Gewoon super

Zou niet weten wat er zou knn verbeteren. Alles is super verlopen.

Goede correcte service door vriendelijke mensen

Mooie meubelen. Correcte bediening Zeer snelle levering door vriendelijk en behulpzane bezorgers.

Service

Nette en correcte bediening en snelle Levering

Ruime winkel, veel keuze, goede kwaliteit, bekwame verkoopster en zeer snelle levering.

Onze eerste ervaring met Buitenhof Tuinmeubelen is een topervaring: we kwamen in een ruime winkel met zeer veel keuze aan goederen van goede kwaliteit. De verkoopster was zeer aangenaam en had kennis van zaken. De levering gebeurde zelfs sneller dan verwacht en was tiptop in orde.

knap loungeset en geweldige service !

Goede service bij aankoop, goede uitleg en stipte, correcte en snelle levering.

Onverwacht goede ervaring

Enthousiaste verkoper die niet opdringerig was maar wel snel doorhad waar wij naar op zoek waren en goed wist waar hij het over had. Levering van de set was sneller dan was aangegeven dus ook dat was heel positief! Aanrader dus

Prettig personeel mooie meubelen fijn geholpen

Zeer goed geholpen

Super service

Vlote verkoop En vlot na verkoop Vlote levering

Goed ontvangen en snel geleverd!

We werden in de winkel goed ontvangen en voorzien van het nodige advies en rust om een perfecte keuze te maken. De levering vond een week later al plaats. 2 vriendelijke leveranciers hebben alles proper in elkaar gezet.

Redelijk tevreden

Monteurs hadden 4 schroeven over want die waren reserve vertelde ze. ‘s Avonds zag in plots een halve schroef in de tafel zitten en terwijl ik deze aandraaide, zag ik dat juist die 4 schroeven ontbraken bij het monteren. Zeer vreemd want mijn zwager had een bijna zelfde ervaring met monteurs van Buitenhof Tuinmeubelen. Achteraf zelf maar deze schroeven gemonteerd!

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Alles netjes afgehandeld zoals afgesproken. Goede prijs kwaliteit verhouding

Top service!

Advies en service van de medewerkers in de winkel was top. Levering verliep zoals het zou moeten. Goede informatie vooraf en een snelle levering volgens afspraak. Ik ben erg blij met de mooie tuinmeubelen!

Zeker niet t laatste wat ik bij Buitenhof koop!

Enige vertraging met de levering maar dat neem ik voor lief! Twee heerlijke tuinzetels die mooi passen bij de eettafels met stoelen die ik al had! Mooi en misschien t allerbelangrijkst, ze zitten top! Lang naar gezocht maar nu eindelijk toch gelukt. (Goed verpakt zonder beschadigingen en de bijbehorende kussens apart verpakt in een opberghoes)

Sehr guter Service, sehr gute Beratung, schnelle Lieferung

Wir möchten uns bedanken für die tolle und kompetente Beratung im Buitenhof Shop in Venlo und auch die sehr schnelle und zuverlässige Lieferung nach Hause. Die Qualität der Gartenmöbel ist sehr gut und wir werden wieder gerne bei Ihnen einkaufen. Vielen Dank für ein schönes Einkaufserlebnis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit geleverd door professionals

Goed advies, producten van hoge kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding met een keurige levering en....op tijd.

geweldig goede service

goed geholpen in venlo goed bezorgd goed geregeld

Fijn geholpen, snel geleverd, goede kwaliteit

Fijn geholpen, snel geleverd, goede kwaliteit

Prima advies en levering volgens afspraak

Prettig en goed geadviseerd

Zeer tevreden!

Mooie loungebank all weather met tafel besteld. Kon al sneller dan verwacht geleverd worden. Afspraken zijn netjes nagekomen, vriendelijke chauffeurs. Alles was goed beschermd ingepakt en compleet. De bank ziet er uit en zit als verwachting. Tot nu toe dus zeer tevreden!

Van de regen in de drup....

Wat een slechte aftersales. Sterker: je krijgt ze niet te pakken. Twee verschillende mobiele nummers Op hun site om te whatsappen. Beide werken niet. Chatten, ik krijg geen reactie. Iets van: slecht, slechter, slechts.... Zonnige verhalen in de winkel, donkere buien aan de achterkant vanher verkoopsysteem. Trap er niet in mensen. Bedrijf is niet op orde.

Mooie tuinmeubelen. Goed geholpen en goede service!pakte ook alles uit bij levering! Ik ben een tevreden klant!

Helemaal tevreden.

Een week na de bestelling in de winkel zijn onze tuinmeubels bezorgd en gemonteerd. Diezelfde dag constateerder wij twee onvolkomenheden. Dit is door Buitenhof opgelost door deze zaken te vervangen. Helemaal zoals het hoort. Berty en Herman

Gewoon goed en alles naar wens verlopen

Als deze lounge bank net zo goed is als onze tuin set die er na 9 jaar nog als nieuw uitziet ben ik dik tevreden .

Alles conform afspraak, prima service en advies

Prima keuze, ruim assortiment, prettige bediening, afspraak=afspraak

Mooi tuinmeubilair

Zeer goed geholpen aan de telefoon, dan besteld en prima levering! Top meubels

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal