Klantenservice goed geholpen

Super geholpen

Top bedrijf

Goed bedrijf Snelle levering Vriendelijk geholpen

Snel geleverd - mooie tuinset

Ik had mijn keuze al online gemaakt tijdens de Corona lockdown. Omdat het toch altijd om aardig wat geld gaat, durfde ik pas echt te bestellen wanneer ik de set in levende lijve gezien had. Hiermee miste ik jammer genoeg wel de paaspromotie met de gratis buitenverlichting. :-( Toen de winkels terug opengingen was de knoop snel doorgehakt, de loungeset viel me enorm mee in realiteit, dus onmiddellijk besteld en de week erna geleverd. Die levering ging ontzettend snel, hup alles werd op het terras gezet, in een grote doos weliswaar, ondersteboven ook. Jammer, want daardoor zag ik pas bij het openen (van overigens een licht beschadigde doos) dat er aan de bovenkant van het aluminiumframe een deel lak af was. Als de kussens ervoor staan zie je het niet, maar wel jammer van een nieuwe set natuurlijk. Vandaar een 7, anders was het een 10 geweest. Ik raad kopers daarom aan de doos te openen wanneer de leveranciers er nog zijn.

Zéér goed

Te goed , de leverancier moet zijn verhuisgerief nog altijd komen ophalen. Rue de Tirlemont 40 , 1350 Noduwez

Buitengewoon prima geregeld

Prima Perfect

TOP

Erg goede service zowel in de winkel als bij levering. Prachtige tuintafel, stoelen + parasol waar wij erg van genieten.

Wij zijn heel goed geholpen door Buitenhof tuinmeubelen. Zoals de eerste verkoper, dan ook het transport personeel. Enige minpunt was de medewerkster, die ik aan de telefoon had ivm de levering. Maar ondanks dat zijn we heel tevreden met onze aankoop.

mooie produkten, goede service

Oké!

Goeie spullen, slechte service

Prima stoelen ontvangen. Zitten lekker en ogen erg degelijk. Waar ik minder enthousiast van werd was de net zo degelijke metalen kar waarop de stoelen werden geleverd. De kar werd achtergelaten met de mededeling dat ik deze zelf maar even moest afvoeren. Hij werd niet meegenomen. Als deze karren bij alle bestellingen worden achtergelaten dan valt hier flink wat geld te besparen voor de firma Buitenhof. En dan heb ik het nog niet eens over de winst voor het milieu. Een telefoontje naar Buitenhof leverde helaas niets op. Jammer.

We kregen snel antwoord online en hebben op basis hiervan een goede keuze kunnen maken. We werden goed geholpen. Op de levering was ook niets aan te merken.

Deskundige hulp in de winkel. De levering van de tuinset ging soepel en werd duidelijk gecommuniceerd. Top ervaring!!

Goede levering

Mooie kwaliteit

Mooi tuinset gevonden. Zeker niet de goedkoopste maar wel goede kwaliteit. Wel apart dat je voor dit bedrag het tuinset niet in elkaar wordt gezet en het verpakkingsmateriaal dus niet wordt meegenomen. Blijkbaar moet dat dus nog los er bij worden afgenomen.

Vlotte bestelling. Levering vroeger dan afgesproken en heel tevreden met de vroegere levering. Alles correct geleverd.

Nog een waarlijk goede winkel, lang geleden

Super snel en vriendelijke bediening in de winkel in Kalmhout. Gewoon pure authentieke hulp om zelf de keus te kunnen maken. Levering keurig en zeer goed gecommuniceerd, top geleverd. Echt een super keuze qua prijs voor kwaliteit

Zeer OK

Heel plezierig en correct afgehandeld.

mooie nette winkel met veel keuze en een goeie prijsverhouding, vriendelijk personeel, gratis parking, afspraken netjes nagekomen. Waar het goed is ga je naar terug!

Prachtige tafel voor ons balkon

Nette dienstverlening en mooie tafel

uiteindelijk een mooie tuinset geleverd

Bij aankoop werd verteld dat het teak van lounge en barset hetzelfde zou zijn. Dit bleek na ontvangst van de bevestiging en meermaals zelf telefonisch contact te hebben gezocht niet mogelijk te zijn. Weer naar de winkel geweest om de mogelijkheden te bespreken. Uiteindelijk de koop toch door laten gaan. Nu erg blij met onze tuinsets.

Perfect geregeld

Van het kijken in de winkel tot en net de levering us alles goed geregeld.

Langr levertijd en slechte kwaliteit

Levertijd bijzonder lang ( order feb levering mei) Binnen 14 dagen gasveer die niet werkt waarna ik een nieuwe kriig die ik zelf maar moet fixen..... niet te doen en erg onduidelijk filmpje. Mannen die kwamen leveren wel erg vriendelijk en support om deellevering te krijgen van dame die verkocht

Niet erg klantvriendelijk en afspraken worden niet nagekomen

Met een medewerker afgesproken dat er gebeld zou worden over mogelijkheden om artikelen gecombineerd of afzonderlijk te leveren. Niets meer gehoord. Lange levertijd maar kan verkort worden indien artikelen zelf worden opgehaald. Bij zelf ophalen wordt geen korting gegeven. Bij andere onderneming een set besteld die 5% korting geeft bij zelf ophalen.

Alles volgens afspraak zowel het materiaal als levering zelf

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal