Superieur

De afspraken en aflevering van het tuinstel waren heel correct. De 2 werkmannen waren heel correct en behulpzaam. Zoals de titel ,superieur. Bedankt Buitenhof en team.

Top met kanttekening!

Omdat wij een loungeset wilde aanschaffen begonnen wij met oriënteren op internet. Na wat speurwerk kwamen we bij Buitenhof terecht en zo ook in gesprek met Charlotte van de chat. Na een aantal mogelijkheden besproken te hebben zijn we afgereisd naar de dichtstbijzijnde Buitenhof, hier aangekomen bleek hetgeen wat we in de chat hoorde niet te kunnen. Toen we in de Buitenhof op de loungeset van onze keuze de chat weer opende met Charlotte kon de gewenste combinatie wel dus hebben we deze online bij haar moeten bestellen .. Best raar dat dit zo moest maargoed de loungeset is top en de levertijd/bezorging daarvan was ook top!

super ervaring, makkelijk besteld en thuis geleverd

Verzorgde winkel met alle nodige maatregelen tegen corona. Vriendelijk geholpen door de verkoper van dienst en vlotte levering. Via mail, telefoon en sms op de hoogte gebracht van tijdstip van levering. Super! één minpuntje: ik kon geen teak meubeltjes betalen met ecocheques.

zeer goede service

Drie stoelen in de winkel besteld met goede uitleg. Drie de zelfde stoelen bij besteld on line . Zeer goede leverings-service en goede communicatie betreffende voorkeur en tijdstip van levering.

zeer goed voor jongen mensen

het pakket is afgezet en dan ! zelf via de lift naar boven en naar terras dat is geen aanrader voor mensen die het zelf niet meer kunnen :dus ga dan eerst na hoe de steel in de vork zit ,maar de tuinmeubels zelf zijn prima

Snel geleverd en voldeed 100% aan verwachtingen

Op zoek naar een nieuwe loungeset konden we eigenlijk niet goed vinden wat we wilden, todat een verkoper met een aantal limited conditions kwam. Hier zat precies bij wat we wilden en het kon ook nog eens razendsnel worden geleverd. Super

Zeer snelle service

Onze ervaring met Buitenhof tuinmeubelen is zeer positief. De lounge die we bestelden werd al 48u na bestelling aan huis geleverd en de communicatie omtrent de levering verliep zeer vlot en was zeer duidelijk. Ook bij vragen werd er via e-mail steeds snel gereageerd. Een echte aanrader!

Erg goed

Erg fijn dat men vooraf een bericht krijgt hoe laat het ongeveer bezorgd wordt. Ook het zeer zorgvuldig in elkaar zetten van tafels heb ik zeer gewaardeerd.

Ik had nieuwe gegevens doorgegeven bij de bestelling omdat de gegevens die bij jullie bekend waren van mijn overleden echtgenoot waren. Helaas was dit niet verwerkt en is na een telefoontje van mij dit pas verwerkt. Verder top service!!

Alles gut

Die Möbel kamen ohne Beanstandung an, waren sehr gut verpackt.

Perfect ingepakt

Zo goed ingepakt, geen beschadiging. Onderstel met wieltjes, kreeg ik erbij. Helaas moet ik die nu naar de stort brengen

Uitstekend geholpen, prima tuinstoelen!

Het was maar een kleine wens: op zoek naar twee opvouwbare tuinstoelen van hoge kwaliteit. Maar we werden niettemin behandeld als een belangrijke klant door een kundige en vriendelijke verkoopster. We hebben niet dagelijks extra tuinstoelen nodig, maar voor diegenen die nog op zoek zijn bevelen we Buitenhof zeker aan! De levertijd was een dingetje, maar wij hebben inmiddels twee prima tuinstoelen erbij.

Alles zeer vlot geregeld van begin tot einde & zeer hulpvaardig

Alles zeer vlot geregeld van begin tot einde & zeer hulpvaardig

als netjes af gelevert.

alles netjes af geleverd.

Goede advies en uitleg ontvangen bij onze aankoop

We zijn erg blij met onze keuze en Aankoop van onze parasol. De levering is uitstekend verlopen en ook goed uitgevoerd. Bij het aanbieden van een drankje heeft de beste meneer me zelfs geholpen bij het opzetten en installeren van de parasol. Petje af voor de snelle uitvoering ervan. Binnen 10 min. Was het gereed, dus wij zijn dik tevreden en kijken weer uit naar onze volgende aankoop!

Heel correct! Goede service van blonde dame in Hasselt!

Mooie meubels service goed

De meubels zijn prachtig op ons balkon, de eerste levering waren mannen die het fantastisch gedaan hebben, zelfs 5 hoog gesjouwd over de trap, mijn complimenten! De tweede levering was minder, dit werd ingepakt afgeleverd daardoor zelf in elkaar moeten zetten! Jammer anders zeker 5 sterren gegeven.

Mooie assortiment en prima geholpen

Bij aanschaf tafel en stoelen en later bij aanschaf zweefparasol, prima geholpen door verschillende mensen, zijn blij met de aankopen

Goede ervaring!

Goede ervaring met bestellingen, omwisselingen en leveringen! Mooie meubels en goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel content mee. Dure meubels en kussens maar kwaliteit.

Perfecte levering

Chauffeur en hulp waren heel vriendelijk en behulpzaam. Gewoon top!!!

Afleverafspraken worden anders nageleefd dan in winkel besproken

Bij order vastleggen in winkel gemeld dat wij in appartementencomplex in centrum Eindhoven wonen, tot 1100 uur goed bereikbaar EN met kleine lift. Zou allemaal geen probleem zijn volgens verkoopster. Eerste deellevering door bezorger zonder morren via trap naar 6e etage gebracht. Gister werden we gebeld voor afspraak te maken tweede levering, nu werd erg moeilijk gedaan over mogelijk te kleine lift. Ik heb aangegeven wanneer de spullen niet conform afspraak op de 6e etage worden afgeleverd en geinstalleerd dat men dan de spullen (incl de eerste deellevering) retour kan nemen. Daar was de planner dan weer niet blij mee. Blijkbaar kon men voorafgeen afspraken maken met de bezorger (???) dus nu maar zien wat er zaterdag gebeurd. Mogelijk dat het met een sisser afloopt, mogelijk dat het nog een staartje krijgt. Al met al zijn wij er niet blij mee hoe dit gaat! Tsja, aanbevelen? Eigenlijk zou mijn antwoord zijn: mwah, ligt er aan...

Goede kundige zaak.

goed advies. Op tijd en netjes geleverd.

Klantvriendelijk en in alle opzichten vlotte afhandeling

Meteen medewerker die je begeleidt/rondleidt n.a.v. Je vragen. Soepele betalingsregeling. D.w.z. geen voorschot en betaling bij aflevering.

Niet slecht

Wel iets bestelen dat op stock zou zitten en achteraf toch nog en maand op moeten wachten dan is dat ne zure. Maar dat terzijde corecte afhandeling van goederen

Super. Alles perfect verlopen.

Een aanrader.

Borchwerf 35