Een vlotte en correcte bediening en een prciese en vriendelijk levering

1. showroom makkelijk te vinden en practisch ingericht voor de potentiele koper. 2. behulpzaam en vriendelijk personeel 3. geen directe koopovereenkomst gekregen 4. Achteraf telefonische bevestiging speciaal aangaande kleur. 5. levering conform mondelinge afspraak

Heel goed en plezierig.

Wij zijn zeer correct behandeld en volledig tevreden..

Geen opmerking keurig volgens afspraak geleverd

Prima geholpen in de winkel. Snelle en vlekkeloze levering.

alles vlot en zonder problemen verlopen

aankoop, bezorging vlot verlopen. alles werd netjes op zijn plek gezet en dozen meegenomen.

Kundig advies en hulp bij bestellen.

Super Service zum sehr guten Preis

Der Tisch wurde schnell geliefert und der Service per Mail war auch sehr sympathisch. Vielen lieben Dank

Perfecte service en zeer goede kwaliteit!

Bestelling, levering, betaling: alles verliep perfect en verrassend snel ondanks de drukte nav Corona. Doe zo verder!!

Een bedrijf dat je kan vertrouwen

Bestelling, levering en vlotte montering door de verantwoordelijke dame. De 'jongeling' in opleiding die haar vergezelde mankeert duidelijk nog wat ervaring niet alleen qua montage maar ook in uitleg geven naar de klant toe. Kwaliteit van de geleverde parasol is goed.

Goede kwaliteit en service

Mooie en moderne meubels Goede kwaliteit Goede en snelle reactie en service

goed snel service aardige verkopers

Goede service, mooie tuinmeubelen, nette prijs

Heel netjes geholpen door de medewerker. Op eigen initiatief heeft de medewerker geregeld dat de artikelen toch eerder geleverd konden worden (terwijl 1 artikel eigenlijk een langere levertijd had). Perfecte service.

Fijn bedrijf, mooie showroom, overzichtelijk en heel aardig personeel....

Al enkele malen wat gekocht en top geholpen. Ze komen hun afspraken na, dat is fijn.

Vriendelijk en uitstekende service

Vriendelijk en goed geholpen. Snelle levering

Helemaal top

Goede uitleg, goed product, prima service en snel geleverd

Goed geholpen in de winkel. Levering dezelfde week. Uitstekende service.

Fijne showroom, goed geholpen. Snel geleverd en volgens specificaties

super service en levering

Vriendelijke verkopers en telefonistes. Bezorgers ook erg vriendelijk en bellen als ze bijna in de buurt zijn

lange levertijd stoelpoten

Hebben tuintafel en -stoelen besteld. De poten van de stoelen hebben een levertijd van 5 weken. Dat is behoorlijk lang. De voorgeboorde gaten in de tuintafel klopten totaal niet met het frame. Zelf nieuwe gaten moeten boren. Dat is jammer en een beetje slordig. Verder zijn wij heel tevreden over Buitenhof. Vorig jaar een lounge set gekocht en prima service gehad. Deze ervaring iets minder maar wel ruim voldoende.

goede kwaliteit en snelle levering

Keuze is groot Kwaliteit is uitstekend Snelle en vakkundige levering

Prima geholpen

Mooi assortiment en mensen die meedenken en niet per se voor het duurste gaan.

Alles prima volgens afspraak verlopen

Zowel verkoop als de levering volgens plan verlopen. Vriendelijk. Degene die de tuinmeubels kwam afleveren, was uiterst correct en duidelijk met uitleg over de meubels en gaf waardevolle tips.

Fijne winkel in Cruqius alleen maakte de verkoper 2 maal een blunder bij de rekening, was wel tijdig aan ons doorgegeven maar toch.

Heel tevreden met de service en de meubelen.

Zeer goed advies en afhandeling

Advies over de tuinset was zeer goed en afhandeling vlot. De levering was boven verwachting snel, binnen een week.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal