Een mooie en uitgebreide collectie, vriendelijk personeel en goede service.

Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij Buitenhof

Correct

Correcte aflevering op datum

Snelle goede service,nette bezorgers

Spullen waren bij aflevering netjes en goed verpakt zodat er geen schade kan ontstaan. Snelle en goede service en nette bezorgers!

We zijn heel tevreden over de service!

Goed service

Ondanks corona op zoek naar tuinmeubelen. Zaak met veel diversiteit aan meubelen. Goede uitleg aan opties van de meubelen. En bezorging van aankoop ging ook heel voortreffelijk!

Knap product en dat voor deze prijs!

Heerlijke, moderne lounge. Overtreft onze verwachtingen

Geweldig fijn bedrijf

Ontzettend goed geholpen. Toen we de dag erop terugkwamen, werden we meteen herkend, en wist hij waarvoor we kwamen. Super relax was het, met goede uitleg. We zullen jullie zeker aanbevelen. Helemaal top

Geweldig!!

Keurig afgeleverd vriendelijk mannen. Netjes uitgepakt en neergezet. Zijn voorzichtig te werk gegaan. Helemaal top heb al lang niet meegemaakt.

Matig en dit kwam door de betaling

Ik had van te voren gebeld of ik met een creditcard kon betalen bij de chauffeur, dit was geen probleem. Tot bij de levering chauffeur had geen pinapparaat bij zich en ik kon het geld via de rekening betalen, ik zij nee ik wil met de creditcard betalen, nou dat kon als ik maar gelijk naar het filiaal reed de chauffeur moest achter mij aan rijden om te kijken of ik wel gelijk ging betalen. Ik voelde mij een misdadiger. Wat een vertrouwen in de klant

Kwaliteit en snelle levering

- prima ontvangst en goede hulp bij het bestellen id winkel - snelle en correcte levering - duidelijk overzicht vd bestelling

Ik ben een tevreden klant.

Grote keuze, vriendelijke bediening, stipte levering.

Super materiaal en zeer goede service

Super materiaal en zeer goede service

Alles perfect verlopen

Aanrader

waar voor je geld

Keurig, vakkundig, meedenkend snelle service! Top

Correcte levering en prima kwaliteit

Alles was goed gepland.

goed geholpen in de winkel en meegedacht. levering was netjes, goed verpakt, namen ook carton e.d. mee, ook altijd fijn. Werd netjes gemonteerd.

Goede heldere communicatie over zowel de bestelling als de levering.

Snelle reactie, zowel via chat als telefoon

Klantenservice zoals het hoort te zijn. Snel en vriendelijk.

Supergoede ervaring.

In de winkel te Geel zijn we heel goed verder geholpen vanaf het eerste bezoek tot zelfs na de levering (wij hadden nog een extra tafeltje nabesteld). De levering en installatie werd binnen de gestelde termijn en heel professioneel uitgevoerd.

Prima ! Goede bank, goed bezorgd!

Heel tevreden met mijn aankoop en het contact met Buitenhof tuinmeubelen

In de winkel mijn keuze gemaakt , besteld en mijn tafel werd correct en op de afgesproken dag afgeleverd , er wordt zelfs nog even gebeld als de levering onderweg is , dus in één woord zeer tevreden over mijn overigens zeer goede kwaliteitsmeubel.

Vlotte service

We zijn al meerdere keren komen kopen bij Buitenhofmeubelen. Mooi aanbod. Vriendelijke bediening en correcte levering. Ik had een probleempje . De service na verkoop heeft dat passend opgelost.

Tolle Möbel, super Service

Tolle Möbel zu fairen Preisen. Der Liefer-und Aufbauservice ist super. Sehr pünktlich und total nett.

Correct en volgens afspraak geleverd en geplaatst

Correct en volgens afspraak geleverd en geplaatst

Heel goede ervaring

Verkoper klant vriendelijk zeker aan te bevelen

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal