we hebben kunnen kopen wat we zochten

goede informatie,uitstekende bediening,perfecte service bij levering, vriendelijk en op tijd.

Mooie winkel met deskundig personeel

De showroom is zeer uitgebreid, er staan veel tuinmeubels opgesteld. Hierdoor konden we goed zien wat de mogelijkheden waren. De verkoopmedewerker was zeer deskundig en hij nam alle tijd om ons te adviseren. Ook de levering van de meubelen was top!

Zeer vriendelijk bediening en uitstekende uitleg ruime keuze Snelle levering

Perfecte service in de winkel,contactafspraak bezorging en bezorging

Slechte communicatie en duurt lang voordat je iets terug hoort

Ze doen hun best maar bij op maat gemaakt kussens blijkt het te moeilijk te zijn. Niemand kan antwoord geven en we missen nu 1 kussen in onze loungeset.

Prettig adviesgesprek

Plezierig

Boven verwachting

We zijn erg goed geholpen en geadviseerd. Er werd ruim de tijd voor ons genomen door vriendelijk personeel in Breda. De levering was exact zoals aangegeven, geen vertraging, geen gedoe. Een echte aanrader :)

zoals afgesproken ok

heb de zetels en tafel goed ontvangen de levering was zoals afgesproken met dank

We hadden stoelen gezien in Eindhoven en deze bleken alleen nog maar voldoende in de showroom in Oostende te staan. Ze zouden vragen om ons een foto te sturen zodat we die showroom modellen konden zien. Dit is helaas niet gebeurd. Maar na nogmaals de vraag via de chat te stellen kregen we wel bericht en hebben we via mail gecommuniceerd en uiteindelijk de stoelen gekocht. Wel jammer dat we geen korting kregen maar ze stonden pas kort in de toonzaal zoals ze dat daar zeggen. Verder alles goed afgehandeld en de stoelen zitten heerlijk.

Netjes opgelost

Tuinstoelen opgehaald in de winkel, bij thuiskomst waren de pootdopjes stuks! Gebeld naar het centrale nummer, en binnen 3 dagen kregen we nieuwe pootdopjes opgestuurd via DHL Goed geregeld, nu wachten op me loungebank en tafel.

Goede, vriendelijke en correcte service

Zeer tevreden , goed advies en zeeer goede service

Goede uitleg van het product en advies

Het is gewoon goed kort maar krachtig

Goede service, fijn dat ze vooraf even bellen als ze er bijna zijn.

Zeer goede ervaring

Zeer goed, het bestellen gaat goed, de service is goed en de leverings process gaat ook goed.

Heel vriendelijke verkopers en bezorgers!

Heel behulpzame verkoper. Vriendelijke bezorgers!

Afspraak nagekomen ivm levering, Chauffeur heeft zelfs de parasolvoet in elkaar gezet Top service!

Zeer goede leveringsservice

Bij aankoop vriendelijk en goede uitleg,en zeer tevreden over de levering.

Prima ervaring hebben we gehad

Goed tot uitstekend zowel in de winkel als de back office! Het enige is de levering, wanneer je nl niet kunt op een bepaalde moment dat je dan bijna 3 weken moet wachten alvorens jullie weer in de beurt zijn van het afleveradres. Terwijl alles op voorraad is.

Perfect verlopen, gewenste kwaliteit

Mooie toonzaal, voldoende keuze en mogelijkheden om persoonlijke wensen waar te maken. Afspraken perfect nagekomen. Fijne ervaring.

Volgens afspraak op de juiste dag bezorgd. Vriendelijke bezorger en behulpzaam in deze zomerwarmte van 32 C de pallet met de parasol in de tuin te brengen. Helaas bleek bij uitpakken dat 1 graniet tegel was gebroken. Dit gemeld en we wachten op reaktie.

Prima product, bizarre levertijd

We hebben twee relax stoelen gekocht en daar zijn we hee tevreden over. De levertijd was echter meer dan 8 weken, wat ik persoonlijk geen beste service vind. Maar we hadden het er voor over om te wachten want we hebben geen betere stoelen bij andere leveranciers kunnen vinden

top geregeld

zeer tevreden

Keurig netjes afgeleverd

Prima bezorging netjes op tijd. Keurig netjes alles in elkaar gezet. En legen dozen mee terug genomen. Goede uitleg over onderhoud. Prima service

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal