Goede kwaliteit prijs verhouding Vriendelijke omgang Goede service

Goed bedrijf wat zijn afspraken stipt nakomt.

De verkoper geeft direct aan dat de levertijden afhankelijk zijn van de keuze. Tevens goed advies over de mogelijkheden en uitbreidingen. Koop gesloten en stipt en netjes geleverd. Wij habben de keuze gemaakt voor installatie welke ons goed is bevallen. Keurig in elkaar gezet en alle plastic en karton weer meegenomen. Wij zijn tevreden!!

Duidelijke en correct op elk gebied.

Geen probleem om er nog eens binnen te stappen.

Na lang wachten (was van tevoren gemeld) eindelijk parasol binnen. Helaas scheur in doek. Binnen paar dagen nieuw doek ontvangen. Super geregeld.

Heel vriendelijk

Super vriendelijk Veel uitleg

Uitstekende klantenservice

Door een kundige en uiterst vriendelijke medewerker heel snel geholpen aan een perfect tuinset.

Mooi tuinmeubelshow

Tuinmeubelen eind mei bestelt zouden begin Juli binnen werd pas eind juli zonder dat we tussentijds op de hoogte gehouden werden.

Zeer wisselend. Van zeer positief (Carola) tot zeer negatief (verkopers)

Bij het uitzoeken van een tafel met vier stoelen zijn wij uiterst deskundig geholpen door Carola. Zeer behulpzaam; volgde zelfs telefonisch op. Nadat de artikelen geleverd waren, zijn wij teruggegaan om te kijken naar zgn. sierkussens. Onze ervaring toen was allerbelabberdst; verkopers bleven ongeïnteresseerd achter de balie zitten, zowel bij binnenkomst als bij het weggaan. Jammer....

Prettige zaak met oog voor persoonlijk advies.

Bij Buitenhof zijn ze zeer ervaren en geven ze een uitstekend advies. Er wordt met de klant meegedacht. De levering verliep zeer soepel en we zijn dan ook meer dan tevreden.

Kan niet beter, zeer tevreden

Zeer mooie zaak en spullen, duidelijk en overzichtelijk en mooie acties

Tuinset werd keurig op de tijd gebracht wat was aangeven een mooie set werd netjes neergezet vriendelijk jongens werd ook netjes uitgelegd over behandeling van de set

Vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken

Zie bovrn

Groot assortiment en goede service

Ruime keuze uit moderne tuinmeubelen. In de showroom staat alles overzichtelijk. De prijzen zijn zeker heel redelijk. Wij zijn goed geadviseerd in Houten. De levertijd viel mee; er werd een week eerder geleverd dan beloofd. Dat was ook nog eens een prachtige week qua weer. De aflevering was perfect. Alles stond snel op zn plek en alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Het staat prachtig in onze tuin. Het zit heerlijk. Wij kozen voor een Timbler loungeset met groene all weather kussens. En een concept tuintafel met Axel stoeltjes in muisgrijs. Deze stoelen zijn superlicht en luchtig. Fijn dat er 6 stoelen passen aan een 2.10m tafel. Wij zijn er heel blij mee.

Uitstekend geholpen en meegedacht

Zowel in de winkel als bij levering prima service!

Zeer goede ervaring!

Toen we bij op 21/5 Buitenhof in Geel stopten tijdens onze zoektocht naar loungeset dachten we dat het niets ging worden. Het pand zelf oogt niet uitnodigend. We stelden onze verwachting dadelijk bij toen we binnenkwamen. Een mooie ruime toonzaal met veel showmodellen. We zagen een eerste leuke loungeset en vroegen meer uitleg. We kregen deze van een zeer vriendelijke dame, Nadine. Ze was helemaal niet opdringerig en haalde niet allerlei verkooptrucs boven. Zo hebben we het graag! We gingen nog even verder en zagen daar de loungeset staan van onze dromen: perfect van maat, niet te hard, niet te zacht. Enige nadeel was de nogal lange leveringstermijn. Dat hield ons niet tegen om de loungeset toch te bestellen. Een week na de geschatte leveringsdatum werd onze loungeset op 30/7 in alle vroegte geleverd. Grondig ingepakt, dus geen beschadigingen en, zeer belangrijk, helemaal compleet! Top service en heel vriendelijke mensen! Een echte aanrader!

Meer dan blij dat ik hier mijn aankopen heb gedaan!

Vriendelijk personeel, alles duidelijk, keurige levering. Alles ging gewoon goed!

Prima ervaring

Kwalitatief goed product

ALLES IN ORDE

Wij zijn super content van onze tuin set, Was heel goed in verpakt en vriendelijke jongen die het leverde TOP !!!

Goed geholpen in de winkel in Vlissingen en heel blij met de mooie parasol.

Geweldige service

Werden goed op de hoogte gehouden wanneer tafel geleverd zou worden.

Alles volgens plan

Bezorging was te vroeg....

Geweldige aanrader

Na zeer goed advies een prachtige parasol gekocht, waarna deze ook zeer professioneel bij mij thuis geleverd en geïnstalleerd werd, ben er erg blij mee!!!

Topproduct

Correcte en vriendelijke levering

We werden vriendelijk ontvangen.. er was keus genoeg. De spullen werden netjes en op tijd geleverd

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal