eerste bestelling = vlot verlopen

Werd goed geïnformeerd ver de geplande aankoop, correcte levering en betalingswijze

Great quality and service for the price.

I would recommend Buitenhof. We have bought lots of stuff for them and keep adding.

Mooie producten, goede service

Zeer blij met onze nieuwe parasol!

Klanten service is een schande.

Nieuw ibiza loungeset vorige week gekocht, Bij aankomst in de doos, een grote kras met lakschade op de onderkant van het loungeset. Foto’s gemaakt en gelijk contact opgenomen met de klantenservice. Conclusie ze vinden het normaal dat een nieuw product is beschadigd bij aankomst. Ze weigeren om het product om te ruilen. SCHANDALIG

Slechte service

Geen samenwerking tussen klantenservice en mensen magazijn in Roosendaal. Niet alles meegeleverd, ophalen, is t er niet etc. Hout loopt uit van tafeltje aan bank en geeft gele vlekken op onderstel. Nephout blokken bij vuurtafel geven na drie x branden zoveel roet dat alles onder zit, incl lichte kussens. Bellen naar klantendienst levert niets op. Moet maar foto’s sturen en dan kijken ze wel. Zo klantonvriendelijk. Niemand toont betrokkenheid om een oplossing te bedenken.

Slecht verkoop advies

Meisje van verkoop heeft helemaal geïnformeerd met kussens en maakte ook verkeerde offerte . Dus moest meer betalen toch maar gekocht . Kwam tuindet met kussens als een plank zo hard niet wat inde winkel ons aangeboden was, terug gegaan met kussens maar hier viel niet te onderhandelen dus nooit meer Buitenhof. Wij wilden voor onze zoon nieuw huis ook set kopen maar jullie snappen dat ik deze verkoop niet meer in trap ik voel me bedonderd. Voor ons NOOIT meer.

Goede service, probleem snel opgelost.

Bij levering van een tuintafel met 6 stoelen bleek 1 stoel en de kussens van 2 stoelen de verkeerde kleur te zijn. Gebeld en de mevrouw van Buitenhof wilde een nieuwe afspraak maken voor de correcte levering. Nadat ik opperde om de chauffeur te bellen of hij kon checken of hij de juiste artikelen in de wagen had liggen werd dat gedaan. Inderdaad, hij had ze wel bij maar ze hadden de verkeerde bij mij af gegeven. Een half uur later was de chauffeur terug om de artikelen om te ruilen. Dus met een lichte 'hint' goed en snel opgelost. We zijn heel blij met de prachtige tafel en 6 stoelen.

Mooie spullen, goede service, no nonsense

Mooie spullen, goede service, no nonsense

slechte service

Ik heb mijn meubelen gekocht mei 2016 bedrag rond €1700 euro dus echt niet zo goedkoop nu is de bank kapot en de garantie verlopen en kan de firma je verder niet helpen ofwel koop maar een nieuwe bank(binnen 4 jaar).Een vreemde oplossing. Dus koop iets goedkoper rond de €400 euro dan kan je elke vier jaar iets nieuws kopen. Fam Rikaart

Prachtige spullen, snelle levering, klantenbinding kan beter

Wij hebben alle meubels in onze tuin van Buitenhof, in het afgelopen jaar gekocht, maar op het moment dat we iets bijkopen wordt daar niet naar gekeken ivm een korting. Dat kan alleen als je alles in 1 keer koopt. De spullen zijn echter prachtig, en zeer goed van kwaliteit. Op alle meubels zijn dezelfde kussens te bestellen waardoor alles bij elkaar past. Ik ben nog elke dag blij met de aankopen die we daar gedaan hebben. De levering is snel en correct, alle verpakkingsmateriaal wordt ook mee terug genomen.

goede ervaring

volop keuze en leuke meubels stoelen je kunt hier altijd slagen

Prima tuinmeubelen

Mooi loungebank tegen prima prijs en keurig geleverd en gemonteerd.

Goede kwaliteit tuinmeubelen voor een redelijke prijs!

Vriendelijk geholpen in de winkel, vragen werden duidelijk beantwoord. Snelle levering en de meubels zijn van goede kwaliteit.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Prettig geholpen in de winkel en bij het bezorgen van de meubels. Goede service. Het enige dat niet goed ging is dat we naast onze eigen order ook de order toegestuurd kregen van een andere klant en daaraan gekoppeld ook een onjuist telefoontje dat meubels geleverd zouden worden. Een kleine teleurstelling toen bleek dat we toch nog een paar dagen langer moesten wachten....

veel keus, snel mooie set gevonden

ruime winkel, verkoper kon ons adequaat adviseren, betaalbaar, levering snel

Goede & snelle service.

Goede & snelle service, heel tevreden met onze loungeset.

We zijn zeer goed geholpen in de winkel in Vlissingen. En waren ook heel snel geslaagd.

Goed geholpen en snel geleverd

- Ruim aanbod mooie meubelen - Fijn geholpen en ruim de tijd genomen voor ons - Leuk meegedacht met de prijs van het product - Onverwachts snelle levering, dus aangenaam verrast - Product bevalt goed!

Zeer tevreden over het volledige gebeuren

Van bestelling tot levering en dienst na verkoop OK!

Heel tevreden, qua levering/service en kwaliteit

Heel tevreden met levering, service en kwaliteit

alles zoals afgesproken

correcte levering en installatie - alsook prijszetting

Kwaliteit en mooie producten aan een goede prijs

Goede service en begeleiding tijdens het online shoppen, daaropvolgend snelle levering volgens de afspraak. De meubels zijn van goede kwaliteit, en lossen volledig de verwachtingen in. Wij hebben aan onze eerste bestelling nog een extra item toegevoegd, wat ook probleemloos is verlopen.

Heel slechte ervaring omwille van slecht service

We kochten er een zwevende parasol met bijhorende voet van 3 op 3 meter. Omdat ze ons overtuigden van de degelijke kwaliteit, betaalden we er 680 euro voor. Vorige week was het zonnig, dus zetten we de parasol op, we moesten die lichtjes schuin zetten om de schaduw op de juiste plaats te hebben. Er was lichtjes wind, helemaal niet veel. Doordat de parasol schuin stond, ving die meer wind en viel de parasol om, met een breuk tot gevolg. We kunnen die niet meer gebruiken. Toen we die kochten verzekerde de verkoper ons dat dit getest was en niet kon vallen, ook als de parasol schuin staat... We contacteerden Buitenhof, want er is nog garantie op de parasol. Daar weigeren ze tussen te komen, want als wind de oorzaak is, komen ze ons niet tegemoet. Wat een zever! Wie doet nu zijn parasol dicht bij een lichte wind? Er was helemaal geen storm, we zaten ook al een tijd buiten en de wind stoorde ons niet. Bij de buren stond de parasol ook open, die waaide niet omver. Van hen kwam de parasol gewoon van de Hubo en ze betaalde net geen 100 euro. Wij voelen ons serieus ******en, zeker nu ze afkomen dat de garantie niet telt als er wind was... stel je voor! Niet kopen daar!

Mooie winkel,ruim assortiment en prima personeel!!

Tuinmeubelen gekocht bij Buitenhof in Cruquius , prima geholpen en ruime keuze. Meubels werden snel thuis geleverd. Helaas gasveer deed het niet van 1 stoel. 1 email en teruggebeld volgende dag. Geen probleem werd meteen toegestuurd . Volgende dag in huis. Prima zaak en zeker aan te bevelen.

was top!

fijne verkopers en goede bezorgers.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal