Snelle levering. Er was ietsniet bij, probleemloos de dag erna met de post gekregen. Geen moeilijke vragen, gewoon eerlijk. En mooie loungeset.

Vlotte levering, mooie meubels

Zeer tevreden met onze aankoop. Na onze keuze via website, werden we snel gecontacteerd door iemand van Buitenhof voor levering. Die gebeurde op de afgesproken dag, door zeer vriendelijke mensen. De meubels staan prachtig. We zijn helemaal blij met onze aankoop!

Tolle und ausgefallene Angebote

Alles war toll, von der Beratung bis zur Bestellung und Lieferung.Wir kaufen immer wieder gerne bei Ihnen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel klantvriendelijk!

Werden heel goed geholpen in de winkel. Levering verliep ook heel snel en netjes

Geweldig goede service en mooie producten

Na telefonische order met erge vriendelijke telefoniste, snelle en vriendelijke levering

Goed ingespeeld op corona

Rustig afstand gehouden en zodoende geen stress.

Goede bezorging

Netjes op de plaats gezet en keurige jongelui.

Goed geregeld, snelle levering

Alles duidelijk, snel en met goede service

Prima service!

prima online begeleiding bij de bestelling snelle levering tevreden over de tuinset!

Top advisering en meedenkende medewerkers

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering ook in deze onzekere corona tijden. TOPPIE !!

Prima meubelen, prima service

Keb 2 ligstoelen besteld. Zien er mooi uit en liggen prima. Levering keurig geregeld. Heel tevreden.

Service met hoofdletters

Super goed geholpen

Alles vlot en korrekt verlopen

Goede uitleg en vlotte levering.

Nemen veel tijd voor je en doen wat ze zeggen

In de winkel was er veel tijd om rustig de keuze te bepalen en alle afspraken werden goed nagekomen.

Klantvriendelijk

Personeel is super klantvriendelijk en de tuinmeubels top kwaliteit. Snelle levering. We zijn super blij met onze aankoop

Geweldig en goed

Geweldig en verzorgd en klantvriendelijk

Vertrouwd bedrijf.

Altijd leuk geholpen in de winkel en goede service!

Zeer positieve ervaring

Zeer vriendelijke verkopers, zeer vriendelijke leveranciers, alles perfect gemonteerd en geplaatst. Dank je wel !!

Prima geholpen

Werden in Cruquius geholpen door Daan, een zeer vriendelijke en vakkundige meneer! Die zou ik koesteren

Aanrader!

Mega groot assortiment en vriendelijke medewerkers in Houten! De meubelen werden binnen een week bezorgd en zitten fantastisch. Echt erg blij mee. Heerlijke loungeset.

Top service!!

Uitstekende dienstverlening. Mooi meubelair. Heel blij mee!

Snelle levering! Prima en vriendelijk geholpen in de winkel!

Heel goede ervaring gehad!

Borchwerf 35

4704 RG Roosendaal