Alles perfect verlopen

Super service

Wij hebben een zeer goede ervaring opgedaan, Zeer vriendelijk , zowel in de winkel als bij de Correcte te levering

Vriendelijk en behulpzaam

In de winkel zijn we geholpen door vriendelijk personeel en hebben goed advies gekregen. Vervolgens bij levering ook geholpen door aardige mensen. We zijn blij met de ontvangen meubelen.

Prachtige tuinsets vriendelijk geholpen

Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen en snelle en goede levering. Heel goede prijs kwaliteit verhouding. Ontzettend blij met onze tuinset.

Prachtig product

We hebben even moeten wachten op onze parasolPalermo maar het was de moeite waard. Bij aflevering kwam er ook uitleg over het gebruik door een vriendelijke bezorger.

teleurstelling

Ik heb dit jaar een parasol besteld, vorig jaar ook( zelfde kleur, doch een maatje kleiner) Veel meer woorden zijn er niet nodig, ik ben zeer tevreden over de eerst aangekochte parasol, vandaar dat ik er dit jaar nog eentje bijbesteld heb.. super parasol kwaliteit met bijpassende beschermhoes

Heel leuke zaak en goede service

Flexibel en professioneel.

Flexibel en professioneel

top service, flexibel

mooie lounge set besteld. op laatste moment door ons type gewijzigd. was geen probleem, netjes geleverd.

Snelle installatie

Er waren enkele foutjes bij de levering. De installareurs losten dat allemaal op.

Vriendelijk en behulpzaam hebben tijd voor je

Mooie betaalbare tuinmeubelen voor ieder wat wils

Vriendelijke service, snel geregeld en top geleverd!

Fantasties

Service top

Blij met de loungeset

Geweldig, alles is mogelijk

Geweldig geholpen. Levering kon ook zonder problemen uitgesteld worden Zelfs geen aanbetaling nodig.

Goede service en goede afspraken

Heel goede service en goede kwaliteit

Super kwaliteit

leuk asortiment

WE hebben 2 beschadigde stoelen ontvangen,en deze worden als ze weer geleverd kunnen worden direct vervangen.

weet waar ze het over hebben ,snelle levering en afspraken na komen

zeer tevreden over de bezorging,en het nakomen van de afspraak over de levertijd

Aanrader

Zeer verzorgde bezorging aan huis. Alles netjes ingepakt zodat beschadiging zo goed als uitgesloten is

Goede kwaliteit en ruim assortiment!

Genoeg keus en mooie buitenmeubels ! Snelle levering en heel goed personeel!

Mooie betaalbare tuinmeubelen

ruime keus, betaalbaar en voor ieder budget.

Heel vriendelijk. Goed geholpen en goede service bij de thuislevering

snelle levering vriendelijke service

er zat een verkeerd tafeltje bij de levering maar dat weer heel snel opgelost.

Mooi volgens afspraak afgeleverd.

Vriendelijke ontvangst in de toonzaal en hulp bij het zoeken naar het geschikte ensemble. Afgesproken leveringstermijn correct nagekomen. Na levering bleken enkele schoonheidsfoutjes in de het doek en de voet van de parasol. Jammer. Interne kwaliteitscontrole had dit moeten opmerken en weigeren voor verkoop (of mits reductie).

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal