Fijn geholpen, prima service

Werd uitstekend geholpen

Nog nooit eerder geweest, maar ondanks de corona afstand heel goed geholpen en geadviseerd. Goede prijs en goede kwaliteit, nu wachten totdat we het krijgen.

Aflevering was op tijd en vriendelijk personeel

Niets op aan te merken.

Mooie set en service!

In de winkel op een prettige manier geholpen en heel blij met de set die al snel geleverd kon worden!

vriendelijk en goed

vriendlijk personeel, niet opdringerig, we werden goed beraden,

Goede kwaliteit en netjes verzorgt

De leveringvan de parasol en voet verliep prima. Ik ben zeer tevreden over uw chauffeur ,hij was vriendelijk en zette alles op de plaats waar ik dat wilde.

Al veel langer moeten doen!

Het lange wachten op de leveringsdatum werd uiteindelijk beloond: een vriendelijk damesduo leverde onze nieuwe tuinbanken en -tafel keurig en op de afgesproken tijd, op de nationale feestdag dan nog wel. We vragen ons ook vandaag nog af: waarom hebben we zo lang gewacht voor de aankoop van de perfecte bank op de perfecte plaats in onze tuin? Wij zijn in ieder geval supertevreden met het resultaat!

Teleurgesteld

Over de kwaliteit kan ik moeilijk iets zeggen omdat ik de loungeset nog maar een paar weken heb Maar de service is zeer slecht Komen afspraken niet na In de winkel is gezegd dat de sierkussens erbij horen,niet gekregen na paar keer bellen wordt gezegd dat de medewerker mij verkeerd heeft begrepen. Tafel moest omgeruild worden,ook nog niet gebeurd.Aangegeven voor mijn vakantie.beloven ze dat te gaan doen: Ook niet geregeld.Je wordt gewoon niet gebeld en als je belt beloven ze je terug te bellen.ben zelf naar de winkel gegaan ,zelfs daar weten ze het niet.

Tablet licht beschadigd bij levering

Tablet licht beschadigd levering.

Toppie

Mijn loungeset erg mooi heb deze nu bijna 2wk en toen ik zei mij belde dat er iets fout was gegaan met levering waar ik nog niet eens erg in had was het zo opgelost Dus ben ik Dik tevreden Volgend jaar een bestelling voor thuis

Echt een heel mooi tuintafel en tuinstoelen. Daarnaast goede service. Fijn om van tevoren een schets te krijgen hoe het op het terras staat. Ook erg fijn dat het thuis bezorgt werd.

Top!!

Half Juli onze Timber Loungeset wit/aluminium incl. kussens en salontafel bij Buitenhof in Breda gekocht. We werden keurig geholpen door Ronald. Snelle orderplaatsing en wijziging in de order was geen probleem. Vlotte levering binnen (3 weken) incl. duidelijke communicatie over de exacte tijdstip van de levering. De loungeset werd volledig uitgepakt en neergezet. Afval werd meegenomen, top.

ondermaatse kwaliteit voor zijn prijs

binnen garantie geen probleem maar na 3 jaar scheurt de wicker, plastiek kan niet tegen de zon blijkbaar. All weatherkussens verkleuren en gaan plakken. Zeer kostelijk als je ze wilt vervangen.

Levering prima maar 1 bijzettafel van slechte kwaliteit

Goede ervaring met bestellen en levering. 1 bijzettafel van slechte kwaliteit. Vermoedelijk zit er geen coating op en is de bovenkant helemaal gekrast. Ik heb inmiddels de service benaderd en om een nieuwe tafel gevraagd. Helaas nog geen response.

Prima tuinstel

Ervaring , vriendelijke bezorger minpunt verpakking achtergelaten

"Gewährleistung" ist für den Buitenhof ein Fremdwort

Ich habe für drei Ferienhäuser in Kamperland Gartenmöbel und Sonnenschirme beim BUITENHOF in Vlissingen und Venlo bestellt. Jetzt habe ich nach ein paar Wochen eine Reklamation das der rahmen von einigen Loungesesseln verzogen sind. Leider akzeptiert der BUITENHOF keine Reklamationen nach mehr als 2 Wochen. Nur ist der Fehler erst aufgefallen als zwei Sessel direkt nebeneinander gestanden haben. Erst mit viel Nachdruck beabsichtigt Buitenhof die mangelhaften Sessel auszutauschen. Mal schauen ob die neuen besser sind und länger halten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Komen binnen het geleverde tijdsvlak en zijn zeer netjes bij het installeren

wij zijn blij met de parasol, netjes geleverd

aankoop tuinset

wel lang wachten voor ons tuinset er was .Maar was er wel op de datum zoals geplant was zelf een week vroeger

Top product op tijd geleverd

Een uitstekend advies van de verkoopster. Advies inzake tafelblad was top.

Op de afgesproken tijd de loungeset gebracht en in elkaar gezet. Prima

uitstekend!

Zeer goede afspraken wat de levering betreft.

Prijs kwaliteit zeer goed.

Ons tuinstel Mallorca is perfect volgens plan geleverd. Goed comfort tov andere loungebanken die veel harder zijn. Alleen spijtig dat de twee banken in de hoek niet aan elkaar vast gemaakt kunnen worden met de bijgeleverde set De juiste gaten zijn niet voorzien.

gute Beratung, gute Lieferung, nur !! Schrauben fehlten bei einem Gartenstuhl

Rundum zufrieden , bis auf die fehlnden Schrauben von einem Garten- suhl. Haben alles mehrfach dursucht, die Schrauben war nicht dabei, bei dem anderen Gartenstuhl sehr wohl. Äegerlich weil es Edelstahlschrauben sind, die nicht jeder hat.

Zowel bij de bestelling in de winkel, als de bezorging en montage, zijn geheel volgens afspraak gegaan.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal