Mooie tuinset , snelle service

Bester Service, top Qualität

Ich habe lange nach vernünftigen Gartenmöbeln gesucht und wurde in Venlo endlich fündig. Das Personal ist immer sehr freundlich und nimmt sich Zeit für den Kunden. Nahezu alle Wünsche können erfüllt werden. Die Qualität der Produkte ist einwandfrei. Und die Lieferung erfolgt durch eigenes Personal. Einfach ein super Preis/Leistungsverhältnis.

Vlot zoals afgesproken

Zeer positief

Alles verliep prima. Parasol was geleverd op tijd.

OPGELET: zeer zwakke service + communicatie

Leveren vaak beschadigde tuinmeubels af of ligstoelen blijken niet te werken. levertermijn of afspraak van levering wordt niet gerespecteerd. laat staan compensaties kent men ook niet. typisch hollands :) super zwak! dus nooit meer!

Zeer goede service

Vriendelijk onthaal, veel keuze, professioneel advies, correcte levering

Zeer plezier geholpen en een goed advies gekregen

Wij zijn uitstekend geholpen door het winkelpersoneel in Spijkenisse. Zo tevreden dat we 1 week na bestelling van onze loungeset voor de achtertuin ook een loungebank hebben besteld voor de voortuin. Tijdens levering van de set voor in de achtertuin zaten de kussens er niet bij. Vervelend maar ook dit werd goed opgelost. Direct de juiste kussens kunnen afhalen in het magazijn en als vergoeding een mooie lamp met ingebouwde speaker gekregen. Top Buitenhof Tuinmeubelen!

Moest erg lang wachten

Bijna 15 minuten in de wacht gestaan, daarna goed geholpen. Jammer dat je als klant niet beter op de hoogte wordt gehouden van de leverdatum, zou voor jullie ook een hoop telefoontjes schelen denk ik

uiterst positief

zeer positieve ervaring

Communicatie laat te wensen over

Aangeven dat ik geen nieuwsbrief wil ontvangen en die krijg ik toch, geen sms ontvangen met daarin een bezorgindicatie, pas uren later een reactie op een whats-app daarover. Geen telefoontje van de bezorger dat hij er over een half uur zoals jullie aangeven. Gelukkig bevallen de meubels wel!

Conform afspraken geleverd

Op tijd geleverd , samenstellen door vervoederd prima , kwaliteit goed

Slecht, verkeerde informatie over levering.

Ondanks de aandacht die bij het bestellen aan de levering van de zithoek en ligbed. Lukte het jullie niet om te leveren zoals beloofd. De afspraken stonden duidelijk op de leverbon, dus twijfels waren er niet over. Alleen niet gelezen door jullie personeel wat betrokken was bij de levering. Jammer

Super blij met de set

Verkeerde artikel geleverd & buiten leveringstermijn

Bestelling parasol Palermo/Carbon 2 x 3 meter werd geplaatst 24 juli, levering voorzien vanaf 4 augustus. Leverbaar binnen de 2 weken. Op 14 augustus geleverd- foute kleur wit - licht grijs. Gefactureerd en betaald Half september zal de juiste parasol geleverd worden

Nat

De all weather kussens blijven langer nat dan wij van tevoren hadden bedacht.

Vriendelijk, vlotte levering en plaatsing en mooi opgeruimd.

Afspraak van levering was stipt. Alles mooi geplaatst, uitleg over het onderhoud, betaling afgerond en achteraf alles mooi opgeruimd.

Teleurstellend omdat onze 1 jaar oude vuurtafel al begint te oxideren

Alle lof voor de service maar de belofte dat het aluminium niet wordt aangetast omdat deze goed zijn behandeld is dus niet waar

Prima en nette levering

Keurig op afgesproken tijd geleverd. Netjes gemonteerd en neergezet.

Heel goed!

Loungetafel was licht beschadigd. Na telefonisch kontakt heeft men beloofd om deze te vervangen door een nieuwe. Dat noem ik service!!

Snel en correct geleverd

Alles vroeger toegekomen dan afgesproken was , dus vroeger kunnen leveren ,

Bizar onvriendelijk en ongemotiveerd

Vandaag 3 kwartier bij Buitenhof Venlo gewacht op een verkoper. Niet dat ze vragen of ze je kunnen helpen hoor. 2 dames waren aan het klagen dat ze wel eens naar huis wilden. Toen we uiteindelijk zelf maar even vroegen of we de 2 loungesets ook pas later dit jaar konden laten leveren werden we afgesnauwd dat ze dat niet kon zeggen en dat het kwart over 5 was en dit vandaag niet meer ging uitzoeken voor ons. Als je een beetje je best gedaan had dan was het half 5 geweest en had je nu 2 loungesets verkocht. Voor ons geen Buitenhof.

Vandaag mijn Ibiza Loungeset binnen gekregen , alles werd netjes inklaar gezet , en de rommel meegenomen , en zeer vriendelijke medewerkers !

Sehr gute Verarbeitung-Top Produkt

Sehr , sehr gute Qualität der gesamten Möbel. Leider dann doch zu hohe Transportkosten (Anzeige im Shop : kostenlos) nach Deutschland und sehr schlecht der angegebene Preis, auf den dann noch die Mehrwertsteuer drauf kommt, was aber nirgends ersichtlich ist.

Matig

Online wordt je voorgelogen Bij het zoeken naar een product staat “op voorraad, levering binnen 10 dagen”. Na het betalen blijkt dat de levering pas na ca 8 weken gaat plaats vinden. Wanneer dit direct bekend was geweest was het product niet gekocht. Het product was een kadootje voor op een feestje en kwam nu als mosterd na de maaltijd. Conclusie: leugenachtig

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal