Ligzetel was beschadigd maar zal vervangen worden wanneer terug voorradig.

goede service. Afspraken goed nagekomen en kwaliteitvolle meubels.

altijd keurig beleefd en onderbouwd te woord gestaan

Diverse malen overleg gehad over levering en daar door ook verschillende medewerkers aan de lijn gehad, conclusie; ALTIJD KEURIG BELEEFD EN ONDERBOUWD TE WOORD GESTAAN.

Vriendelijk personeel, correcte levering

Zou graag een 10 geven maar ben wel teleurgesteld 2 van mijn vriendenkring hebben een cadeau gekregen bij hun bestelling de ene een windlicht en de andere een egg lamp en outdoor speaker.Niet dat hun loungeset duurder was als de mijne. Nu heeft onze zoon ook bij jullie een loungeset in bestelling op aanraden van ons. Heb meegedaan aan de wedstrijd en een sfeerfoto doorgestuurd maar zelfs niets meer van gehoord hoe dat die verlopen.

Prachtige meubels

Heel tevreden met de medewerkers die de meubels en parasol kwamen brengen. Keurig netjes geïnstalleerd en uitgelegd hoe de parasol werkt. Mooie ruime winkel met vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Klacht gemeld en keurig te woord gestaan door Sanne van de klantenservice Adviseerde mij om een mail te sturen met de klacht Binnen een uur gedaan Numaar afwachten

Goede service duidelijke info.

In de winkel rustig de tijd alles te bekijken. Vragen worden direct en duidelijk behandeld. Info wat betreft levertijd en levering zijn duidelijk. Bezorging is keurig en op tijd. Zeker een aanrader!

Gewoon goed

Doen wat ze beloven

De Online service vond ik prima!! Goede levering met beleefde mensen. Filiaal Alkmaar kan de hulp beter.

Afspraken stipt nagekomen.

Vlotte en correcte levering.

Toller Service, gute Preise, top Lieferung, sehr nette

Top Beratung, schnelle und unkomplizierte Lieferung, freundliches Personal

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie parasol gekocht, die voldoet aan de verwachtingen en geheel volgens afspraak werd geleverd!

Nadat ik op de website mijn parasol had uitgekozen, heb ik via de chat en de telefoon nog wat details gevraagd. Dat verliep heel prettig en effectief. Vervolgens heb ik de parasol naar keuze besteld.

Afspraak nakomen, keurige bezorgdienst. Top service. Ga vooral zo door. Én...ik weet waar ik mijn tuinmeubelen koop.

Fijne winkel !!

Bij het uitzoeken van de tuinstoelen heel erg goed en snel geholpen

Top !

Keurig te woord gestaan in vestiging Heerlen Woonboulevard ! Prachtige loungeset uitgezochte, verstelbare tafel en 2 ligbedden....Aflevering was perfect, klein uurtje en alles stond ! Kortom: Zeer tevreden over Buitenhof Heerlen !

Prijs/kwaliteit is prima. Service is uitstekend !

Reeds 2 maal een set aluminium lounge zetels besteld in 08/2019 en in 07/2020 en telkens vind ik de prijs/kwaliteit prima. Uitstekende vriendelijke leveringsservice en verzorgd !

Klantvriendelijk, behulpzaak en top bezorging!

Via de chat goed geholpen door een medewerker en de levering kon nog sneller dan van te voren gezegd. De artikel ware heel goed verpakt en de bezorger was zeer behulpzaam en vriendelijk.

Kwaliteitmeubelen, goede service, ongedwongen sfeer bij het meubels kijken.

Na een tip van onze dochter zijn we op een zondagmiddag bij Buitenhof tuinmeubelen op Ekkersrijt wezen kijken. Op een geheel ongedwongen manier kunt je daar op je gemak rondkijken en wordt je geholpen als je er om vraagt. Kwaliteit staat voorop en dat de prijs dan ook iets hoger is kunnen we wel begrip voor hebben. Uiteindelijk kozen we voor de tuinset SOHO met bijpassende (niet volledig, middelste van 3) Allweather kussens. De uiteindelijk afgesproken afleverdatum klopte ook. Kortom een goed product, redelijke prijs en goede service!

Mooie en degelijke artikelen in overzichtelijke winkel.

We zijn prima geholpen bij de aankoop van een tuinset. Toch had er iets meer hulp mogen zijn bij uitkiezen kleurstelling etc. Nu zijn we zelf met stoelen aan het sjouwen gegaan. Dat ziet er dan wat rommelig en niet gecoördineerd uit. De winkelbediende die je als eerste aanspreekt helpt je ook verder. Ook als hij/zij tussendoor anderen helpt. Dan moet je af en toe wachten op hulp terwijl een collega bediende vrij is. Waarschijnlijk door betaling van commissie aan de bedienden?

Schaderegeling = 0 !

Begin juni kochten wij een loungeset en parasol bij BuitenHof. Bij levering bleek de loungeset zichtbaar beschadigd in het aluminium van het zijtafeltje. Het voorstel was € 50 teruggave en een stiftje om de schade bij te kleuren. Als ik een set koop van € 1.800,00 wens ik hierop geen beschadigingen te verdoezelen, maar een vervanging! De parasol was opeens van model veranderd. De bouten waarmee extra tegels voor het gewicht mooi vast lagen waren niet aanwezig. Toch waren deze er wel op het toonzaalmodel en in de handleiding bij de parasol. Gevaarlijke situatie aangezien deze nu los liggen. Een gepaste oplossing komt niet.

onbekwame of liegende verkopers

ik geef nog een score van 2: omdat het materiaal wel mee valt. ik wou absoluut geen tafel uit glas, ik heb dat ook gezegd. De verkoopster beweerde dat "buitenhof" geen glazen tafeltabletten had. Ik tevreden met mijn aankoop, de verkoopster was heel vriendelijk. Toen mijn tafel geleverd werd: het tablet bestaat uit glas met een bovenlaagje uit stonelook. (wat dat ook mag betekenen) Ik moest ook niets hebben om de tafel schoon te maken. Nu zie ik telkens alle vingers erop???? Tussen mijn bestelling en levering ben ik met mijn schoonmoeder terug gegaan om voor haar ook een setje te kopen. Opnieuw vriendelijk - maar er zijn op 1 bon wel 3 fouten gemaakt!! Dit hebben ze wel correct veranderd. Dat was dan wel ok.

Product uitleg, bestelling en aflevering zijn volgens het boekje verlopen.

zeer gehaaste levering voor zo'n bedrag

Uitpakken van de tuin loungeset geschied op de laadklep vanuit de laadruimte. Vervolgens word de hoekunit van de laadklep gehaald door 1 medewerker, die vervolgens met een zijde op straat beland. Waarom uitpakken op de laadklep die omhoog staat? Waarom niet met 2 personen de goederen uitladen. Waarom niet eerst de gehele set uitladen, en dan uitpakken? Medewerker zou bellen om servicedienst hiervoor langs te sturen. Waarom krijgt klant dan hier geen bevestigingsmail van?

service zeer slecht

Wij hebben een teak houten tafel gekocht die er naar 2 maanden al niet meer uit ziet. De firma buitenhof neemt niet eens de moeite om langs te komen. Ze kunnen vanaf een foto al zien dat ze niks voor ons kunnen doen.

prima service en kwaliteit.

zeer goede service,enkel bemerkte ik dat het blad van de longetafel een scheur heeft in stervorm.In mijn vorige mail heb ik u dit reeds laten weten. Heb dit wel na enige tijd opgemerkt omwille dat het set onder hoe staat wegens het niet te beste weer. Hoe kunnen we dit oplossen?

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal