Betaalbare kwaliteit

Kwaliteitsvol tuinmeubilair Correcte en vriendelijke service

uitstekend

zeer goeie communicatie een perfecte naleving van de gemaakte afspraken. Tevreden over de producten

tevreden van de aangekochte loungeset

Tevreden van de aangekochte loungeset. Perfect op tijd geleverd. Goede klantenservice.

Alles kan bijna en hele vriendelijk personeel

Mijn ervaring is uitstekend

Geweldige service

De service van die winkel is ongewoon goed daar mogen veel plaatselijke handelaars een voorbeeld aan nemen

In de winkel vriendelijk geholpen en niet opdringerig, steeds paraat om onze vragen te beantwoorden en raad te geven. Bij levering, ook zeer vriendelijk personeel en alles met veel respect voor de meubelen uitgepakt en geplaatst op de gewenste plek. We zijn zeer tevreden.

Volgens verkoper moesten we aan granieten tafelblad niks doen wat betreft onderhoud. Bij levering stak er dan wel een papier bij met heel wat onderhoud en producten enz.....wie moeten we nu geloven. We hebben ze net gekocht omdat ze geen onderhoud nodig had. ....

Werken keurig volgens afspraak

Goede informatie in de winkel en levering volledig volgens afspraak

Een klantvriendelijk bedrijf.

Vriendelijk personeel, stipte levering.

Snelle levering, tevreden over de aankoop

Aandacht voor de klant!

Mooie grote ruimte waar je prima - op afstand - kunt rondlopen en bekijken. Vriendelijk personeel dat alle tijd aan de klant besteedt en overlegt over andere mogelijkheden. Prima dat in deze tijd veel aandacht wordt gegeven aan de maatregelen rondom Corona. Heel prettig om te winkelen!

Overwegende Belefenis aan tuinmeubelen

Ga kijken en beleef het zelf

Heel correct en vriendelijk bediend. Top kwaliteit en veel keuee

Professioneel geholpen. Veel keuze in diverse stijlen. Top kwaliteit.

prima service

Prima service en uitstekende kwaliteit

Goed advies en een keurige service!

Wij zijn prima geholpen in de winkel in Tilburg. Ook de service bij aflevering was goed.

Prachtige tuinmeubels

Fijn geholpen

Alles TOP

Sehr gute Qualität. Anlieferung alles super gelaufen!

Alles volgens afspraak

Precies volgens afspraak ontvangen en zelfs half uur ervoor een telefoontje

Zeer goed geholpen.

We zijn zeer goed geadviseerd bij het uitkiezen van een loungeset. Fijne bejegening en professioneel. Hierdoor hebben we nu een loungeset die geheel is afgestemd op onze wensen en smaak.

Niet goedkoop, maar prima spullen.

Doen wat ze beloven en hebben een fantastische bezorgdiensten.

GOED

vriendelijke service en correcte levering

Goede levering en super service

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Product en design is top. Medewerkers in de winkel zijn behulpzaam, maar missen kennis over bepaalde leveringsvoorwaarde. Vervolgens wordt de klant zelf verzocht de informatie bij het “hoofdkantoor” zelf op te halen.

Goed Verpakt! Makkelijk schoon te maken! En op tijd geleverd!

Super service

bij de bestelling kregen we een zeer vriendelijke dame die ons een professioneel advies gaf. alleen de leverdatum werd enkele dagen overschreden, maar voor de rest liep alles beter zoals het moet. correcte stipte levering, betaling bij levering zonder voorschot

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal