Prima verlopen!

Bestelling was vlot gemaakt, communicatie makkelijk te volgen en de levering prima in orde.

Heel erg snel voorzien van nieuwe kussens voor onze loungebank

ik werd door de klantenservice heel kundig en snel geholpen in de bestelling van nieuwe kussens. De bestelling was dezelfde dag nog geregeld en twee dagen later waren de kussens als geleverd. Kan niet beter zou ik zeggen.

Mooie spullen en voortreffelijk personeel.

Ik heb een mooie tuinbank voor op mijn balkon gekocht. Hij werd in goed verpakt en in prima staat door 2 keurige bezorgers afgeleverd en we hebben er veel plezier van in deze zonnige tijden.

An Overall exelant Service.

Very freindly service good advice well worth a visit to The netherlands will more than likely visit again

Ondanks de coronamaatregelen zijn we uitstekend geholpen.

Van te voren heb ik even gemaild of we langs konden komen. Dat was doordeweeks geen probleem, omdat het erg rustig is op dit moment. We zijn keurig geholpen in de zaak en de volgende dag kregen we al bericht dat de stoelen en tafel bezorgd konden worden. Dus twee dagen na aankoop zaten wij heerlijk in de tuin.

Snelle levering en correct afhandeling

Snelle levering en correct afhandeling

top bedrijf

deskundige voorlichting, prijsbewust en gewaardeerde geforceerde snelle levering!

Klantvriendelijk & snelle levering

In de winkel in Eindhoven vriendelijk geholpen. Paar dagen later werden de tuinmeubelen al geleverd. De loungeset is van goede kwaliteit en zit heerlijk.

Behulpzaam, ruime keuze en goede service

Bij zoeken naar een tuintafel zijn wij vriendelijk en goed geholpen. Uiteindelijke levering was zoals beloofd en zeer tevreden over de geleverde tafel.

Vriendelijk, kundig, volgens afspraak, goed!

Buitenhof voldoet aan de verwachtingen die ik heb van een winkel. Vriendelijk, meedenken, staaltje stof mee naar huis. Prijsberekening in diverse opties. Geleverd volgens datum en tijd. Netjes verpakt en behandelspray erbij. Eigenlijk niets bijzonders, maar toch wel! Want hoe vaak gaat het bij andere bedrijven niet zo. Dus top!

Mooi,zit lekker, tevreden

Helemaal tevreden

Keurig geholpen in showroom en later via webshop, aflevering volgens afspraak.

Salontafel Aloha hoog/laag tafel gekocht. Perfect, stevig en ideaal, een aanrader.

Ondanks verkeerde tafelblad is alles prima opgelost en dat siert dit bedrijf!! Top service ook als er toch een foutje wordt gemaakt

Super! Heel correct!

Vriendelijk en correct. Vlotte levering! Super tevreden, ook een goede naservice!

Vriendelijk geholpen en hoge kwaliteit

Vriendelijk ontvangen en goed vrijblijvend advies gekregen. Nadat ik kenbaar gemaakt had nog even te wachten met de aanschaf bleef men heel vriendelijk. Later alsnog de tuinset besteld en naar volle tevredenheid afgeleverd en top kwaliteit!

Prettig geholpen, correcte aflevering van het tuinmeubilair

We werden in de winkel goed geholpen. Deskundig advies, alle mogelijkheden werden meegenomen, er was tijd voor ons. Het meubilair werd op ons verzoek enkele weken eerder thuis bezorgd. Dit gaf geen problemen en de bezorging was correct.

Van begin tot eind geweldig geholpen

Inclusief geweldige aflevering!

Fijn gewinkeld

Vriendelijk personeel, schappelijke prijzen

Alles volgens afspraak

Helder advies, goede prijs kwaliteit verhouding. Ruim aanbod

top spullen en snel geleverd

snelle service, producten naar verwachting, blij mee!

heel stipt en correct en goede kwaliteit

perfect

Zeer vriendelijk ,zeer behulpzaam ,goede kwaliteit en een zeer goede service.

Prima product.

Mooi en prettig in de bediening.

Alles verloopt vlot naar wens !

Alles verloopt naar wens , prima levering . Alles goed ingepakt .

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal