goede kwaliteit en goede service

bij aflevering en montage zou het prettig zijn dat het blad schoon en vetvrij wordt opgeleverd

geweldige service

doen wat ze beloven

Goed advies en mooie tuinmeubelen.

Goed geadviseerd, hebben al meerdere keren bij Buitenhof gekocht. Nu ging het mis bij aflevering stoelen. Vond daar de flexibiliteit om tot afspraak .en feitelijke levering te komen wat stroef gaan. Uiteindelijk staat alles nu en zijn we heel tevreden hoor, maar daar zit wel een verbeterpunt.

Zijn echt elke dag aant genieten van ons lounge meubeL. Tot zelfs onze hond Is fan, heeft haar plaatsje gevonden

Goed geholpen, correcte levering

Mooie parasol aan degelijke prijs. Idem ligkussen. Jammer is dat er steeds een aantal weken leveringstermijn is. Zelfs voor ligkussen.

Prima service. Nette monteurs.

Zeer nette monteurs. Snel, voorkomend.

het was subliem

Het enige wat wel wat jammer was dat we langer hebben moeten wachten dan eerst aan ons beloofd was. Maar het resultaat mag er zeker zijn. We zijn heel tevreden over onze aankoop.

super tevreden

Zowel van verkoop als levering transport ben ik tevreden

Prima service.

Alles perfect volgens afspraak.

aanrader

Vriendelijke en behulpzame, niet opdringerige verkoper/ster. Vlotte levering binnen de afgesproken termijn, waarbij duidelijk gecommuniceerd wordt over het exacte tijdstip van levering, kortom perfect.

teakhout behandeling

Snel en goed geadviseerd met een beschermingsmiddel voor mijn nieuwe teakhouten tuintafel

Alles zeer correct en volgens beloftes

Alles zeer correct en volgens beloftes geleverd, meubelen zeer mooi

Prachtige meubels

Buitenhof Tuinmeubelen Breda Wat een keus en wat fijn dat je gewoon op het gemak kan rond kijken zonder dat er verkopers op je nek 'springen' Ook is er de mogelijkheid om de meubels te verplaatsen zodat je de opstelling kan maken die gewenst is en zo dus ter plekke kan bekijken of dit oké is. Ruime zaak en dus zeker Corona proef. Tuinset en parasol besteld,goed geholpen! Inmiddels geleverd en we genieten er met volle teugen van!

alles ok!

geen klachten, erg vriendelijk zowel in winkel als levering.

Fijne service in de winkel

Fijne service in de winkel gehad. Goede afspraken gemaakt over de levering. Maar die zijn ze niet nagekomen. Uiteindelijk de tuinmeubelen 5 dagen na de afgesproken datum mogen ontvangen. Alleen werden ze (ondanks de full service) niet in elkaar gezet. Maar na 1 telefoontje is er super snel, binnen een uur alsnog iemand voor geregeld en stond alles netjes in de tuin!

Gewoon top

top

Goede kwaliteit parasol en prima levering

Het product voldoet aan alle vereisten. Het gebruiksgemak is super. Prijs/kwaliteit is dit een heel stevige parasol. 1 minpuntje : de veiligheidsklepjes van de wieltjes parasolvoet klikken soms terug open

Zo hoort het!

Prima geholpen via chat bij online bestellen. Duidelijke communicatie over levering en de zware doos werd door de chauffeur tot in de tuin bezorgd!

Hochwertige Loungemöbel

Hochwertige Loungemöbel im tollen Design. Abwicklung und Lieferung Top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed, jammer dat er in de winkel niets op voorraad is

Als je bijv. kussentjes of verlichting wil aanschaffen is dit niet op voorraad in de winkel en moet je best lang wachten voordat je het toegestuurd krijgt.

Correcte service, mooie producten

We hebben een tuintafel en stoelen besteld, zijn correct geïnformeerd geweest en ook de levering was prima in orde. De levertijd viel goed mee. Enkel jammer dat de tafel niet uitkwam qua constructie. Het aluminium frame met drie poten dat gemonteerd moest worden was aan 2 kanten ruim en de derde poot paste absoluut niet in de voorziene opening. Jammer voor een qualitatief product dat er tijdens de productie geen controle is geweest op de assemblage. Ik heb zelf een heel stuk aluminium moeten weg slijpen om de poot te laten passen.

Perfecte service

Vlotte en aangename verkoopster Hield zich perfect aan de Corona maatregelen Geleverd volgens de planning Heel vriendelijke dame die belde op af te spreken Super vriendelijke leverancier aan huis ook Komen hier zeker nog terug.als we nog iets nodig hebben, denken al aan de volgende aankoop.

Geweldige service

onlangs bestelde tuinset is geheel geleverd en gemonteerd volgens afspraak. Prima levering en uitstekende service en tevens keurig geregeld door de verkoopdienst in de winkel!!.....zeer zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit, goede en professionele service voor een scherpe prijs zoekt!!

Stipt en professioneel

Goede dienst na verkoop, ervaring met aankopen in het verleden

Goede kwaliteit

Prima geholpen in de winkel werd ook meegedacht afleveren in drie keer dat was minder

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal