Super mooi materiaal!

Goede service, respecteren de gewenste leveringsdatum, en het is super kwaliteit!

best goed

Ik heb de bestelling via de mail geplaatst. In de eerste instantie is de bestelling door Buitenhof verkeerd overgenomen. Ik zag het toen ik de opdracht bevestiging doornam. Degene die de order had ingelegd had de kleur verkeerd ingetypt. Sterker nog, een gedeelte van de kussens stond wel goed en een gedeelte niet. Dit vind ik ronduit slecht. Dat er geen belletje bij je gaat rinkelen als je iets overtypt en dat ziet dat het je twee verschillende kleuren aan het bestellen bent. Na een telefoontje van mij was het snel geregeld.

Goede deskundige info vooraf in de winkel. Mooi product.

Mooi tuinset gekocht na goed geïnformeerd te zijn over de verschillende mogelijkheden. Levering was snel en op tijd. Nu hopelijk lang genieten van ons nieuwe loungeset.

Mooie tuinset, goede service

In de winkel ben ik uitstekend geholpen: vriendelijk, deskundig en snel. De meubels moesten naar de eerste verdieping zonder lift en hier is rekening mee gehouden bij de keuze. Ik werd netjes geïnformeerd dat de voet van de parasol mogelijk niet naar boven werd gebracht vanwege het gewicht. De aflevering van de meubels verliep helaas niet helemaal perfect, maar is wel prima opgelost. De voet van de parasol is inderdaad niet naar boven gebracht, maar dat was besproken en geen probleem. Bij het opbergen van de kussens realiseerde ik me dat er wat kussens misten. Gelukkig stond de vrachtwagen er nog, en konden de kussens er alsnog uitgehaald worden. Later bleek dat ook een tafel in de vrachtwagen was blijven staan, deze zijn ze dezelfde dag nog na komen brengen (en is naar boven gebracht). Al met al dus geen vlekkeloze bestelling, maar toch een goed gevoel over de service.

Zeer goede service in Breda

Hadden ons zoontje bij ons en een medewerkster van Buitenhof bood aan om even in de winkel op de kleine man te passen zodat wij rustig onze keuze konden maken.

Redelijk goed

De bestelde artikelen doen aan de verwachtingen. De vriendelijkheid in de winkel kon iets beter, kwam niet oprecht over. De communicatie is niet zo geweldig, je moet zelf achter alles aanhollen. Zo werd de leveringsdatum 2x uitgesteld en werden wij niet op de hoogte gebracht. De levering zelf was wel tip top in orde. Vriendelijke mensen die alles perfect hebben geïnstalleerd Op zich wel tevreden, maar geduld was wel nodig!

Heel tevreden

Prachtige Kwaliteit, heel blij met alle tuinmeubelen, goede service Vriendelijk personeel Hartelijk dank namens alle bewoners van Amervoorde

je krijgt wat je ziet en beloven

Goed geholpen, duidelijke en eerlijk informatie. Ook het thuisbezorgen en installeren van de meubels was in één woord gewoon super.

Netjes van tevoren gebeld. Goed afgeleverd.

Erg fijn geholpen

Het personeel is niet opdringerig, ze laten je rustig rond kijken als je vragen hebt dan helpen ze uitstekend, vriendelijk en geduldig. We zijn goed geslaagd.

Zeer slechte service

Op 31-5-21 nieuwe kussenhoezen besteld wegens beschadiging. Loungeset is slechts 10 maanden oud. Na bijna 4 maanden wachten maar weer eens gebeld. De bestelling lag in magazijn en zou opgestuurd worden. Na 2 weken weer gebeld, blijkt de bestelling zoek te zijn en moeten ze het opnieuw gaan bestellen. Dus moet ik weer 4 maanden wachten? Zit heel de zomer met kapotte kussens van een nieuwe loungeset en nu het winter word heb ik nog geen nieuwe kussens. Dit vind ik heel erg slechte service.

Zeer slechte service, beschadigd geleverd.

Ruim 2 maanden moeten wachten op onze spullen. (zou maar 1 maand duren). Zelf nog contact moeten opnemen over de levertijden. Natuurlijk vanuit Buitenhof nul communicatie. Bij levering waren de spullen beschadigd, dit direct gemeld bij het service punt van Buitenhof. Duurt mega lang voordat er uberhaupt reactie op komt. Wordt absoluut niet meegedacht naar oplossingen. Duurt vervolgens weer 1,5 maand voordat de vervangende spullen geleverd zouden kunnen worden.

Goede advisering, service en levering

Ondanks de lange levertijden, zijn we blijvend goed geïnformeerd. De service en levering was echt perfect.

Wederzijds luisterende oren is altijd aangenaam om zaken te doen!

Zeer fijn gesprek, text en uitleg gekregen over het tuinmeubel wat we uiteindelijk kochten. Staat nu. thuis geweldig en voldoet aan onze verwachtingen.

Ervaring is goed volgens afspraken

Zie boven

Super service

Ondanks de enorme lever tijd van 6 maanden is mijn ervaring met Buitenhof tuinmeubelen uitstekend. Goede uitleg mbt lever tijden en reden van vertraging is mij verzekerd dat de tuinmeubelen in September geleverd zouden worden en er geen aanbetaling nodig is. Bij aflevering in September het totale bedrag via een betalings opdracht aan de chauffeur het gehele bedrag voldaan.

Op mijn verzoek snel geleverd door prima vakbekwame mensen.

Prima winkel bezoek, vakkundig geadviseerd. Ook een prima aflevering, geheel volgens verwachting

Prima en geheel vlgs verwachting

voldoende

verkoop in de winkel ging goed, levering was niet helemaal perfect omdat de chauffeur de dozen me de meubels in eerste instantie niet wilde uitpakken. Ik vind dat je bij een aankoop van een dergelijk product toch graag wilt zien of de levering goed is aangekomen en dat de chauffeur derhalve de dozen uitpakt. Na enig dringend verzoek en uiteindelijk de nodige begrip is alles netjes verzorgd en zijn de lege dozen meegenomen.

Buitengewoon goed geholpen en een perfecte servic

Het onthaal in de winkel was heel goed, als ook de levering was correct. Het enige minpunt was de lange leveringstijd.

goed geholpen in de winkel en keurig afgeleverd

de besteltermijn heeft helaas langer geduurd en nu kunnen we pas volgen jaar zomer gebruikmaken van onze aankoop.

Klantvriendelijk en mooie collectie

Goed en vriendelijk geholpen. Alleen toen een deel van de de levering zou komen was de medewerker dit vergeten te communiceren met de collega's. Verder klantvriendelijk en super mooie meubels!

Goed afgelopen

Dankzij de bezorgers toch nog míjn order gehad. Deze waren ze vergeten te laden. Gelukkig hebben de bezorgers dit snel en netjes opgelost

Afspraak is afspraak....gewoon zoals 't hoort

Echt heel netjes geholpen in de winkel, leuke ideeen en heel duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Kortom vanaf het bezoek in de winkel tot aan levering, zeer netjes geholpen en wat er afgesproken is is nagekomen... 'gewoon'... zoals het hoort! Super netjes gedaan!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal