Snelle vriendelijke levering !!!

Alles mooi geplaatst, en al het verpakkings materiaal meegenomen ! Buitenhof een aanrader!

Goed geholpen

Ruime keuze, goed advies en snelle levering

Keurig geregeld en goede service

Keurig geregeld en goede service

gute Beratung, schnelle Lieferung

In Heerlen sind wir gut und umfassend beraten worden. Die Auswahl erfolgte dann im Web-Shop. Die Lieferung erfolgte frei Haus per Spedition. Alles vollständig und intakt geliefert. Bei den Möbeln gab es eine gute Anleitung und sogar ein hilfreiches "Ratschen"-Werkzeug. Mit ein bisschen Hilfe konnte ich die Möbel innerhalb einer Stunde gut selbst zusammenbauen. Wir sind begeistert.

Alles Bestens! Sehr gute Qualität, tolles Design

Die Beratung in der Filiale Venlo war schon sehr gut. Der Tisch, die Stühle und die Auflagen. Wir sind super zufrieden. Das Beste waren die beiden Fahrer, die geliefert haben. Sehr freundlich kompetent. Herzlichen Glückwunsch zu diesen Mitarbeitern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima serves

Afspraak is afspraak!

Mooie meubels en snel geleverd

Meubels werden iets later als gepland maar alsnog binnen 2 weken geleverd. Installeren was nog niet heel simpel zonder voorgeboorde gaten in teak dus dit zou ik een volgende keer laten doen.

Mooi product, prettige communicatie

Buitenhof biedt mooie producten en diverse prijsklassen. Advies, levering (incl. montage) en communicatie is goed. Helaas werd eerst een latere levertijd dan beloofd verteld en ontbraken er bij levering bouten. In biede gevallen hestelde Buitenhof het snel en vakkundig.

Sympathieke verkopers, zeer goed advies gekregen , dit zal niet de laatste keer zijn voor een aankoop

vlotte levering maar....

een vlotte levering na een eerste chat en betaling van toch een mooi bedrag,was er een zitkussen teveel bij.........na plaatsing tot conclusie dat er beter een éénzit bij kon,na meerdere mails(2)en de vraag of er een retour mogelijk was en een 1zit bij te bestellen gingen ze ons contacteren.....na ruim een maand dan toch maar 1zit besteld via chat

Klantvriendelijkheid top! Kwaliteit top!

Wij zijn enorm tevreden van de aankoop in de winkel in Maldegem, België. Enorm goed geholpen door een luisterend oor van de verkoopster. Een fijne ervaring. De levering werd door Xwift afgehandeld en daar zijn we ook zeer tevreden over, heel correct verlopen. Echter waren er op verschillende onderstellen enkele zichtbare beschadigingen en. Na 2-3 mailtjes werd dit correct afgehandeld en zijn we tevreden met de oplossing. Kortom, goede communicatie, kwalitatieve zetel gekocht! We genieten er volop van.

Zeer prettige ervaring

Klantgericht, rustig advies en prettige communicatie.

Prachtige collectie met goede prijs kwaliteit verhouding

Ik heb de Soho lounge gekocht in Houten met de zachte kussens. Super mooi setje en staat heel mooi bij mij op de vlonder. Snel geleverd ook.

Goede kwaliteit voor redelijke prijs

We zijn bij twee bezoeken door drie medewerkers te woord gestaan. Één daarvan had helaas geen kennis van zaken en gaf veelvuldig verkeerde informatie. Gelukkig werd dat later recht getrokken door een tweede medewerker. Verder tevreden over de aankoop en de levering.

Hele mooie robuuste tafel

Levering precies volgens afspraak. Keurig 30 minuten vooraf berichtje ontvangen. Net personeel. Aanrader!

Perfecte tuinmeubelen

Wij Zijn zeer tevreden over onze tuinbank en nu onze tafel met stoelen. De Prijs kwaliteit is goed.

Super snelle correcte service

Dankzij een live-chat hebben we het gewaagd om een loungeset te kopen zonder ze zelf gezien of getest te hebben. Hierdoor hebben we al veel kunnen genieten van onze prachtige en heel comfortabele lounge.

Zowel in de winkel als bij de bezorging goede uitleg en omgang

Snelle service en duidelijk communicatie

Bestelling en afhandeling als zeer prettig ervaren.

Leuke verkoop(ster) en snelle levering

Goede producten, prettig geholpen

Dag één in Cruquius langs geweest, we werden netjes geadviseerd door twee vriendelijke heren. Ook aan het eind nadat we een goed beeld hadden van onze favoriet zijn we thuis nog eens gaan opmeten. De volgende dag zijn we terug gegaan om de order te plaatsen, we werden geholpen door een vriendelijke dame, de deal was goed. Het product (Mallorca chaise tuinbank) bevalt uitstekend, de juiste verwachtingen werden geschept op een leuke realistische manier. Zeer tevreden, bedankt Buitenhof Cruquius team!

Fantastisch!

Wat een fijne zaak en super snelle en prettige levering van onze tuinmeubelen. Zeer tevreden!

Goed bereikbaar. Prima service met passende oplossing bij problemen.

Schitterend lounge, hele goede service in de winkel en bij levering

Goede service, prachtige tuinmeubelen

Goede informatie gekregen, vriendelijk personeel.

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal