Topbedrijf

Fijn geholpen in de winkel in Naarden.

Wij kregen een goede uitleg !

Wij kregen een goede uitleg !

Mooie salontafel

Ik heb de tafel laten bezorgen en in elkaar laten zetten. Hij werd op de afgesproken tijd bezorgd. Keurig in elkaar gezet in de tuin. Mooie salontafel die verstelbaar is in hoogte.

Prima,

Fijne zaak. Goede prijs.

Perfecte afhandeling

Alles perfect geleverd zoals gepland en volgens planning. Vriendelijke medewerkeers bij levering en perfect afgewerkt!

prima service

eerlijke service... ik werd gebeld om een rechtzetting door te voeren....

We zijn redelijk tevreden.

Alles verliep naar wens behalve het plaatsen van het tafelblad. Dat moest we daarna nog corrigeren. De mannen die kwamen leveren waren heel vlug weer weg. Een beetje meer tijd besteden aan de plaatsing vinden wij wel nodig.

zoals het moet

levering en plaatsing alles was zeer netjes en vriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen

De levering van binnen een week was super

Zeer duidelijke info in winkel en heel behulpzaam personeel.

Het leveren was veel sneller dan afgesproken in winkel, pluspunt want dit is heel zelden bij andere winkels en de plaatsingsdienst was super, heel snel, heel netjes meer dan voldoende uitleg en heel vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijke bediening , vlotte levering en afhandeling

Leuke winkel , vriendelijk personeel , Correcte prijs , vlugge levering

super leuke meiden in vlissingen welke HEEL goed meedenken

goede verkoopsters .mooie meubels. duidelijke afspraken. en super goede bezorging op tijd. Dit heeft geleidt tot het besluit van onze zoon om daar ook tuinstel tekopen

GOED

X

Zeer goede service en prettige contacten

mijn meubel lekt, ik zit op mijn balkon.

verder heb ik geen klachten

Mooie kwaliteit en service

Goede kwaliteit Correcte service

Zeer vriendelijk onthaal en voldoende uitleg.

Zeer vriendelijk onthaal en uitgebreide uitleg over de lounge. Ook qua hygiëne was alles voorzien in de winkel. Zeer vlotte levering en alles stipt op tijd. Zeer goede uitleg bij levering. Alles was tiptop in orde.

Vriendelijke verkoper in Roeselare, zelfs in coronatoestand, en de levering was heel correct

Parking, vriendelijk, levering volgens afspraak

Top advies, opvolging en aflevering.

Snelle en correcte opvolging. Firma die de aflevering deed ook zeker een pluim. Dankje

Winkel ervaring erg positief. Levering wat minder

Goede klant gerichte service in de winkel. Levering leek vlekkeloos te lopen maar bij vertrek bleek zweef parasol met zware granieten poot dat er niks was vast gezet. Kon zelf op de grond gaan liggen om alle bouten vast te zetten. Erg slordig.

Perfecte service.

De jonge dame die ons bediende verdient een pluim voor haar aanpak. Heel vriendelijk en toch kordaat. De datum van levering was dan nog eens extra vervroegd, wat ons uiteraard vergenoegde.

Prima prestatie, levering etc.

Alles werd op tijd geleverd en in elkaar gezet, de verpakking werd meegenomen. Keurig. Thans werden 2 keuzes dusdanig nat tijdens een regenbui; dat men er de volgende dag nog nat van werd; na overleg met de mensen in de winkel in Venlo kan ik ze a.s. vrijdag om komen ruilen. Chapeau!

Op alle punten correct qua service wat betreft kleine beschadiging. Chatten heel makkelijk. Snel antwoord op vragen. Voorzichtig met uitpakken. Nette chauffeur met collega

Goede service en vriendelijk

Goed en keurig afgeleverd. Ik had wel verwacht dat het werd uitgepakt. Een buurman die een week eerder een levering kreeg werd wel alles uitgepakt

Top top top

Iedere keer weer goede service en kei goede meubelwn

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal