Kwaliteitsprodukt snel geleverd

Correct geholpen en binnen een week het bestelde thuis gekregen.

heel prettig!

Na een vorige aankoop van bank, daarna salontafel en twee stoeltjes met vriendelijke hulp nog 2 stoeltjes erbij gekocht voor de eettafel buiten. Leuke meubels, praktisch en goed betaalbaar.

prijs /kwaliteit : correct . in winkel en de levering : heel vriendelijk en vlot en goede uitleg !

idem boven

top

top service en goede produkten.

In de winkel bij het bestellen werden we goed geholpen. Maar alle lof voor de bezorging. Drie keer zijn ze langs geweest om spullen te leveren. En iedere keer waren het andere super vriendelijke, behulpzame mensen. Top!

Quick delivery

Good!

Absolute aanrader

Uitstekend begeleid bij de keuze. Kleine aanpassing na bestelling probleemloos aangepast. Vlugge, correcte en vriendelijke levering. Beter kan moeilijk.

Meedenkend en goede service

Zie bovenstaande

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling

Alles is vlot verlopen

Alles is verlopen zoals afgesproken

Correcte service

Perfecte service

Alles ok

Goede service, mooie stoelen, snelle levering.

Alles in volle tevredenheid afgeleverd

Zoals gezegd hierboven vermeld

Goed geholpen tijdens verkoop en aflevering

Zie boven

Beleefd en vriendelijk

Mooie spullen netjes en vroeger geleverd dan afgesproken in de toonzaa

Mooie spullen netjes en vroeger geleverd dan afgesproken in de toonzaal

vriendelijke medewerkers

Bestelling en levering correct verlopen volgens plan door vriendelijke medewerkers. Indien de tijd tussen bestelling en levering korter is, krijgen jullie 5 sterren.

Blij met onze aankoop

Zeer stevige en handige zetels, alleen jammer dat we nog steeds aan het wachten zijn op de hoofdkussens!!

Mooie spullen, goede presentatie en prima personeel

Mooie spullen, goede presentatie en prima personeel. Ook de service bij de levering is vriendelijk en correct.

Niet de goedkoopste maar je hebt wel wat

Werden uitstekend geholpen in de showroom waren verbaast dat onze vorige bestelling na 10 jaar nog bekend was. Hebben een parasol met een betonvoet van 90 cm met wieltjes gekocht. Was niet goedkoop maar de kwaliteit straalt ervan af,

Kwaliteitsvolle producten in een ruime omgeving

Ruim aanbod aan producten in de winkel. Geen opdringerig personeel maar mensen die het product en garantie + gebruik goed uitleggen. De levering was super, geleverd binnen de afgesproken periode, voordien nog eens gecontacteerd om te zien of het nog kon voor de klant en op de dag zelf een half uur voor de levering opgebeld dat ze gingen komen. Top ervaring. Bedankt!

Buitengewone goede verkopers geven veel uitleg

Alles wat was besteld werd volgens afspraak thuis afgeleverd

zeer goed maar nog afwachtend aangaande kwaliteit

heel goed, maar toch gezien dat één schroef onderaan nog volledig uit zat; iets te veel tijdsdruk bij technieker?

Goed, maar verkoper kan beter

De verkoper vonden wij niet erg aangenaam. Heel snel, wilde er duidelijk weinig tijd insteken en nam ons niet echt serieus. Het was “maar” voor een parasol, dat idee kregen wij in ieder geval. De mensen die kwamen leveren daarentegen waren erg vriendelijk en zeer service gericht, complimenten hiervoor!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal