Goed zoals afgesproken

De meubels in de winkel besteld en daar hadden ze aangeven ongeveer 4 weken levertijd en dat klopte precies. Ze hebben alles netjes in elkaar zegt en de rommel mee terug genomen. Vriendelijke mensen. Ben er heel er tevreden over

goede service

mooi op tijd geleverd en zorgzaam geplaatst

Mooi van vorm en afwerking.

Vriendelijk advies en stipte levering.

Goeie kwaliteit, correcte prijs

Vriendelijk onthaal, kennis van producten, correcte levering

Zeer tevreden over de producten en dienstverlening van Buitenhof tuinmeubelen!

Zou een volgende keer wederom bij Buitenhof komen.

Goed bedrijf!

Wij moesten even wennen aan de verkopers in de winkel, omdat er nog gewerkt word op een ouderwetse manier ( zonder computers ). Maar verder goed geholpen en mooie produkten kunnen kopen. Mooi op tijd bezorgd, en de verwachte kwaliteit gekregen.

Ruime keuze

Ruime keuze aan mooie tuinmeubelen aan een correcte prijs vriendelijke ontvangst correcte levering goede kwaliteit

Mooie, functionele en eigentijds vormgegeven producten tegen betaalbare prijzen

Een klantvriendelijke ontvangst in de ruime aangename winkelruimte, een vlotte administratieve afhandeling van het order, een correcte levering binnen de vooropgestelde levertermijn. Wij zijn over de hele lijn heel tevreden klanten!.

Excellent

uitstekend

Netjes geholpen met de loungstoelen welke ik wilde. Perfect geleverd op de overeengekomen afspraak.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goed advies, goede prijs /kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit, goede service, goede prijs!

Deskundige uitleg in een familiale sfeer!

Super vriendelijk personeel, deskundige uitleg zonder veel poespas. Echt Top! Wij komen zeker nog terug....en maken onze vrienden ook warm om langs te komen!

Prachtig.!!!

Wij zijn heel tevreden met deze zetels, heel goede kwaliteit en zeer aangenaam om in te zitten.

Goed geholpen en zeer snelle levering

De verkoper nam de tijd voor ons en we werden uitgebreid geinformeerd. Verder is het product zeer snel geleverd door een nette chauffeur die van te voren belde met het tijdstip dat hij zou aankomen. Product perfect verpakt.

grandioos

Onze tuinligstoelen zijn van een mooi design en liggen fantastisch!

Kwalitatief goede meubelen.

Grote parasol 4x4 m gaat stroef open. De loungeset werd bij leveren niet aan elkaar gemaakt, was achteraf een héle klus, (bij betweentje waren andere hulpstukken bij, die zaten tussen de rest, ook wat te weinig hiervoor).

't Is in orde

Levering goed afgewerkt. Tuintafel staat hier mooi.

niet helemaal tevreden

Jaren geleden heb ik met uw onderneming ervaring opgedaan. Was toen zeer tevreden. Nu ben ik minder tevreden. De door mij bestelde meubels werden gewoon op mijn balkon neergezet. Het was een bouwpakket. Ik had toch wel verwacht dat de meubels door uw bedrijf in elkaar gezet zou zijn/worden. Dit viel ons tegen omdat dat de vorige keer wel gebeurd was.

Toppers

Lekker snelle en schadevrije levering van een ontzettende mooie loungebank

Prachtig tuinmeubilair voor een goede prijs

Wij zijn goed geholpen in Houten. Mooie stoelen uitgezocht, besteld en laten bezorgen. Alles volgens afpraak! De tuinstoelen waren echt heel netjes ingepakt zodat er geen enkele beschadiging kon komen.

Wij waren tevreden.

Goede dienstverlening.

Goede prijs/kwaliteit

Vlotte service en klantvriendelijkheid in de winkel. Mooi gamma met kwalitatief afgewerkte producten. Weliswaar prijzig. Levering en installatie was vroeger dan afgesproken (wat tof is). De installatie werd prima gedaan. Heel goede ervaring en aanrader.

Zeer tevreden klant!

Vlotte aankoop, met voldoende uitleg. Gerespecteerde levertermijnen, en vlotte levering.

De bezorgers waren netjes op tijd en behulpzaam

Alle afspraken netjes nagekomen.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal