zeer tevreden

Mooie showroom / Spijkenisse ......goed advies / meedenken....prima geholpen ...kom zeker bij jullie terug

Meer dab goed

Tijdens Coronatijden aankoop gedaan, super service, duidelijke en correcte informatie. Aanrader

Prima ervaring, fijne service

De wachttijd was lang, maar de service in de winkel en van de klantenservice was top. Ook zijn we heel blij met onze nieuwe tuinstoelen. Ze zitten heerlijk!

Snelle service op afgesproken tijd

Gewoon mooie ligbedden en goede kwaliteit!!

Zeer goede ontvangst in toonzaal en de rest ook super opgevolgd . Levering ok en de meubels zeer te vreden van ..

Alles prima

Op afgesproken tijd geleverd en super goed verpakt.

Prima verkoper, correcte levering

Goed geholpen in winkel, snelle levering met SMS wanneer en tel een halfuur voor levering. Er was een klein foutje in bekleding stoel, is heel netjes snel omgewisseld voor een goede stoel

service compleet

Gemaakte afspraak nageleefd Medewerkers hebben in stromende regen die dag hun werk volbracht. accuraat, vriendelijk en snel. top !

Super service

Super mooi en service perfect heel professioneel

Fijne ervaring in de winkel, perfecte aflevering.

Winkel binne gestapt, veel keuze en ook "onze" keuze gevonden. Heel relaxed gesprek en over gegaan tot koop. We hoefden niet eens aan te betalen. Bij levering dus pas betalen, de spullen werden netjes de trap op gedragen naar de tuin en neergezet. Enig minpuntje was de levertijd; we hebben wel even moeten wachten op de spullen maar dit was van tevoren al netjes bekend gemaakt. Levering was exact in de aangegeven week.

betrouwbaar.

Correcte ontvangst in de zaak. Beleefd benaderd en klantgericht.

Levering was top!

De aankoop inner winkel vond ik niet heel adviserend en met weinig enthousiasme. De datum van levering kon beter worden gecommuniceerd. De levering zelf daarentegen werd gedaan met klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Echt top!

Super mooie parasol.

Goede uitleg bij aankoop. Nette bezorging en plaatsing. Restafval wordt mee genomen. Top!

prima service!

Heb een loungeset en parasol besteld. Bij levering ontbreken er wel 2 dopjes onder de lounge. Hoe kan ik deze bekomen? Mvg

Dat alles klopte wat wij besteld hadden.

Goede materialen gebruikt, zowel de parasol als het buitenbank.

Fijne service van zeer vriendelijk personeel.

Al diverse objecten gekocht bij Buitenhof Breda. Steeds prima geholpen en de meubels zijn van top kwaliteit.

Snelle levering maar toch wat bedenkingen

Goeie service en klantgerichte dienstverlening bij aankoop Bij levering bleek de doos zwaar beschadigd wat mij wat zorgen baarde Graag wat eerbied met de producten en wat meer aandacht voor de koopbeleving Eerste indrukken zijn belangrijk en als ik bestofte en kapotte dozen wil, kan ik wel bij ikea terecht Gelukkig was er niets beschadigd en zat alles goed verpakt

Op tijd geleverd en goede kwaliteit !

Ok

Vlotte service

Hadden probleem gemeld in winkel en binnen de 3 dagen was alles geregeld, waarvoor dank.

Mooie tuinset

Verkoper heeft de verkeerde kussens ingevoerd in het systeem. Onze fout dit niet meer te controleren... Wellicht kan het nog worden opgelost. Verder prima set en netjes op tijd afgeleverd.

Goed geholpen, fijne service

Kwaliteit goed en ook de levering keirig

we komen terug bij een volgende aankoop

het bezoek aan uw winkel deed ons deugd, we laten onze tuintafel/stoelen graag zien aan onze vrienden.

Super service!!

Dit is onze tweede bestelling in 1 jaar tijd, in de winkel worden we zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd. De medewerkers welke het komen plaatsen ook super!

Zeer klantvriendelijk

Bij aflevering van tafel kleine beschadiging. Zonder problemen om kunnen ruilen.

Geleverd zoals gevraagd

Als eerste ervaring zeer positief beoordeeld

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal