Prima servixe

Mooie meubels

Topprodukt

Mooi product, goede service

Persoonlijk en professioneel advies

In Coronatijd met respect benaderd. Het afleveren van de meubelen, mede dankzij behulpzame schilders die in ons pand aan het werk waren, keurig. Prijs en kwaliteit (voor zover nu te al beoordelen) prima in verhouding

Ongelooflijk snel

Maandag besteld. S'avonds al bevestiging van orderverwerking en woensdag al telefoontje met de melding dat ze donderdag leveren.

Goede en directe service via chat.

Zo hoort een klant geholpen te worden

Uitstekende voorlichting in de winkel en prima personeel in de bezorging. Nogmaals hulde.

Mooi maar duur

Tot nu toe hadden we een kunststof tafel en 6 kunststof klapstoelen van Hartmann. Ik heb nu een tafel en 6 stoelen gekocht voor op het terras van alluminium. De stoelen zijn stapelbaar om ruimte te besparen tijdens de winter. Het ziet er netjes uit en de stoelen zitten lekker. Maar als ik kijk naar wat ze kosten, dan vind ik dat ze best wel duur zijn. Vergeleken met andere aanbieders van terrastafels en stoelen zijn ze vergelijkbaar duur. Wie een beetje fraaier spul wil hebben moet diep in de buidel tasten.

Mooie spullen top service

Goede kwaliteit spullen en iedereen is super behulpzaam. Levering is snel, binnen een week zaten wij al heerlijk op onze nieuwe tuinset!

Goede kwaliteit en top service!

Wij zijn in het filiaal van Buitenhof Tuinmeubelen erg vriendelijk en professioneel geholpen. De tuinmeubelen zijn netjes op tijd geleverd en ook de levering verliep erg professioneel en vriendelijk. Alles werd netjes inelkaar gezet en geplaatst en het verpakkingsmateriaal werd netjes afgevoerd. Al met al zijn wij heel erg tevreden!

Uitstekend van advisering tot en met levering

Een zweefparasol met parasol-heater is prima geadviseerd vanuit het ruime assortiment, zoals getoond in vestiging Spijkenisse. Daarna conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. Zijn zeer tevreden!

Prima producten, nette service.

Goed geholpen in de winkel in Tilburg, snelle levering en kwalitatief goede producten. Erg tevreden met onze loungeset.

Snel en niet duur

De spullen werden snel geleverd en de prijs is prima. Enige nadeel is dat het verpakkingsmateriaal niet mee terug genomen wordt

Mooie meubelen

Goede begeleiding en advies. Maken heldere afspraken en komen deze na.

Goede service. Levering zoals afgesproken. Uiterst hulpvaardig. Uitermate vriendelijk.

nette zaak, keurig geholpen, snelle en goede levering

Fijne zaak, ruim opgezet, goed advies en snelle en keurige aflevering. Veel keuze en mooie spullen

Super ervaring

Zowel de kwaliteit als snelheid van de levering in deze tijden was super!

Goed geholpen en veel keus!

In meerdere winkels geweest over het hele land, maar bij Buitenhof is de keuze reuze! Er staan veel verschillende tuinsets. En vaak in andere kleuren en materialen te bestellen. Bij een andere winkel in Amersfoort geweest, die erg groot is, maar die showt van 1 type set alle kleuren en maten in de winkel. Zo lijkt het dat je veel keuze hebt, maar alles is hetzelfde. Buitenhof heeft echt veel meer keus!!!

mooi degelijk materiaal voor een faire prijs

een terrastafeltje en 2 zetels aangekocht. Mooi materiaal voor een faire prijs Correcte levering

Perfecte service en opvolging voor levering

Wij kochten 2 ligbedden . Deze werden perfect aangeleverd , de opvolging voor de levering was zeer goed , de timing was vrij precies . De ligbedden voldoen aan de verwachtingen . Dus niks op aan te merken

Zeer snelle levering

Duidelijke uitleg en goed advies bij het uitzoeken van de stoelen. Ze vertelde door de drukte kan het wel tot 2 weken duren voor de levering dus daar hielden we rekening mee, maar 5 dagen later al geleverd ... TOP!!!

Uitstekende service

Super ervaring. Online chat werkte perfect. Wij kregen onmiddellijk het juiste advies. Levering gebeurde snel. Wij zijn absoluut tevreden over het hele traject! Buitenhof Tuinmeubelen weet hoe het moet!

Mooi en degelijk met correcte levering.

Wij hebben een perfecte levering en een correct omschreven product mogen ontvangen. Waarvoor dank.

Erg blij mee!

Ben erg blij met mijn nieuwe tuinmeubelen! Mooi. Kwaliteit. Echt geweldig! Het enige wat erg tegenviel is de berg afval.... Dus achteraf gezien ga ik eea graag uit laten pakken en dus de afval mee laten nemen. Ik vind dat daar wel op gewezen mag worden. Want dat was voor mijn kleine levering al zeker 3x vullen van kliko....

Men heeft reeds 2x een tafel van onze diner gezet geleverd met een defect en jammer genoeg hoor je niet meteen hoe het gaat of zit met de omruiling hiervoor heb ik zelf contact moeten opnemen met jullie servicedienst. Bij omruiling bleek dat er opnieuw een defect was aan de tafel, geleverd op woensdag 06.05.2020 en tot op heden 11.05.2020 hebben we nog niets gehoord over de omruiling. Jammer dat men voor een probleem, waar je als klant geen schuld aan hebt, er geen vlottere opvolging is. Over de kwaliteit van de reeds, niet defecte, meubels zijn we zeker tevreden alsook over de mensen die zijn komen leveren.

Prachtige meubels, snelle levering

De enige kanttekening is dat ik van mening ben dat als je zulke duren meubels koopt het wel uitgepakt mag worden. Er werden letterlijk 5 dozen in huis gezet, met heel veel vuilnis en plastic. Beetje service had denk ik op zijn plaats geweest, want het kost genoeg. Voor de rest ben ik heel blij met de meubels!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal