goed geholpen via de telefoon omdat we niet naar de winkel konden ivm Corona. Alles is goed geleverd en aardige bezorgers. Wij zijn meer dan tevreden

Andere prijzen in de winkel als op het internet

Andere prijzen in de winkel als op het internet

Snel en goed

Bestelling makkelijk gekozen in Houten, snel afgehandeld en op tijd en volgens afspraak geleverd

Zowel goede service in de winkel als bij levering

In Alkmaar geweest. Vlot geholpen, verstand van zaken.

Prima geholpen!

Prima, conform verwachting. Nette servicedesk en bezorgers!

Zeer slechte service

Na onze bestelling werden onze Ibiza lounge set geleverd. Na het uitpakken blekken er verschillende plekken niet goed afgewerkt. Na een mailtje kreeg ik het antwoord dit hoort bij deze set. Dan naar de winkel wat bleek de set in de winkel had dit probleem niet. Terug een mailtje en toen kon er ineens een expert langskomen om het meubel te bekijken. De expert heeft met een spuitbusje op onze loungeset zitten spuiten en het was in orde zei hij. Wat blijkt, de plekken zitten er nog altijd maar nu heb ik ook nog kleurverschil op de plaatsen waar hij heeft zitten bijwerken. Opnieuw een mailtje naar buitenhof. Wat krijg ik als antwoord na verschillende mails. In onze ogen is uw set in orde, wij kunnen u niet meer helpen. Dus mensen als u de Ibiza lounge set koopt krijgt u een onafgewerkt product en een heel slechte service er bovenop.

Never nooit iets kopen

Na eerst een slechtere ervaring te hebben gehad in Venlo wilde mijn man toch Buitenhof nog een kans geven en gingen we naar Eindhoven. Ook hier waren we na een uur nog niet geholpen en werden we afgesnauwd door een heer dat hij bezig was. We hebben toen een meisje gevraagd of we geholpen konden worden. Ze gaf aan dat het nog wel even ging duren. Heel jammer voor want we hadden 2 loungesets op het oog een low en high dining en zagen ook een mooie terrasoverkapping in Eindhoven waar we in geïnteresseerd waren. Helaas wil Buitenhof onze centjes niet dus zijn we in wederom weggegaan. Ik heb deze klacht ook bij Buitenhof neergelegd. Dit was de reactie: Bedankt voor uw bericht en feedback. Het is inderdaad in onze winkels momenteel erg druk. Als alle verkopers in gesprek zijn kan het zijn dat er een wachttijd is voor u geholpen kunt worden. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Geen excuses, geen hoe kan ik u alsnog helpen. Niets. Echt voor mij geen enkel tuinmeubel van Buitenhof. Tuinsets verkopen ze overal.

Waardeloos met klachten.

Koop niet bij Buitenhof. Het is een drama als je een klacht hebt. Wij zijn al vier maanden bezig. Hebben de koop al willen ontbinden na een lange tijd niks te hebben gehoord (6 weken+). Opeens werd er een zeer slecht verhaal opgehangen. Prijs set toch even 2000 euro. Nu, na de vakantie, is opeens het pakket bij ze bijna binnen en kan er een monteur ingepland worden. Wij hebben wel 20 verschillende medewerkers gesproken. Niemand weet ergens van, manager krijg je niet gesproken (luistert veilig van afstandje mee). 10 keer gebeld met een vraag die al 10 keer beantwoord was. Het is een grote puinhoop. Wij zijn niet de enige die problemen hebben in onze nabije omgeving. Het is een zooitje over 2020 gesproken. Ze lachen je gewoon uit en reageren NA het seizoen een keer. Doe er je voordeel mee en geef je geld ergens anders uit. Het kost zo veel slechte energie.

Levertijd duurde veelste lang !

Mooie, goede tuinmeubels, maar zéér ontgoocheld in de service

- leverdatum beloofd in de winkel, maar de volgende dag krijgen we al een mail dat het een week later pas geleverd wordt. Fijner als er een jusite datum werd gezegd in de winkel, want we hadden de meubels echt nodig en vroegen hiernaar bij de aankoop omdat dit zeer belangrijk voor ons was. - uiteindelijke levering 10 dagen later dan beloofd. - geleverd en defect van één stoel gemeld + gemeld om tafeltje te annuleren, maar nu nog steeds na 2 mails hierover nog niets gehoord - ook jammer dat je een ganse dag verlof moet inplannen omdat er op voorhand niet kan gezegd worden of het voor of namiddag zal zijn de levering. ZEER JAMMER !!!!!!!!! HOPENDE OP EEN SNELLE REACTIE EN HET SNEL LEVEREN VAN DE STOEL, WANT WE WILLEN GEEN STOELEN MET KLEURVERSCHIL OP ONS TERRAS HEBBEN STAAN

slechte service

Na enkele dagen kreeg de geleverde tafel wat zwarte vlekjes op het houten blad, na 14 doen was het echt steeds ergen, heb na 19 dagen een klacht gestuurd hierover met fotos, ontvang ik het antwoord dat ik de tafel niet goed behandeld heb en dat ik hier producten voor kan kopen. erg jammer, ik heb een lounge set en een eettafel met 8 stoelen gekocht, dan is dit geen passende service, dit heb ik ook laten weten, nu afwachten wat ze gaan doen

Great Service

We love our Soho garden lounge, thanks for delivering so quickly

perfekt von A bis Z

Wir haben in etlichen Möbelhäusern und Gartencentern nach schönen neuen Gartenmöbel gesucht. Nichts gefunden, bis wir an einem Sonntag den Weg nach Heerlen auf uns genommen haben. Ab da an lief alles einwandfrei. Absolut freundliches und zuvorkommendes Personal (trotz der momentanen Situation) Am selben Tag bestellt, man konnte aus etlichen Kombinationen und Farben wählen und alle Sonderwünsche wurden versucht zu berücksichtigen. Lieferzeit von 2-3 Wochen wurde exakt eingehalten. Lieferung erfolgte durch eigenes Personal und wurde absolut sauber, freundlich und perfekt erledigt... Bei Anieferung nach Tipp vom Monteur über Ihn noch was telefonisch nachbestellen lassen (Mi. geordert und Fr. vormittag geliefert) Jetzt kann der Spätsommer im vollem Unfang genossen werden!!! Ein Traum von A-Z.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Redelijk

Verkeerd ingelicht over de bezorging en montage..

Beschädigter Stuhl, Kundendienst nicht erreichbar

Dear Customer Service As mentionend in my origin Email you have delivered one chair with a hole in the Torn. I am waiting of a Response since das. I could Not reach you by Phone too.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Afspraken zijn niet nagekomen, lange levertijd

Ik had een tuinset besteld, daar moest ik lang op wachten voordat die geleverd kon worden. Half juli zou de levering zijn. Dat werd uiteindelijk augustus. Heb het grootste deel van de zomer dus alsnog zonder tuinset gezeten. Daarna kreeg ik ongevraagd spam mail. Moest ik daar weer over gaan bellen om me af te melden. Verder was bij aankoop afgesproken dat bij de levering ook de eerste onderhoudsbeurt zou worden uitgevoerd. Er zijn wel 2 flessen met onderhoudsmiddel afgegeven, maar ik moest het zelf uitvoeren. Al met al heel veel geld voor slechte service.

2x valse belofte

bij de bestelling van de bedden gingen ze een week later geleverd worden. Dat werden er 2. Bij de bestelling van de kussens gingen ze een week later geleverd worden als ik ze in de winkel liet leveren. Dat werden er ook 2. Zeg dan gewoon eerlijk levering na 14 dagen.

Vlot, correct, betrouwbaar -> erg tevreden!

Wij hebben onlangs een vrij grote aankoop gedaan bij Buitenhof tuinmeubelen en zijn erg tevreden! In de winkel werden we vriendelijk en deskundig geholpen door een verkoper die de kunst verstond van behulpzaam te zijn zonder opdringerig te zijn. De meubelen werden geleverd op het afgesproken tijdstip en we kregen hiervan netjes vooraf een verwittiging zoals ons tijdens de bestelling beloofd werd. Ook de levering verliep voortreffelijk. 2 vriendelijke bezorgers hebben alle meubelen in elkaar gevezen en op hun plaats gezet. Dit bedrijf is ook vlot telefonisch bereikbaar, wat geen evidentie meer is in deze tijden. Dat geeft vertrouwen dat een eventueel garantiegeval ook vlot geregeld zal worden mocht dat in de toekomst ooit nodig zijn. We genieten ondertussen al een dikke maand van onze prachtige nieuwe tuinmeubelen. Ze zijn mooi, de kwaliteit is goed en de prijs viel erg goed mee. Wij zijn erg tevreden en bevelen Buitenhof tuinmeubelen graag aan, hier koop je met een gerust hart!

Bij de aflevering prima, klachtenafhandeling waardeloos

In juli 2015 kochten we een lounge set. De loungeset werd na de bouw van onze veranda in maart 2016 in gebruik genomen. Al langere tijd hadden we problemen met het zitcomfort van de kussens. Onlangs zijn we terug gegaan naar de winkel. Die adviseerden ons contact op te nemen met de service afdeling. Omdat de garantie was verlopen konden die alleen tegen betaling voor nieuwe vullingen voor de kussens zorgen. Of we maar even de maten op wilden geven. Dat gedaan. Komt er een nieuwe mail. Er is een foutje gemaakt. Omdat onze loungeset uit de garantie is kunnen er geen vullingen meer worden geleverd maar wel volledig nieuwe zitkussens voor een totaalprijs van euro 380,00! Dat hebben we uiteraard niet gedaan. Een waardeloze service en voor ons nooit meer Buitenhof!

Weinig klantgericht, nog veel te leren! Slechte after-sales.

In maart op maat gemaakte kussens besteld. Leveringstermijn schoof telkens op, zonder dat er contact is opgenomen. Na zelf contact te hebben opgenomen en men beterschap beloofde, alleen een mail ontvangen dat t.g.v. corona de levering was uitgesteld en dat ze een week later kwamen. Moest uit China komen. Tot 3x toe weer zelf contact opgenomen over leveringstermijn, omdat deze telkens weer verschoof. Helpdeskmedewerker (afh. wie je spreekt) is onpersoonlijk, verwijst bij klachten alleen naar het formulier en kon gegevens soms niet vinden. Begrip voor het feit dat ' Corona een rol kan spelen, maar: Communiceer!!! Zeer teleurgesteld.

Nog niet zo best

Ik hoor niets over een leverdatum. Terwijl de afgesproken datum al verstreken is. Ik vind het vervelend als afspraken niet nagekomen worden en dit niet wordt gecommuniceerd.

Niet blij met de service/leveringafspraak

Tuinbank op 20/07/2020 die gewoon op voorraad is besteld, maar de verkoopster vertelde ons dat het pas op 14 augustus kan geleverd worden. Okay geaccepteerd. Maar vandaag (19 augustus) vraag ik waar de bank blijft. De antwoord is dat de collega's het druk hebben met klanten bellen voor een levering (dus een probleem die ik niet voor jullie als klant kan oplossen- ben geen medewerker, wel een klant). Nu heb ik een afspraak voor volgende week ( 2 weken langerwachten dan de verwachte levermoment). Had ik niet gebeld, dan was ik misschien over weken/manden aan de beurt. Misschien de volgende keer beter communiceren en de klant zelfs een actie laten ondernemen voor een leverafspraak of aan de afspraken houden.

vlotte service en prachtig materiaal

We zijn vriendelijk ontvangen geweest in het filiaal van Maldegem. Het was geen probleem om het een en ander te verhuizen om een beter zicht te krijgen op de samenstelling. Ook de levering was er heel vlot. Wel jammer dat er maar net genoeg vijzen in het pakket zaten. Voor mij zelf 2 vijzen te kort, zodat de hoek enkel aan de voorkant vast staat en niet aan de achterkant.

Fijne tuinmeubel zaak, netjes geholpen

Goed geholpen en het tuinset is keurig afgeleverd, en op de lokatie netjes in elkaar gezet.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal