Tevreden

Tot nu helemaal tevreden !

Lange levertijden

Mooie en kwalitatief mooie spullen. Helaas is de levertijd een drama! Voor een loungeset was de levertijd bijna 9 weken. Later nog een scherm besteld, levertijd zeker 6 weken en een tafel, die op voorraad staat op de website, kan pas 3 weken later thuis geleverd worden...

Een top aanbeveling!

Super prijs/kwaliteit, vriendelijk, eerlijk en goede service!

Vriendelijke bediening, mooie kwaliteit, goede levering op tijd.

Veel keuze

Goed geholpen alles netjes optijd afgegeven

Perfecte service, correcte levering, klant vriendelijk, SUPER

Aangenaam verrast over de perfecte service. We zijn heel tevredenen bevelen Buitenhof aan bij onze vrienden.

Schitterend en zeer tevreden!

De klantvriendelijkheid en algehele service zijn schitterend. Dit ervaart men zowel tijdens de chat, behandeling en afhandeling van de bestelling, de levering als finaal tijdens de service na verkoop!

Mooie tuinmeubelen voor een eerlijke prijs.

Wij zijn in Maldegem onze buitentafel gaan bestellen waar we door een vriendelijke verkoopster zijn geholpen. De levering was vroeger dan voorzien, ook een pluspunt.

Toppie

Bij aankomst niet opdringerig, kiest het juiste moment om behulpzaam te helpen bij juiste keuze van onze tuinmeubelen. Rekening houdend met onze voorop gestelde eisen.( Levering nog in juli ).

Kwaliteit loont

Vriendelijk. Efficient. Prachtige meubels.

Super vriendelijk en heel punctueel.

Super vriendelijk en heel punctueel.

Mooie spullen, goede kwaliteit & goede service

We hebben er een loungeset en tuintafel met stoelen gekocht. Levertijd was 5 weken, maar na ontvangst in het magazijn snel uitgeleverd. Heren van de service afdeling waren heel vriendelijk en kundig.

In de winkel zijn wij heel goed geholpen

In de winkel zijn we uitstekend geholpen.door Carina dat was heel prettig . Wij hadden heel veel meubels nodig voor een vakantiehuis in Tenerife . In november hadden we alles al besteld en een heel groot gedeelte betaald .Ben 2 keer gebeld wanneer het geleverd kon worden alles was compleet . Toen ik belde Voor levering en er eerst omheen werd gedraaid waren er verschillende artikelen niet meer aanwezig en wij hadden al een container besteld voor de overtocht . Dit heeft mij heel veel stress gekost. Uiteindelijk is het naar een paar dagen toch goed gekomen . Ik heb de spullen nog niet gezien dus hoop dat er alles bijzit want ik zie ze pas in Tenerife volgende week .

geen opmerkingen

vriendelijk onthaald. correcte en snelle levering

Zeer positief

Zowel in de winkel goed en vriendelijk te woord gestaan en duidelijk en goed geïnformeerd t/m bezorging.

Prima personeel vriendelijk en werken netjes

Goede ervaring komen zeker terug staat nog wel wat op mijn lijstje

vlotte correcte afhandeling van bestelling tot levering

top

Een echte aanrader

fantastische loungeset

Heerlijke loungeset, zit zeer comfortable. Soms vallen we er zelfs op in slaap... We krijgen vele complimenten van vrienden over deze keuze!

Tevreden

Prettig geholpen de keuze te bepalen, het gekozen product is netjes en op tijd geleverd en voldoet aan onze verwachting,

Competent; vriendelijk; TOP team

Spontaan de showroom in Houten op zondag bezocht. Gelijk bij binnenkomen vriendelijk benadert door medewerksters ondanks veel bezoekers en drukte die het personeel hierdoor had. Medewerkster Donna heeft zich tijd voor ons genomen om ons goed advies en tips te geven. Alles is conform afspraak gegaan. Wij waren netjes op de hoogte gebracht van de levering. Ook de bezorgers waren heel beleefd. Ons bestelling uitgepakt en opgebouwd. Het verpakkingsmateriaal meegenomen en ons tuin keurig achtergelaten. Wij zouden Buitenhof met goed gevoel aan onze vrienden aanbevelen

Bestellen ging gemakkelijk. Vriendelijke bezorger. Alles klopte. Over productkwaliteit etc. kan ik nog niks zeggen omdat we de parasol te kort hebben, maar we hebben niks op te merken over het product/levering.

Mooi product en stipte levering

We hebben een goed advies gekregen en een mooi product ontvangen. De bezorging was erg stipt en ze hielden je goed op de hoogte van de tijd van levering.

Snel, correct

Na de bestelling kregen we een leverdatum en uur, de levering was perfect op dag en uur. We kregen het juiste geleverd, wat in het verleden bij de concurrentie niet altijd het geval was. Klein minpuntje, door een promotie zouden er gratis flessen voor het behandelen en onderhoud voor het hout bij zijn, helaas ontbrak er een fles. We hopen deze in de toekomst nog opgestuurd te krijgen :-)

erg goed geholpen en snelle levering

Na eerst in Breda te zijn geweest, zijn we uiteindelijk in Tilburg heel erg prettig en vakkundig geholpen. De levering was zeer snel, en tot onze blijdschap was de bartafel al gemonteerd. Hoefden we zelf dus niet te doen. Helaas bleek één van de schroeven lam-gedraaid te zijn, waardoor die dus nu niet vastzit. Bij de bouwmarkt een andere schroef gekocht, maar die past dan weer net niet...klein minpuntje dat de montage min of meer afgeraffeld was.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal