Mooie loungeset, zit heerlijk!

Erg blij met onze loungeset. Ook zeer snel geleverd!

Goeie voorlichting

Alles vlgs afspraak afgehandeld, prijs kwaliteit verhouding perfect. Afhandeling perfect. Hier zit een tevreden klant.

Zeer fijn bedrijf en volop keus voor uw tuinmeubels

Zeer prettig bedrijf,goed personeel en volop keuzen van tuinmeubels en een grote toonzaal.

Kwalitatief mooie meubels, maar een administratieve chaos

Mooie showroom en goed geholpen. Te late levering. Foutieve levering. Verkeerde factuur. Incomplete herlevering.

Beste Buitenhof, Bij deze stuur ik u een mail mbt de bezorger die bij ons afgelopen zaterdag om 15:30 onze tuin meubel heeft afgeleverd op de Tilburg. De bezorger was enorm vriendelijk. Heeft onze een perfecte fijne en goede service geboden!!! Mijn complimenten hiervoor! Hij werkt al vele jaren bij jullie gaf die aan, en zo te merken en zien doet hij dit nog iedere dag met plezier!!! ( ondanks de drukke Corona tijden ) Groetjes Joyce

Snel geholpen

Fijn geholpen in de winkel , snelle levering Bij levering was er maar 1 chauffeur , die kan natuurlijk niet alleen afladen , dus zelf geholpen Verder tevreden met de meubels

Goede service. Zowel in de winkel als bij levering prima werk.

De winkel is prettig om in rond te lopen, je wordt vriendelijk geholpen. Zowel de afwikkeling van de bestelling als de informatie over bestelling en levering is prima. Ook het afleveren gaat goed.

Heel snelle levering. Alle lof!

Uitstekende service!

Ook in deze coronatijd worden afspraken correct nagekomen. Dank jullie wel voor de uitstekende service die jullie leveren.

Gewoon zoals het hoort.

Een mooie duidelijke web pagina. Veel keus tegen scherpe prijzen. Levering snel. Gewoon zoals het hoort.

Ik werd er vlot en vriendelijk geholpen

Uitstekende ervaring

Snelle levering, goed materiaal, zeer behulpzaam. Aanrader!

Snelle levering en netjes bezorgd, goed verpakt. Prima communicatie

prachtig product, heel vlotte service

Tuinset geselecteerd op een bijzonder gebruiksvriendelijke website. Binnen de week geleverd bij ons thuis. Zeer degelijk verpakt, onberispelijke kwaliteit, geweldige service.

Zeer tevreden!!!

Zie hier boven!!!

Eerste aankoop (tuinset) alles super. tweede aankoop (loungeset) minder

, Onze eerste aankoop was een tuinset voor 8 verleden jaar. en was prima aankoop. nu de loungeset loopt het wat minder. Twee hoekkussens raken na 5 weken maar niet geleverd. Corona tijd of niet het wordt lang wachten. dat is een beetje pistoff. Kwaliteit blijft OK.

Service belabberd!

Als je in de winkel een loungeset van €2500,- wilt kopen, is iedereen zeer vriendelijk. Maar als je een klacht indient omdat er spullen kapot gaan, zijn ze niet thuis! (jammer dat ik hier geen foto's kan toevoegen). Wij hadden van Buitenhof wel wat meer service verwacht. Ze doen niet eens moeite om even contact met de klant op te nemen. Ik heb er geen goed woord voor over, hoe er vanuit jullie gecommuniceerd wordt. De klacht zal ik dan ook zeker doorsturen aan het CBW.

Matig

De tuintafel lieten de bezorgers beneden in de garage staan. ze vonden het te zwaar om naar boven te tillen. Het paste niet in de lift. Mijn zoon heeft de volgende dag de poten los geschroefd en samen met een vriend naar boven gesjouwd. Die konden het wel. Dat vind ik geen reclame voor de zaak.

Flitsende start, slechte afronding

Prima ontvangst, enthousiast en hoe dichter je bij het einde komt hoe afstandelijker het wordt. Om over de after sales nog maar te zwijgen. Sturend naar de dure oplossingen, geen cent korting, bij vragen na de levering kortaf en alleen maar sturen op het kopen van dure 'bijproducten', slecht luisteren en het idee geven dat er domme dingen gevraagd werden. Iedereen wijst naar elkaar, maar niemand komt met een oplossing. No way dat ik hier nog kom of dat ik het aanbeveel.

matig

ik bart vande voorde, heb een bestelling uitgevoerd maar wordt niet geleverd - de rest is peerfect

Exzellente Ware und sehr guter Service

Alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Niet echt tevreden

Zie mijn eerdere mail in verband met de non-installatie van de zweefparasol.

Levering verliep moeilijk

Ik heb twee kussentjes besteld. Deze konden niet afgehaald worden en aan huis leveren moest dus gebeuren. De website gaf daar geen informatie over. Omdat het afhalen niet mogelijk was heb ik de bestelling geplaatst. Echter het leveren duurde erg lang. Ca. 2 weken. De klantenservice kon geen uitsluitsel geven of de levertermijn. Ik kreeg tot twee keer toe een track en trace code. En ineens stonden ze voor de deur met twee kussens. Heel verwarrend allemaal.

Slecht, twee dingen besteld waarbij beide iets mis is

Goede service en komen gemaakte afspraken na.

Goede service!

De hoes voor over mijn tuinmeubelen had de verkeerde maat. Bij de nieuwe bestelling was het weer niet helemaal goed maar iemand heeft dit tijdig ontdekt en dit nagevraagd. Daardoor werd wel de juiste hoes in de bestelling gezet. Nu alleen nog afwachten wanneer die geleverd gaat worden. Het duurt nu al weken nl. Dat is het laatste puntje wat mist voor een perfecte ervaring..

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal