Het leveren op adres in Friesland is een opgave

Op alle plaatsen in nl wordt geleverd is het motto. Tot je een bestelling geleverd wilt krijgen in Friesland. Dan kwam je in een interne discussie tussen vervoersplanning en klantcontact. Inmiddels gesproken met Buitenhof en ze gaan het oppakken. Dat begrijpen ze nu heel goed. Goede actie van Buitenhof. En het is mooi dat je dan ook wordt teruggebeld na deze beoordeling. En natuurlijk belangrijk! De kwaliteit van de parasol is zeer goed. Echt enorm blij mee!!

onaangename leverling

Zeer aangename begeleiding in de winkel. Er kan valt op deze dame NIKS op te merken. Was vriendelijk, correct en geduldig! De nog verworven ster heeft men te danken aan deze dame! Echter de levering thuis werd ZEER onaangenaam ervaren. De 2 heren thuis waren lollig, tenminste dat vonden zijzelf! Hadden alle tijd van de (bijna 2 uur!!!) wereld. Hadden weinig zin om te werken. Om 8 stoelen, een tafel, 3 bijzettafeltjes en een lounge uit verpakking te halen deden zij héél lang. Enkel de tafel werd gemonteerd. Om de lounge te monteren hadden zij niet veel zin, waardoor we uiteindelijk zeiden het zelf wel te doen! Het kon bijna niet anders. De heren vonden dat dit beter niet werd gemonteerd, omdat dit vlotter kon verplaatst worden! Wij vonden dit niet en toch werd ze niet gemonteerd! De beloofde producten voor onderhoud werden niet bijgeleverd, terwijl ze wel op de bestelbon stonden. Begonnen te betwisten over hoe de tafel, moest staan. Terwijl wij toch wel baas zijn in eigen huis, denk ik... Wij beslissen toch zelf waar en hoe de tafel moet staan. En.... kwamen met het betaalbakje om te betalen met de kaart terwijl we de week te voor alles vereffend hadden en ze de factuur in handen hadden. Ik heb meerdere keren moeten zeggen dat alles betaald was. Verder werd mij een tip gegeven dat ik een tip (fooi) mocht geven. Ik dacht het NIET! U moet maar durven! GEEN reclame dus! Ik was enorm onder de indruk van dit alles en het was zeker niet in positieve zin!

onvoldoende inleving van winkelbediende met de klant.

onbegrijpelijk dat er geen korting kon gegeven worden op tafeltje van toonzaalmodel loungeset dat onze keuze was, en waarvan geen nieuwe set meer kon aangeboden worden. Dus niet gekocht.

Loungeset was beschadigd bij levering .

Wat een gedoe om een klacht te maken na de tweede klacht pas reactie maar ze beloven dat alles gaat goed komen . Pas als het in orde is kan ik jullie echt beoordelen

Geen passende oplossing gegeven...

Compleet set gekocht Geleverd maar tafeltje beschadigd en 2zit hoek lasnaad scheur in de lak. Maar het ergste is het pas niet bij elkaar. De verkopers wisten dit niet. Dit is toch slecht.. Maar diversen gesprekken kregen we trassport kosten gratis ( eerst niet) en laatst aanbod extra kosten om passend te maken 225 euro te delen Ben er niet op in gegaan en ze komen nu alles op halen

Website is klantonvriendelijk en heeft dringend een upgrade nodig

Website is zo onduidelijk dat ik in totaal 6x de winkel heb moeten bezoeken om te kijken hoe eea in elkaar steekt, wat mogelijk is, en wat verschillen zijn. Uiteindelijk in de winkel gekozen voor een Jasmijn zweefparasol met mistgrijs doek. Ontving echter een muisgrijs doek. Gebeld en het goede doek zou worden opgestuurd. Opnieuw een muisgrijs doek ontvangen. Klantenservice kon mij niet uitleggen wat het verschil tussen deze kleuren zou moeten zijn. Dus weer naar de winkel. Blijkt dat ieder model zijn eigen doek heeft en dat in de winkel het muisgrijze Jasmijn doek mistgrijs genoemd wordt. Verwarring alom. Zou beter zijn wanneer modellen en stoffen (met inzoom functie!!!) naast elkaar geplaatst worden voor een directe vergelijking. Vervolgens in de 'orderfase' kies je eerst het frame waardoor direct duidelijk is wat de keuzemogelijkheden van voet en doek zijn. Zo hoef je ook niet door alle 'kant en klare' producten te scrollen. Ik heb hier opmerkingen over gemaakt in zowel winkel en bij de helpdesk/klantenservice. Lijkt niet te worden opgepikt. Inmiddels heb ik anderen gesproken die dezelfde ervaring hadden en dit ook besproken hadden. Hoogste tijd voor een upgrade van de website. Positief: ben zeer te spreken over het uiteindelijke product. Door al dit gedoe heb ik uiteindelijk een groen doek kunnen kiezen welke net in de collectie is opgenomen.

Mooie meubels

Ik kreeg niet het gevoel, dat er een warm welkom was voor mij. Ook de inzet om mij de verschillende opties te laten zien kon zeker beter. Ook met de vraag of er nog korting of dat er een fles bij zou kunnen. Kreeg ik de opmerking op zo'n klein bedrag doen we niets erbij. Waarop ik uitlegde aan de jongen dat 650 euro een heel groot bedrag is.. eigenlijk had ik gewoon ergens anders naar toe moeten gaan.

Alles goed geregeld, zowel in de winkel, Als de klantenservice

Mooie kwaliteit spullen

Teleurstellend

heb een order geplaatst, deze zou met een week binnen zijn. Na drie weken nog niets gehoord te hebben ben ik gana bellen. Order was spoorloos, ik zou teruggebeld worden. Het bleef stil, dus weer zelf bellen. Uiteindelijk zelf de bestelbon doorgemaild zodat ze het opnieuw konden bestellen. Na een week kwam de bestelling binnen. Helaas bleef ook een excuus uit, dat maakt de teleurstelling nog groter

Onterveden

Na jarenlang goede klant te zijn en familie en vrienden aan te brengen bij jullie als klant ben ik erg teleurgesteld in service. Wilden onze dure lounge de kussens vernieuwend of de overtrekken en beiden was 8-10 weken wacht tijd. Toen toonden wij intresse in een mooie lounge bij jullie en vernamen dat wachttijd ook 10-12 weken zou zijn. Hebben nu andere nieuwe lounge aangekocht in dezelfde dure prijsklasse die op 1 week leverbaar was. Ondanks dat Remco (Waasmunster) zijn uitstekende best deed voor ons zijn we toch overgeschakeld naar andere leverancier wat goede reclame is gezien deze parel in onze tuin van de B&B staat net zoals de vorige van jullie wat heel veel reclame meebrengt. Grtz Cosyhuisje

Mooie tuinmeubel jammer van de levertijd

Mooie tuinbank, goede kwaliteit, goed bezorgd alleen jammer dat de levertijd langer duurde dan normaal. De tuinbank was op het moment van bestellen op voorraad maar blijkbaar was mijn order later verwerkt waardoor ik 8 weken moest wachten. Ik zou wel weer gaan kopen bij buitenhof omdat ze goede producten hebben.

Serviceniveau niet passend bij prijssegment

Ruim (>2 maanden) voor de afgesproken afleverdatum een order geplaatst voor een complete tuinset inrichting. Geen order status updates, na zelf navraag te doen blijkt dat de order vertraagd zou zijn ondanks toezegging/toereikende voorraadstatus bij orderplaatsing, na herhaaldelijk contact en push back kan uiteindelijk toch op tijd geleverd worden. Probleem zat met name in de wijze van communiceren, de winkel doet de verkoop en daarna gaat het contact via de centrale klantenservice waarbij de klantervaring tot slecht was. De aflevering was wel vriendelijk en de meubelen zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit.

Slecht

Zouden een protectie spray er bij krijgen. Die hebben wij niet gekregen. Ook laten de naden na een week al los van de kussens .. Service in de winkel en bezorg service waren wel erg goed!

Alles naar wens verlopen.

Alles is naar wens verlopen.

Perfect geleverd binnen de afgesproken termijn

Zal firma zeker aanbevelen

Zeer aangename verkoper en goede service voor levering.

zeer slecht

Zeer slechte levering.tot 2x toe levering niet compleet.Jongens die komen brengen staan gewoon voor schut,zij kunnen er niks aan doen.En als je dan beld dan krijg je ook nog een ontmoedigend antwoord. 2verlofdagen kwijt omdat het moeilijk is om een compleet loungeset te leveren ,bedankt hiervoor.

Snelle en goede service en levering

Meubels werden snel geleverd en keurig verpakt

Super goed geholpen,we kregen de buitenstoel zelfs anderhalve week eerder

Zomaar naar binnen gelopen in Leiderdorp en uiteindelijk de goede stoel kunnen kopen.Hij werd gebracht op de camping!

Vriendelijke en gemotiveerde werknemers.

De mensen die onze tuintafel en stoelen hebben geleverd waren mooi op tijd, heel vriendelijk en vlot in het in elkaar steken van de tafel. Geen afval en alles mooi in orde afgeleverd. Ook het feit dat ze vragen om alles nauwkeurig na te kijken wijst op het feit dat ze fier zijn op hun werk en de kwaliteit van de producten die ze afleveren. Ook bij het bestellen in Buitenhof in Oostende hadden we reeds een goed gevoel naar kwaliteit van de service en de producten. Petje af voor alle mensen van Buitenhof .

lounge bank Ibiza

Mooie lounge bank Ibiza met goede service

Zeer vriendelijk personeel,alles in orde

Alles vlot verlopen,zoals afgesproken.

Levering volgens verwachting

Order van 6 tuinstoelen geleverd conform planning. Helaas laat de lijmlaag van één van de armleuningen al na enkele weken los. Gemakkelijk te verhelpen maar is toch wel wat teleurstellend gelet op de prijs.

loungeset

met pasen gekocht. begin juni kon de meubelen gebracht worden. aangezien ons tuin nog niet klaar was kon de meubels bij hun blijven staan kosteloos. bezorgen en alles in mekaar zetten is ook goed verlopen. meubels zitten heerlijk en is van goede kwaliteit voor die mooie prijs

We zitten goed!

Ondanks alle Corona maatregelen vlot ontvangen. Ruime keuze maar via de website was onze keuze eigenlijk al gemaakt. Toch even "zitten ze wel goed " uitproberen in de showroom. Binnen de afgesproken termijn correct geleverd.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal