijn

Helemaal top!

Prachtige tuinmeubelen voor een goede prijs. Zeer goede kwaliteit.

Everything went fine

The dinning set that we ordered was delivered within the number of days that we were told in the shop when we ordered the set. The delivery man were very efficient on putting the set together and gave us explanations on how to take care of it.

Goede service, goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Kwaliteitsvol en goede service

Vriendelijke klantendienst en ook leverancier. Meubels heel veilig verpakt. Heel goede kwaliteit.

Goeie keus

Goed assortiment, nette prijs, op tijd geleverd. Helaas geen kortingen. Ook wordt niet de protect olie voor tesk meegeleverd, die moet je dus zelf apart bijbestellen.

Mooie keuze en correcte levering

Veel keuze, goeie prijs. En correcte levering

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal