Na bestelling van het product (zweefparasol) werd ik telefonisch op de hoogte gehouden van de status van het order. Vriendelijke medewerkers, en het product netjes op het terras afgeleverd.

Vlotte bediening, en zeer vriendelijk

Goed geholpen

We hebben een erg mooie tuinset en zijn er super blij mee. Snel en in goede orde geleverd.

Koop al jaren mijn tuinmeubelen bij Plus 100 en nu bij Buitenhof Nooit teleurgesteld

Super goed

Erg goed

Prima tuinset gevonden

Prachtige winkel met veel mooie tuinsmeubels. We zijn goed geholpen en de levering was ook top. Aanrader!

Mijn nieuwe tuinset was er heel snel

Maar de tafel die ik besteld had zo binnen een week er zijn hoorde later dat hij pas na een maand binnen komt. dat is een beetje jammer! En de lamp die ik gratis erbij kreeg gaat niet meer uit. Daar ga ik wel mee terug

Op internet besteld na tel contact .

Alles volgens afspraak ook met nabestelling die de zelfde dag mee werd bezorgd. Chauffeur en bijrijder de spullen vriendelijk en hulpvaardig.

Tijdige levering tuinstoelen in goede orde

Goed geholpen in de winkel en op afgesproken tijd de stoelen in goede orde ontvangen. Goede eerste ervaring met Buitenhof.

Snelle en goede service.

Een aanrader. Mooie kwaliteitsvolle tuinmeubelen.

Veel keus, goede kwaliteit en snelle levering!

In de winkel was de keuze enorm, moeilijk kiezen dus.. de levering van de lounge set was al binnen enkele dagen, we konden er dus snel van genieten. We hebben al veel producten in de tuin staan van Buitenhof, de kwaliteit blijft goed en alles bevalt nog steeds heel goed, Top!

Service goed en snel

Prima sevice verleend op zowel de aangekochte parasol en een aantal maanden geleden op de tafel.

Mooie collectie. Bijzonder vriendelijk personeel.

Doen wat ze zeggen

Mooie winkel vriendelijk geholpen en wat ze afspreken dat doen ze. Goeie ervaring met de helpdesk en als je een keer iets hebt dan wordt dat verholpen

Prima stoelen

Stoelen zijn prima, makkelijk in elkaar te zetten. Levering kan beter, communicatie is goed. Maar voor dit bedrag hadden ze de stoelen wel uit de doos mogen halen en de lege dozen af mogen voeren.

Uitstekende service en levering.

Correcte levering en supervriendelijke mensen, zeker bij iedereen aan te raden

mooi tuinmeubel

degelijk materiaal mooi tuinmeubel prijs kwaliteit is top Levering correct en stipt op tijd ondanks corona

Alles prima geregeld

Mooie winkel, vriendelijk personeel. Snelle levering van de gekozen tuinset.

Snelle en vriendelijke levering, zelfs in corona tijd.

Zeer snelle en vriendelijke levering, zelfs in corona tijd. Erg tevreden over onze loungeset, mooie en degelijke afwerking aan correcte prijs!

Fijne zaak. Goed geholpen!

Fijne zaak, goed geholpen, tuinmeubelen keurig verpakt geleverd!

Mooie tuin assortiment, ruime keuze en zee klantvriendelijk personeel.

Helder, duidelijke informatie

Mooie, degelijk materiaal.

Alles werd netjes en volgens afspraak geleverd. Prachtig tuinstel van goede kwaliteit.

vriendelijk geholpen in de zaak in vlissingen. Deskundig advies.

Prettig bedrijf met kwaliteit loungesets.

Ondanks corona tijd zeer prettig geholpen door deskundige medewerker. Snelle levering van Mallorca loungeset.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal