Goede aflever service, zeer tevreden over de goederen.

Ein Rundumsorglos Paket.

Beratung vor Ort sehr gut, Kaufabwicklung, Angabe der ungefähren Lieferung, Abstimmung des genauen Liefertermins alles sehr gut. Jetzt mal schauen was die Möbel halten. Haben eine Plane drüber und erst 3x benutzt. Bisher alles Top.

Jullie hebben onze loungestoel voor ons naar het dakterras gebracht erg fijn! Jullie geven goede service ook qua onderhoud zijn jullie altijd bereikbaar

Alles is gelopen zoals het hoort.

Correcte bediening

Goede service en komen afspraken na

Goede service en snelle levering

Deskundig geholpen en prima levering

Had al wat voorwerk gedaan betreffende een lounge -set. Prima geholpen om de puntjes op de i te krijgen. Ook de levering ging uitstekend.

na slechte beoordeling alles toch in orde

Er ontbrak een stuk aan onze hoes, dat zou na een paar dagen geleverd worden maar na enkele weken hadden we nog steeds niets gezien. Na een negatieve beoordeling werden wij gecontacteerd door een vriendelijke dame en drie dagen later is alles in orde. Niet vergeten: een pluim voor de man die de paraplu geleverd en geïnstalleerd heeft.

Kwaliteit in product en levering !

De door ons gekochte tuinstoelen en hockers zijn van uitstekende kwaliteit en zorgvuldig verpakt binnen de beloofde levertermijn geleverd. Wat wil je nog meer.

Mooie tuinmeubels aan een goede prijs. Service en levering waren top.

correcte bediening

werd eerder geleverd dan gepland was met een goede sevice

degelijkheid troef!

De parasol die we geleverd kregen, beantwoordt helemaal aan onze wensen. Ook het leveren zelf verliep vlot. Zeer vriendelijk, geduldig personeel.

Alles is toppie gegaan.

Eerder geleverd dan vooraf aangegeven.

goede naverkoopdienst

correcte afspraak ivm levering

Super tevreden , zit comfort heel goed

Mooie zetels.Zitten super.Alles is dik in orde.Zeker een aanrader.Prijs kwaliteit is ook heel goed.

Vriendelijke bediening winkel en super service bij de levering. De chauffeur hielp mee bij het uitladen en was zeer vriendelijk , dit mag ook eens gezegd worden !!

Zeer ok

Alles tip top in orde zoals afgesproken

Mooie tuinset en super team die het kwam bezorgen

Goede service in de winkel en de bezorging was netjes. De jongens waren keurig en snel.

prima en open geholpen

gewoon goed, een voorbeeld. 2 verkeerde afmeting sierkussens zonder problemen zo omgeruild in Houtense winkel

Geleverd op tijd. Alles in elkaar gestoken en alle verpakking terug meegenomen. Prima service!

Goed ontvangen, vriendelijk personeel . Zeer tevreden van de levering ,stipt zoals afgesproken . Top !

Vlotte communicatie en strikte levertijd

Vlotte communicatie Inschatting levertijd was juist! Goede aflevering

Veel keuze, goed advies en snelle levering.

Buitenhof tuinmeubelen heeft enorm veel keuze in verschillende stijlen. We zijn er al meerdere keren goed geslaagd. Goede en vriendelijke advisering en snelle levering. Levering zelf verliep ook heel prettig.

Goed geregeld

Enkele dagen op voorhand kregen we telefoon om een leveringsdatum af te spreken. De levering was goed op tijd en prima in orde. Tussen de bestelling en levertje zat wel een lange tijd (5 weken) en hoorde we niet of het zou doorgaan of niet. We wisten ook niet dat ze ons telefonisch zouden contacteren. Dit mss vermelden aan de klanten Maar we zijn zeer tevreden. Hebben nu ook een tafel met stoelen besteld

Goed geholpen

Goed geholpen in de winkel en spullen netjes afgeleverd volgens afspraak.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal