mooie redelijk betaalbare tuin en terrasmeubelen

omdat we zijn verhuisd van een huis met tuin naar een appartement met terras hadden we een nieuw, iets kleiner terras set nodig. Bij Buitenhof is de keuze groot en veelzijdig, en we zijn hier dan ook naar tevredenheid geslaagd. Levertijd zoals beloofd, en keurig thuis afgeleverd kortom dik tevreden!

goede begeleiding bij mijn keuze

Aangenaam om rond te lopen en moeilijk een juiste keuze te maken.

Alles perfect geregeld

Gewoon super, niks aan toe te voegen. We komen graag terug !

Super ervaring mee voor iedereen is er wel wat

Zou het iedereen aanraden Vriendelijk personeel Ga zo door

Zeer goed, en prettig geholpen !

In de winkel netjes geholpen met het tuinset. Met bezorgen : al 4 dagen later ,nette bezorging tot in onze tuin ,en goede uitleg over het tuinset gegeven !

Geweldig geholpen en de gevraagde onderdelen werden snel verzonden!

Klantenservice heeft ons de gevraagde onderdelen zeer snel doen toekomen!

Top product en top service. Tuintafel was voorzien voor levering eerste helft van juli. Deze werd reeds geleverd 19 juni!! Zeer tevreden over, top kwaliteit

Makkelijk bestellen en perfecte levering.

Zie boven

Koop graag bij Buitenhof, duidelijk en betrouwbaar

Hebben meerdere malen tuinmeubelen bij buitenhof gekocht. Hebben positieve ervaringen met ze.

Slecht vanwege het niet leveren van service

Bij aflevering was niet alles aanwezig. Er werd betaling geeist van de volledige nota. Voor montage waren een aantal delen niet aanwezig. Bij de winkel in Tilburg geklaagd. Twee weken later monteur die ook niet alle benodigde spullen bij zich had. Ook de nog ontbrekende hoes had hij niet bij zich en de verkeerde kleur zijkanten bank werden niet geruild (niets voor bij zich). Bericht dat de benodigdheden over 2 weken verwacht worden en dat daarna de zaak wordt opgelost. Mail gestuurd en antwoord is dat beantwoording vanwege drukte 5 dagen gaat duren.

Bezorging rond uit slecht!!

Tuinset met glasplaat 210x100 laten ze bezorgen door een meisje van 20 jaar arm kind, ik heb de halve straat afgelopen of er iemand kon helpen... Voor 1450,verwacht ik wel service en geen rugpijn, zeer slecht!!!!

Heel goed geholpen, leuk personeel en de bezorging zelf te regelen. Helemaal top.

Zeer slechte verkoper in de winkel in eindhoven

Heb er geen goed word voor over sullig geen verstand van zaken voelt de klant niet aan een schande dat zo iemand in de winkel staat.heb maar online gekocht

Slechte levering, vooral erg gehaast

Louche set geleverd; @Schroef door het hout heen (aan de binnenkant) @veel schroeven niet goed aangedraaid (bleek na controle) waardoor er speling op het frame zat @grote vlek op een vd kussens @ Verkeerde mast kussen geleverd @kozijn geraakt (deuk en verf eraf) bij aanlevering Zeer povere levering, uiteindelijk alles zelf omgeruild in Roosendaal omdat we niet weer heel lang wilde wachten. Daarna nog een 2de set besteld (we hadden er 1 maar wilde er nog een) en die maar in de doos laten leveren en zelf in elkaar gezet. Ik had het uiteraard ook liever anders weergegeven

Parasol staat schuim.

Geen oplossing voorzien vanuit jullie kant,

Gemengde gevoelens

Ervaring in winkel 10 op 10. Levering aan huis daarentegen ondermaats en zijn extra geld zeker niet waard! Mijn tuinman heeft de volgende dag alles verder afgewerkt!

Slechtste service ooit

Producten zijn qua prijs kwaliteit prima. Service is echter dramatisch. Vorig jaar set gekocht en tien zijn ze 3 keer langs gekomen omdat ze steeds de verkeerde tafel bij hadden. Dit jaar iets gekocht en weer hetzelfde verhaal. Ze hadden geen kleur van het hout van een stoel van de geschreven order opgenomen in hun systeem. In plaats van te bellen, kiezen ze zelf de kleur en die bleek dus fout. Mijn schoonzus precies hetzelfde mee gemaakt. Onkundig personeel.

niet helemaal tevreden

Ik heb een klacht over de nietjes in de stoelen, die na 2,5 week al gaan roesten, ik denk niet dat dat de bedoeling is, email geschreven en krijg dan als antwoord dat ik het maar met wd-40 moet behandelen. sorry maar dit kan echt niet!!!!!! dus hopelijk goede oplossing zodat mijn tevredenheid weer de goede kant opgaat

Aangegeven tijd die online staat komt niet overeen met de werkelijke levertijd

Inmiddels bijna 3 weken verder en mijn bestelde product nog niet geleverd. Niet erg maar vermeld dit dan niet op de website dat de levertijd binnen 2 weken is.

Top !

Prachtige Timber loungeset, keurig afgeleverd en gemonteerd, heerlijk zitcomfort.

Wir sind sehr zufrieden

Hallo zusammen, danke der Nachfrage, die Möbel sind toll. leider ist das Teil der Mallorca Lounge „matgrijs poef“ nicht einwandfrei. Von unten befinden sich mehrere Kratzer. Wir bitten um Umtausch und kurzfristige Rückmeldung. Viele Grüße Familie Wruck

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

super en professioneel

Na wat rond gekeken te hebben op de site hadden we onze keuze gemaakt. Echter de dag er na vonden we het niet meer terug op de site. Met de hulp van de chat het onmiddellijk gevonden. De medewerkster bood zelf aan alles te verwerken zodat ik zelf niets hoefde te doen. Ook bijhorende sierkussentjes waren eerder in de week niet op voorraad, maar de medewerkster vond toch wat we nodig hadden in het juiste aantal. En een 3-tal weken later stond alles voor de deur (een weekje eerder dan gepland) , geleverd door een vriendelijke chauffeur,

Mooie zaak en prettig personeel

Direct geholpen door een medewerker die meteen wist wat we wilden hebben.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal