Lig hier rustig in een tuinzetel zalig ook al onze overige tuinzetels, stoelen bank tafel is niet alleen prachtig maar ook stevig en gemakkelijk in onderhoud

van aankoop tot levering alles ok

goede service

Super service

Mega vriendelijk

Alles super, goede service en communicatie

Parasol incl montage service

Fantastische service en klantgericht personeel

Ontvangst in winkel te Turnhout was vriendelijk en niet opdringerig. Zeer deskundig advies gekregen wanneer gevraagd. Levering door Nederlandse dames perfect: vriendelijk en gedienstig. Beschadigd stuk direct teruggenomen, gecrediteerd en achteraf volgens afspraak geleverd. Topfirma.

Kopen zonder zorgen

Goed verder geholpen,zijn van hun woord alles tot in de puntjes geregeld

Vriendelijke en geduldige verkoper.

Binnen de afgesproken tijd geleverd.

Stiptheid en correctheid

Wij kunnen de organisatie als correct en stipt omschrijven, waarbij er een goede communicatie is vanaf het moment van verkoop tot de levering.

Levering volgens afspraak

We moesten even wachten op de barset maar dat wisten we. Zijn er heel blij mee!

Geweldig bedrijf

Zeer goede site,fraaie showroom in Houten,goede uitleg door verkoopster en snelle levering

Mooie tuinmeubels

De tuinstoelen zijn mooi, alleen krijg ik geen reactie op een mail, waarin ik vraag hoe het werkt om bij de uittrektafel het middenblad omhoog te doen. Graag alsnog een goede uitleg hierover.

In de winkel heel vriendelijk. Kwaliteitsmeubelen. Vlotte levering na telefonische afspraak.

Prachtige winkel met prachtige producten

Vriendelijke service en goede producten

Super fijn onze relax tuinzetel

We hebben twee dezelfde relax zetels en zijn zeer tevreden

Wij zijn vriendelijk geholpen zowel in de winkel als thuis.

Goede uitleg door verkoper

Dining all weather stoelen en 2 voetenbankjes gekocht aug. 2020 : stof ingespoten met onderhoudsmiddel voelt lang plakkerig aan. Stof droogt niet snel op en op onderkant stof onder zitkussen zit al een blijvende kring op stof onder zitkussen die niet wegtrekt.

Mooi degelijk.

heb bestelling gedaan in rolstoek in winkel. Daar moesten ze mij medegedeeld hebben dat plaatsing NIET inbegrepen was, wat niet is gebeurd! Bij levering had ik dus een groot probleem als invalide persoon. Kon de tafel niet in elkaar steken.

correct

Tevreden met wat ik besteld en gekregen heb

ruime keuze aan interessante prijs

Ruime keuze. Ruime toonzaal.

Slechte service bij klacht

Buitenhof verkoopt mooie producten, maar als er iets loos is, is de service om te janken. Voor ons nooit meer Buitenhof.

Je wordt belazerd met de summerdeal

Juni 2020 wezen kijken voor de Hawaï diningset. Toen €1999 inclusief gratis bezorgen. Nu 29 augustus summerdeal €1981 maar je moet wel zelf voor het transport zorgen. Mij lukt dat niet voor 18 euro.

Opgelet want na 3 jaar verkleurt het spraystone tafelblad!

Beste, Wij hebben 3 jaar geleden een volledige tuinset gekocht bij Buitenhof Tuinmeubelen ter waarde van +/- 5000 euro. Dus goede klant zou ik zeggen. Over de zitbanken, de kussens en de stoelen zijn we tevreden. Jammer genoeg moeten wij vaststellen dat na 3 jaar het tafelblad van de gekochte spraystone tafel en spraystone salontafel begint te verkleuren (lichte vlekken) terwijl wij de bijhorende onderhoudsproducten bij Buitenhof hebben gekocht en de onderhouds- en gebruiksinstructies hebben gevolgd. De klantendienst kon ons jammer genoeg niet verder helpen. Mijn ouders hadden hetzelfde probleem met hun spraystone tafel. Wij zouden deze tafels niet aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Kurt

We kregen een goed advies in de zaak.Prettig geholpen ook.De parasol en bankje werden volgens afspraak op tijd geleverd. Goed verpakt

In de winkel prima service, levering was niet zoals afgesproken.

In de winkel had ik prima service, maar de man die aan huis leverde wou de dozen niet op mijn (gelijkvloers) terras leggen.

Je wordt belazerd met de summerdeal

Borchwerf 35